Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

1000071050.jpg
Stigao Titanium Silverblue od 512GB, tu boju sam pikirao kao najlepsu. Nisam ga setovao jos, za to treba da odvojim bukvalno dan, ali prva impresija je da mi lepse cuci u ruci S23U. Mozda je samo stvar navike, obzirom da ga nosim evo sad vec 2 godine.
Videcemo kakvi ce biti utisci za par dana, lako moze da se desi da imam spreman poklon za godisnjicu braka :D

Ne kapiram za šta ti treba dan pogotovo što smart switch prebaci skoro sve za 1 čas na 256Gb verziji i popunjenosti od 70%.

SS nije hteo meni da prebaci sve podatke, posebno ne aplikacije sa S24 Ultra na S25 Ultra. Kada imaš oba telefona lako je, zabodeš kabl i to je to, ali ako radiš backup na komp pa onda restore. tu je Samsung nešto uprskao.

SS nije hteo meni da prebaci sve podatke, posebno ne aplikacije sa S24 Ultra na S25 Ultra. Kada imaš oba telefona lako je, zabodeš kabl i to je to, ali ako radiš backup na komp pa onda restore. tu je Samsung nešto uprskao.
To sam i ja zapazio kada se koristi komp, inače sam se iznenadio kako je sa telefona na telefon prebacio većinu aplikacija i to sa podešavanjima što je ranije bilo nemoguće bez root-a.

Ja sam recimo radio restore sa Samsung Cloud-a na S25 Ultra i restore-ao mi je settings relativno dobro, da ne kažem 99% onoga što je bilo na S24 Ultra od opcija, ali zato restore apk 7/49. Nikako nije uspeo sve ma šta god da sam radio. Onda sam na kraju otvorio listu, pa klik po klik na download i tako sam rešio. Mada, mogao sam i preko Nova Launcher-a da kliknem, pa bi tražio i rekao da nema, onda Search i tako dalje, ali bilo kako bilo, nešto nisu uradili kako treba ili prosto žele da izbace SS iz priče. Vidim da se ljudi snalaze uz određeni workaround, ali recimo sada kada povežem kod sebe, a probao sam pre minut S25 Ultra na HP EliteBook i Win11, uopšte ne dođe info do SS da je povezan uređaj, dok recimo kolega pored na Win10 radi bez problema na ProBook-u.

Ne kapiram za šta ti treba dan pogotovo što smart switch prebaci skoro sve za 1 čas na 256Gb verziji i popunjenosti od 70%.
Treba ipak više vremena da se uloguje na sve aplikacije, da se sve podesi.
Od bankarskih aplikacija koje, u zavisnosti od banke znaju da budu smor za ponovno aktiviranje, mail naloga do najobičnijih tipa maxi ili superkartica.
Ne treba možda ceo dan ali pola sigurno

Jao da te bankarske aplikacije i ft1p sam zaboravio. Večito neka zezancija sa tim.

Izvinjavam se za off topic, nadam se da se admini neće ljutit puno.

Da li neko ima email da su se registrovali na galaxy unpacked događaj?
Ja ga nisam dobio iako sam se registrovao, i odobren mi je punjač.
Supruga isto nije dobila ali njoj nije odobren i sada me smaraju...
Ja sam nas oboje bio prijavio i čak kontaktirao korisničku podršku povodom emailova koji nedostaju.
Screenshot bi mi pomogao da rešim ovu situaciju. 🙏

Meni je za divno cudo SS prebacio sve kako treba. Citao sam da se mnogi zale kako radi ali meni je odradio posao dobro. Prebacivanje aplikacija sam iskljucio doduse.

E da...nisam video da je neko spominjao ovde ali u Samsung Members app može da se popuni formular do 07.03., standardno uz fiskalni ili ugovor sa operaterom, IMEI itd. i da se konkuriše za punjač, stoji da dele ovaj - Adapter za struju Trio, 65W (Crna)
Do 7.3. moze da se prijavi za punjac 65W? Da li to jos vazi?

Pozdrav drustvo
4-og februara sam pre-order-ova s25 u tehnomaniji. Pola sam platio a pola podelio na 6 rate. Sutra je tacno mesec dana do zadnjeg roka od 30 dana da dostave telefon. Da li znate koja orava imam posto mi telefon nije stigao da li mogu da otkazem i da li ce mi vratiti nivac u kesu iki bi morao da cekam nesto posto sam delio na rate.

Mislim da nece moci tako da se registruje. Samo do 6.2. je bila promocija. Trazice dokaz.

Pozdrav drustvo
4-og februara sam pre-order-ova s25 u tehnomaniji. Pola sam platio a pola podelio na 6 rate. Sutra je tacno mesec dana do zadnjeg roka od 30 dana da dostave telefon. Da li znate koja orava imam posto mi telefon nije stigao da li mogu da otkazem i da li ce mi vratiti nivac u kesu iki bi morao da cekam nesto posto sam delio na rate.
Vracaju ti pare u kesu i ako ti je neka rata naplacena.

Pozdrav drustvo
Zaštita potrošača,tužba..dobićeš onda i neke poklone...

Itko uzeo S25+? Meni je to najinteresantniji model radi gabarita. 6.7" i 190g je idealno. Ne trebaju svakome kamere od Ultre...
Najviše me zanima baterija na mobilnom internetu jer prošlogodišnji Exynos je bio tako-tako u tome.
I da li su poboljšali zvučnike koji su realno bili loši na S24+
Kod mene je skoro mjesec dana, nemam sta posebno da se zalim sto se baterije tice.
Sta god da radim na njemu, bez da ga stedim, izdrzi dan (ne igram igrice)
Zvucnici su sasvim ok iako ne cujem neko poboljsanje u odnosu na S23

Danas mi ispade prvi put S25+ na parket. Gledao sam kratke video snimke i neku rupu u pesku kako se iznutra obrusava kao da neko kopa kod zida i onda animirani pauk iskoci pravo na mene i instinktivno sam bacio tel. Ej koji bolesnici. Ništa mu nije srećom.

Pozdrav svima!
Posle s22u nameravam da uzmem s25u preko firme i budžeta koji Yettel odobrava po produžetku ugovora.
Kada je s22u bio u pitanju, em što je bio preorder, em su nešto kasnili pa sam ga dobio 3 meseca posle porudžbine.
Ima li neko iskustva, kakva je situacija sada? Onda beše na raspolaganju samo crna boja - a sada?

Kako da podesim kad se telefon puni da u levom cosku telefona svetli Crveno kad se puni a kad je pun da svetli Zeleno

Pozdrav svima!
Posle s22u nameravam da uzmem s25u preko firme i budžeta koji Yettel odobrava po produžetku ugovora.
Kada je s22u bio u pitanju, em što je bio preorder, em su nešto kasnili pa sam ga dobio 3 meseca posle porudžbine.
Ima li neko iskustva, kakva je situacija sada? Onda beše na raspolaganju samo crna boja - a sada?
Ja sam moj dobio par dana nakon sto je istekao preorder period tj. nakon sto je krenula isporuka.Vidim da neki idalje cekaju (verovatno zavisi od prodavca).
Na Yettel sajtu ne pise gde je uredjaj dostupan,ali vidim na A1 da su odredjene boje (verovatno manje porucivane tokom preorder peroda) dostupne u nekim objektima.Mozda najbolje da pozoves Yettel pa da vidis sa njima.Posto kupujes kao firma,mozda dobijes neki prioritet-ne znam kako gledaju to.

Kako da podesim kad se telefon puni da u levom cosku telefona svetli Crveno kad se puni a kad je pun da svetli Zeleno
Presao sam sa Note 8 na S25 pa ne vidim kad se puni da sija isto poruke da li su to ukinuli,postoji li mogucnost da se to vrati neka app ili nesto tako ?

Koliko znam,to jos od S9 modela nema.Ima led lampica koja svetli kada je upaljena kamera,ali ne sluzi za notifikacije.Jedino da ukljucis AOD da se aktivira kada stavis telefon na punjac pa da tako pratis

Nazad
Vrh Dno