Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
CityExpress sigurno najgora firma. Ganjam se sa njima vec 12 dana da mi isporuce paket. Kurir laze svoje nadredjene a meni prodaje pricu da ce doci kad bude stigao ima mnogo posla. Prvi put kad me je zvao rekao mi da sidjem ispred zgrade(ne pada mu na pamet da dostavi do vrata)i ja kazem ok evo silazim za 5 minuta i on me zove posle 5 minuta i kaze "zaboravio sam paket". Borba sa njim se nastavlja, danas mi je obecao da ce mi u neka od naredna dva dana doneti moj paket. Sreca pa nisam u mogucnosti online da placam nego iskljucivo kes inace bih jos vise poludeo. I da naravno centrala CityExpressa je beskorisna to je ocigledno.

Pozdrav ekipa, dobio sam novi kod sa AE za pracenje LR...NL
Da li je neko imao iskustva, s' obzirom da mi paket vec 5 dana ne mrda iz kine

Nista novo za NL 😉

Ako te mrzi da koristis Generator , napisi prvih 5 brojeva koda

@Dexter2104

B2B status na Postinom pracenju dobija kada na Temu drugi ili treci put pise Preuzela kompanija za postupak carinjenja.
Temu posiljku prati po internom BG / BEG-25.... kodu koji ces videti na paketu kada stigne

Ja kolko se secam NL posiljke imaju zapise na sajtu za pracenje tek kad stignu u Holandiju.

Ubačene jutros dve UC pošiljke u paketomat , UC0678 i UC0690 sa statusom ALDC od 20.02 i 26.02.

UC065 aldc 07.02 nestala u zoni sumraka

Kupio sa eBay LZxxxCN ,ima komplet traking ili kao ove UC ?

LR2401....NL
25/26/27/28.02
Package ready for shipping from warehouse

krecu iz Kine - deo posiljki je sa statusom
2025-03-04 Departed from departure country/region

@Wizard74

Zar treba stalno ponavljati da napisete i seriju kojoj pripada kod ???

LZ...CN imaju pracenje.

CityExpress sigurno najgora firma. Ganjam se sa njima vec 12 dana da mi isporuce paket. Kurir laze svoje nadredjene a meni prodaje pricu da ce doci kad bude stigao ima mnogo posla. Prvi put kad me je zvao rekao mi da sidjem ispred zgrade(ne pada mu na pamet da dostavi do vrata)i ja kazem ok evo silazim za 5 minuta i on me zove posle 5 minuta i kaze "zaboravio sam paket". Borba sa njim se nastavlja, danas mi je obecao da ce mi u neka od naredna dva dana doneti moj paket. Sreca pa nisam u mogucnosti online da placam nego iskljucivo kes inace bih jos vise poludeo. I da naravno centrala CityExpressa je beskorisna to je ocigledno.
Posle 13 dana sam uspeo da dobijem svoj paket. Koja banda ovo je haos...

Šta znači ovaj korak,
4.3.25. 12:23 - Електронски приспелa, B2B
na PT********RS broju sa Temu?
Inače, gde pratite ove naše brojeve?

Ako par dana nakon B2B Elektronski prispela
nema statusa
11202 BEOGRAD Otprema
11202 BEOGRAD Prijem
B2B Elektronski prispela
paket je preusmeren na City Express i od njih bi trebala da
stigne poruka na Viber

cet.jpg

Koja je fora sa LR NL pošiljkama sa Aliexpressa? Predaju li to Holanđani našoj pošti, ili šta rade s tim? Holanđani pišu da je paket u Srbiji, na sajtu naše pošte nema ni traga toj pošiljci.

Da odgovorim sam sebi, izgleda da je paket i dalje u Holandiji, samo je odvojen za Srbiju. Čudno su sročili to na sajtu holandske pošte.

UC HU paket iz Kine sa statusom Arrived at local delivery center od 15.02 mi jos uvek nije stigao... Novi Sad je u pitanju. Postin sistem za pracenje mi izbacuje: "Pošiljka nije pronađena. Proverite ispravnost unetog broja."
Jel nekom jos tako zaglavio? Jel vredi ici do poste sa brojem posiljke?

Ja imam par UC...HU koji mi stoje, doduse nesto krace nego tvoj. Jedan su zagubili jos ranije u decembru/januaru. Isto NS...
Mislim da je NS posta nesto gora/sporija nego u nekim drugim dijelovima Srbije.

Ovaj tip paketa inace nema tracking u Srbiji. Najbolje da odes do poste i provjeris sta se desava, da ti ne vrate (ili "zagube") paket kao meni. Ja planiram da odem provjeriti ove nove sto su kasnije poslati.

RMxxxxxJP стигао данас у Београд након 6 дана без статуса и одма прошао царину, сад нез дал пошта доноси те пакете викендом или ће тек од понедељка да буде на достави.

RMxxxxxJP стигао данас у Београд након 6 дана без статуса и одма прошао царину, сад нез дал пошта доноси те пакете викендом или ће тек од понедељка да буде на достави.
Je li ti poslednji status "RSBEGC otprema"? Obično dan, dva posle toga otpreme iz glavne pošte - posle otpreme iz GPC meni u 95% slučajeva sutradan već bude u lokalnoj.
Dostavljali su mi i subotom par puta do kuće, ali generalno govorim svima da nema potrebe jer sam blizu pošte

Е јесте, последњи статус данас што сам добио од наше поште је баш Отпрема, RSBEGC, а од Japan Post сам добио следеће
6.3.25. 09:51 - Departure from inward office of exchange, BEOGRAD C 11003 LETTERS, REPUBLIC OF SERBIA
1000023139.jpg

Neka prati na sajtu naše pošte, kad se pojavi broj njegove lokalne pošte i piše da je zaduženo za isporuku, znači da može da čeka poštara, ili da ide u poštu po to, pošto poštari često lažu i lažno prijave da su pokušali isporuku. Pogotovo po gradovima to rade.

Meni je 5 dana u tranzitu city expres sa temu-a nikako da isporuce , verovatno su izmislili da nismo kuci

U tranzitu

6. м 2025, 11:21

U tranzitu

5. м 2025, 10:02

U tranzitu

4. м 2025, 10:24

U tranzitu

3. м 2025, 13:29

U tranzitu

3. м 2025, 12:49

Ujutru izmedu 7 i 8h otvoriš poštino praćenje i ako se pojavilo da je u tvojoj pošti i zaduženo za dostavu čekaj poštara. U malom broju pošti raznose pošiljke subotom jedino ako će poštar da ti čestita 8. mart.

Neka prati na sajtu naše pošte, kad se pojavi broj njegove lokalne pošte i piše da je zaduženo za isporuku, znači da može da čeka poštara, ili da ide u poštu po to, pošto poštari često lažu i lažno prijave da su pokušali isporuku. Pogotovo po gradovima to rade.
Пратим ја увелико на сајту поште и на апликацији, кад будем добио тај статус идем до поште која ми је буквално на 5 минута од гајбе
U malom broju pošti raznose pošiljke subotom jedino ako će poštar da ti čestita 8. mart.
Хахахаха овде си ме лепо брајко насмејао морам признати🤣

Ima nade... Aliexpress UB133*****HU , naručen 29.11, stigao danas! Poslednji update bio
Your package arrived at local Facility.
Jan 3, 17:17 (GMT+1)

Package arrived at transit country/region.
Jan 2, 17:02 (GMT+1)

Your package arrived at local airport
Dec 31, 13:10 (GMT+1)

Awaiting flight
Dec 10, 13:00 (GMT+1)

@sasa022 , hoće to ta beogradska pošta, daleko je Žarkovo, treba tu bar 3 meseca da stigne od Beograda 🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno