Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Aha. Kako god, bezveze pokloni. Od toliko onih Xiaomi stvari koje imaju, ovo su najveće gluposti. Ovaj kombo usisivač i photo kit je super
ХахахаххахаPerverzija, mislio sam da me Xiaomi 13 Pro sluzi malo duze, ali bice tesko😅😅😅
Valjda je svima do sad jasno kako funkcioniše kancelarija Xiaomija u Srbiji, jednom rečju, sramotno. Što se videlo već u celoj situaciji sa Benchmarkom i recenzijama.Lokalna kancelarija u Srbiji zna samo da zacepi cenu i da izabere najgluplju moguću stvar za poklon. Pa električna četkica za zube bi bila bolja od projektora. Letos sam kupio S23 i dobio sat i slušalice
Naravno .ono kad Irak ima bolje poklone od nas...
Pogledajte prilog 483340
Verovatno ga neće ni ubaciti jer znaju da će biti slaba prodaja a nabili bi cenu veću od druga dva provajdera.U yettelu ga nema jos uvek, ili ja ne mogu da ga nadjem.
Za sada ima u A1 i Mts-u..u A1je najpovoljnije ko hoće da uzme.U yettelu ga nema jos uvek, ili ja ne mogu da ga nadjem.
Ono što moje iskustvo govori je da su demo uređaji uvek očajni u poređenju sa retail modelima. Bukvalno svaki samsung kada uzmeš u prodavnici i skroluješ kroz meni vidiš da zapinje i zapucava, u realnosti je drugačije skroz. Kako god, možda je ovde izuzetak, ne garantujem.Otišao do Mi store-a da pogledam 15U, stvarno deluje kvalitetno napravljen. Zaobljene ivice ekrana gore i dole deluju ružno ali jako pospešuju ugođaj korišćenja gestures-a. Ekran je fenomenalan, oštar i vibrantan, baš je lepo bilo tih 15ak min gledajući u njega. Ono zbog čega sam otišao i što me najviše zanima, su kamere. Iskreno, možda je do ovog primerka ali prelazak između kamera secka i to vidljivo, na delić sekunde kao da se ukoči, baš razočaravajuće.
Što se tiče samih kamera, x1 i x4,3 su extra, x3 i UW su onako mehhh...očekivao sam više. Pošto sam bio jedini u radnji, fotkao sam svašta nešto uporedo sa mojim s23u i razlika je nebo i zemlja u korist 15U što se tiče zoom kamera. Na kraju sam prokomentarisao sa devojkom koja radi tamo kako je poklon koji dolazi iz kupovinu smešan, i ona u fazonu, "znamo sve, niste prvi koji to komentariše ali nije do nas".
Možda se na leto nešto promeni i budu davali neku bolju ponudu.
Sad vidim da je ista kao i kod nas. Pa dobro, znači da nas je Nemačka dostigla po standarduA koja je cena tamo?
u zvanicnom Mi store-u u NemackojSad vidim da je ista kao i kod nas. Pa dobro, znači da nas je Nemačka dostigla po standardu
na to mislim, da. mislim, tako je trenutno i u Nemackoj i u A1.Ako po trade in-ok kod nas misliš na ono kao što Yettel ima da im odneseš stare uređaje a oni daju vaučer od 15k, to je samo popust, teško trade in. Bar u toj meri koja je po ostatku sveta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari