Šta je novo?

Periferni uređaji Powerbank - kompaktan, brzo punjenje

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Potreban mi je Powerbank malih dimenzija, sve preko 3Ah je više nego dovoljno.
Poželjno je da što brže puni povezani uređaj.

Neki predlog?

To je baš to što sam tražio. 5000mah, kompaktan. Wireless je samo dobar dodatak.

Ovaj Xiaomi Ultra Compact jeste male površine, ali je debeljuškast i sa svojih 200 grama, lepo masivan. I malo me nervira što nekako krcka panel na kome su konektori. Kad gurnem kabal, kao da se unutra nešto mrda i čuje se blago kvrc-kvrc, dok mrdam kabal.

Ali ajde, puni mi Samsung telefon brzinom kao na utičnicu, pa da mu oprostim. Od kada sam ga kupio, još uvek nisam imao potrebu da ga koristim u realnim uslovima, da mi je zaista neophodan, ali verujem da će biti ok.

Kad dodjem na posao, stavicu ga na vagicu da izmerim. Hoćeš kad je napunjena baterija ili kad je prazna? :)

Evo sa 100%, znači sa 50% napunjenosti 60g :)

Prilozi

• IMG_1410.jpeg
    IMG_1410.jpeg
    106.8 KB · Pregleda: 160
znaci skoro kao moj mini....

Bukvalno je kod svih isto. Elektornika 25-40 grama.
Akumulatori 100 grama na 10.000mah.

ok je cena, imam anker od 10000, ovako nesto malo bi mi znacilo :) nisam ni znao da ima anker u G

nesto taj tvoj ne valja, moj je 121g na 50% napunjenosti

anker.jpg

Mislim da treba da bazdaris vagu, kada si poslednji put radio bazdarenje? :)

Pre 2 meseca uzeo sam ovaj Xiaomi. Malo je potežak, oko 310gr, ali dosta brzo napuni telefon. Samo nisam siguran da li su počeli da prodaju ovde. Mislim da ga onda nije bilo.

Prilozi

• 20250307_220243.jpg
    20250307_220243.jpg
    240.4 KB · Pregleda: 111
Punjac je Realme 33w, a powerbank je neki plavi Xiaomi iz Gig****
Stvar je u tome sto od jutros blinka ona poslednja kontrolna lampica, pa mi malo neverovatno da jos uvek nije napunjen.

Ide na reklamaciju, pronasao sam u upustvu da je baterija napunjena od 75% do 100% ako blinka cetvrta lampica.
Prosto mi je neverovatno da nije nagurao tih 25% do sada, a blinka jutros od 6h...

Fotka iznad u 17:01, punjenje zavrsio oko 20:25, poslednja fotka je malo pre nego sto se napunio. Izgleda da stvarno nesto zeza oko tvog, probaj drugi punjac ili kabl.

Ovo moje je kombinacija Baseus 65W punjac + Rocoren 240W kabl uboden u Type C port na powerbanku.

20250321_190942.jpg20250321_194017.jpg20250321_201606.jpg

• Like
Reagovanja: ale
Bez da ulazimo u dilemu da li je powerbank ispravan ili ne, to što uspešno puniš telefon sa kombinacijom punjač/kabal ne znači da će ista kombinacija dobro puniti bilo koji uređaj velikom brzonom ili uopšte da puni.

Izmenjaj kabal, punjač, nekoliko kombinacija, isprazni powerbank, napuni, pa ako i dalje zeza, reklamacija.

• Like
Reagovanja: ale
Stavljen na punjenje juce u 18h sa nekim Toocki kablom i Honor punjacem, i u tom momentu je bio skoro prazan. U 23h pocela da blinka poslednja lampica, pomislim to je to, ipak je to bio problem.
Medjutim, evo koliko je proslo od tada, ona jos uvek blinka...

Nazad
Vrh Dno