- Učlanjen(a)
- 20.10.2007
- Poena
- 955
Убедљиво најбоље за крај
Najveca car souls igara i jeste da sam provalis taktiku i da uzivas u ubojstvu glavonja. Nema sanse da se gleda youtube. Sada ste me nahajpovali zestoko.Licni savet - prvi prelaz nemoj da gledas nikakve video savete, waltrough-ove ili sta vec. Posto si igrao vec takve igre znaces kad budes bio pred poslednjim glavnim. E onda eventualno pogledaj da nisi propustio neki deo, jer gotovo sigurno hoces. Cak ni to nece biti strasno, jer ces pozeleti da predjes i ng+
Iz prostog razloga zato sto neces vise imati nista slicnog kvaliteta da igras 🙂

Just go into the user > patches (iirc) folder and back the folder up.
Zaista me interesuje, zašto misliš da je ovo najbolja igra svih vremena 😉 ? Odigrao sam preko emulatora veći deo igre i uopšte ne delim tvoje mišljenje, iako znam da dobar deo souls zajednice ovo smatra najboljom FS igrom. Zašto je npr. stavljaš ispred Sekira, ili DS3, ili, na kraju krajeva, ER?24 марта 2025 ће најбоља видео игра свих времена напунити пуних 10 година...
I ovo je veoma čudno razmišljanje🙂. Ni ovde se ne bih složio, ti si jedan od retkih koji ovo ovo misli.ДЛЦ елден ринга је много бољи од ванила игре.
Završio sam igru danas na RX 6600 + Ryzen 5 2600. Situacija sa emulatorom jeste daleko bolja nego npr. u decembru '24-te, ali i dalje su prisutni veliki problemi sa naglim FPS dropovima i ''štucanjem'' prilikom borbi sa više neprijatelja odjednom. U DLC-u, na Lorens boss fajtu su i dalje dropovi nenormalnog inteziteta zbog one njegove vatre što konstantno baca, ginuo sam, ne zbog toga što je bio težak fajt, već je nemoguće igrati kada FPS stalno pada sa 45 na 25. Ovo bi tek na leto trebalo da bude igrivo i na slabijem hardveru, i dalje sve ovo poprilično kvari užitak u igri.са друге стране
0.6.1 WIP diego билд ради веома добро (још увек постоји мемору леак, и вертекс експлозија...али далеко ређе него раније)
и то на АМД НАВИ1 хардверу !
тако да слободно можете да пробате емулацију, тестирана је подробно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari