sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
LR24014...NLNista novo za NL 😉
Ako te mrzi da koristis Generator , napisi prvih 5 brojeva koda
Posle 13 dana sam uspeo da dobijem svoj paket. Koja banda ovo je haos...CityExpress sigurno najgora firma. Ganjam se sa njima vec 12 dana da mi isporuce paket. Kurir laze svoje nadredjene a meni prodaje pricu da ce doci kad bude stigao ima mnogo posla. Prvi put kad me je zvao rekao mi da sidjem ispred zgrade(ne pada mu na pamet da dostavi do vrata)i ja kazem ok evo silazim za 5 minuta i on me zove posle 5 minuta i kaze "zaboravio sam paket". Borba sa njim se nastavlja, danas mi je obecao da ce mi u neka od naredna dva dana doneti moj paket. Sreca pa nisam u mogucnosti online da placam nego iskljucivo kes inace bih jos vise poludeo. I da naravno centrala CityExpressa je beskorisna to je ocigledno.
Je li ti poslednji status "RSBEGC otprema"? Obično dan, dva posle toga otpreme iz glavne pošte - posle otpreme iz GPC meni u 95% slučajeva sutradan već bude u lokalnoj.RMxxxxxJP стигао данас у Београд након 6 дана без статуса и одма прошао царину, сад нез дал пошта доноси те пакете викендом или ће тек од понедељка да буде на достави.
Пратим ја увелико на сајту поште и на апликацији, кад будем добио тај статус идем до поште која ми је буквално на 5 минута од гајбеNeka prati na sajtu naše pošte, kad se pojavi broj njegove lokalne pošte i piše da je zaduženo za isporuku, znači da može da čeka poštara, ili da ide u poštu po to, pošto poštari često lažu i lažno prijave da su pokušali isporuku. Pogotovo po gradovima to rade.
Хахахаха овде си ме лепо брајко насмејао морам признати🤣U malom broju pošti raznose pošiljke subotom jedino ako će poštar da ti čestita 8. mart.
Your package arrived at local Facility.
Jan 3, 17:17 (GMT+1)
Package arrived at transit country/region.
Jan 2, 17:02 (GMT+1)
Your package arrived at local airport
Dec 31, 13:10 (GMT+1)
Awaiting flight
Dec 10, 13:00 (GMT+1)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari