Jerry Drake
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.01.2021
- Poena
- 125
U Srbiji ih još uvek nema po toj ceni.
To sam i ja zapazio kada se koristi komp, inače sam se iznenadio kako je sa telefona na telefon prebacio većinu aplikacija i to sa podešavanjima što je ranije bilo nemoguće bez root-a.SS nije hteo meni da prebaci sve podatke, posebno ne aplikacije sa S24 Ultra na S25 Ultra. Kada imaš oba telefona lako je, zabodeš kabl i to je to, ali ako radiš backup na komp pa onda restore. tu je Samsung nešto uprskao.
Za fine tuning, podesavanje naloga na svemu i svacemu itd.Ne kapiram za šta ti treba dan pogotovo što smart switch prebaci skoro sve za 1 čas na 256Gb verziji i popunjenosti od 70%.
Ma ovo je smesno uopste i komentarisati. 🤦♂️ 😅![]()
Samsung Galaxy S25 Ultra Camera test
Learn about the Samsung Galaxy S25 Ultra camera performance in our DXOMARK review. It features upgrades but still lacks a top rankingwww.dxomark.com
Jako 24 mesto.
Treba ipak više vremena da se uloguje na sve aplikacije, da se sve podesi.Ne kapiram za šta ti treba dan pogotovo što smart switch prebaci skoro sve za 1 čas na 256Gb verziji i popunjenosti od 70%.
Do 7.3. moze da se prijavi za punjac 65W? Da li to jos vazi?E da...nisam video da je neko spominjao ovde ali u Samsung Members app može da se popuni formular do 07.03., standardno uz fiskalni ili ugovor sa operaterom, IMEI itd. i da se konkuriše za punjač, stoji da dele ovaj - Adapter za struju Trio, 65W (Crna)
Tako je, do 7.3. je prijava.Do 7.3. moze da se prijavi za punjac 65W? Da li to jos vazi?
Vracaju ti pare u kesu i ako ti je neka rata naplacena.Pozdrav drustvo
4-og februara sam pre-order-ova s25 u tehnomaniji. Pola sam platio a pola podelio na 6 rate. Sutra je tacno mesec dana do zadnjeg roka od 30 dana da dostave telefon. Da li znate koja orava imam posto mi telefon nije stigao da li mogu da otkazem i da li ce mi vratiti nivac u kesu iki bi morao da cekam nesto posto sam delio na rate.
Zaštita potrošača,tužba..dobićeš onda i neke poklone...Pozdrav drustvo
4-og februara sam pre-order-ova s25 u tehnomaniji. Pola sam platio a pola podelio na 6 rate. Sutra je tacno mesec dana do zadnjeg roka od 30 dana da dostave telefon. Da li znate koja orava imam posto mi telefon nije stigao da li mogu da otkazem i da li ce mi vratiti nivac u kesu iki bi morao da cekam nesto posto sam delio na rate.
Upravu si, nece da moze, samo ako je kupljen do 6.2. Moja greska.Mislim da nece moci tako da se registruje. Samo do 6.2. je bila promocija. Trazice dokaz.
Kod mene je skoro mjesec dana, nemam sta posebno da se zalim sto se baterije tice.Itko uzeo S25+? Meni je to najinteresantniji model radi gabarita. 6.7" i 190g je idealno. Ne trebaju svakome kamere od Ultre...
Najviše me zanima baterija na mobilnom internetu jer prošlogodišnji Exynos je bio tako-tako u tome.
I da li su poboljšali zvučnike koji su realno bili loši na S24+
Ja sam moj dobio par dana nakon sto je istekao preorder period tj. nakon sto je krenula isporuka.Vidim da neki idalje cekaju (verovatno zavisi od prodavca).Pozdrav svima!
Posle s22u nameravam da uzmem s25u preko firme i budžeta koji Yettel odobrava po produžetku ugovora.
Kada je s22u bio u pitanju, em što je bio preorder, em su nešto kasnili pa sam ga dobio 3 meseca posle porudžbine.
Ima li neko iskustva, kakva je situacija sada? Onda beše na raspolaganju samo crna boja - a sada?
Presao sam sa Note 8 na S25 pa ne vidim kad se puni da sija isto poruke da li su to ukinuli,postoji li mogucnost da se to vrati neka app ili nesto tako ?Kako da podesim kad se telefon puni da u levom cosku telefona svetli Crveno kad se puni a kad je pun da svetli Zeleno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari