Šta je novo?

Pi Network-Rudarenje preko vašeg mobilnog telefona!

Evo meni kontra. Meni je ceo security circle (jedan jedini kontakt) prosao KYC, a i dalje mi je trecina novcica unverified, a dve trecine transferable. Kaze da cu izgubiti tu trecinu ako se referral tim ne verifikuje, a citav referral tim je vec verifikovan...

i meni nije menjalo količinu kako su se ljudi verifikovali.. ništa mi nije jasno, videću danas do kraja dana kad se završi to, moguće da je preopterećeno sve pa zbog toga nema redovnog updatea

Od 18 u grupi znam bar 6-7 da je odradilo verifikaciju a ja imam 255 transferable od 1500, trebalo bi da imam bar 500 tako da ko zna kako oni to računaju...

Sta znaci zavrsili verifikaciju? Jel samo KYC ili kada se prodju svi stepovi vezani za Mainnet?

Sutra ili 14.03. bi trebalo da se prebace svi dostupni coini. To važi i za trenutno unverified količinu, ukoliko su članovi prošli kyc. Vi proverite sa vašim krugom da li su prošli SVE korake, ako jesu stižu vam novčići.

Ako neko hoce da majnuje PI, mozemo zajedno : Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 55 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/slavke76 and use my username (slavke76) as your invitation code.

Ništa ti ne znači da pozivaš ljude koji već "majnuju", računaju se samo novi korisnici

Ljudi pa da li je moguće da ovo ipak nije bila prevara? Koliko se sad realno placa 1 pi coin? Imao sam oko 2000 na nekom nalogu i to sam batalio odavno.

Znaci da se ne zeznem da kupim neku picu za 10000 pijeva, nego sacekam pa da menjam 1π za penthaus u Beogradu na vodi.
Spratovi ispod 17. STOP!

Ja ovo batalio ono kad se pojavila opcija za verifikaciju....pending trajao mesecima, reko cao zdravo...danas pogledam, verifikovan. Ko zna koliko je to trajalo lol.

Pojavila mi se opcija "cinfigure lockup rate"
Sta to znaci? Vidim da su neke vrednosti postavljene "fabricki". Kod mene stoji "lockup percentage" na 100%, a "lockup duration" na 3 godine. Sta ovo konkretno znaci?

Da oročiš sve (100%) transferable coine na 3 godine, po defaultu je stavljen max period

Pojavila mi se opcija "cinfigure lockup rate"
Sta to znaci? Vidim da su neke vrednosti postavljene "fabricki". Kod mene stoji "lockup percentage" na 100%, a "lockup duration" na 3 godine. Sta ovo konkretno znaci?
Moja ti je preporuka da ne oročavaš ništa
Visi mi 2000 coinova na unverified a pojma nemam tj ne vidim zbog koga....
Ako nemaš članove tima koji čekaju na verifikaciju, ti novčići će biti dostupni prilikom sledeće migracije, najverovatnije 14.03.

Ako nemaš članove tima koji čekaju na verifikaciju, ti novčići će biti dostupni prilikom sledeće migracije, najverovatnije 14.03.
pa ne moze da se ne oroči? ja sam išao na minimum, mislim da mi 9og marta ističe.. ako se ne varam..

Meni nije dao da isključim oročavanje dok nisam prebacio na mainnet.
Tek onda može.

kako moze da se otkljuca?
Zakljucane coine ne mozete otkljucati pre isteka roka oročavanja.Vecina ima taj problem makar kod mene u krugu,zato što je po default oročavanje podešeno mimo korisnika,kad se pokuša izmena piše da ste se već ovavezali i ne može se promeniti.

Ljudi,ja imao neki moj profil povezan sa fejsom, oko 2000 coina,davno sam ugasio taj fejs,sad nikako ne mogu da pristupim tom nalogu? Ne mogu da se setim da li sam broj telefona povezao sa nalogom,sve što kucam neće, a kad želim na novi profil da stavim korisničko ime od tog profila piše mi da je zauzeto jer se već koristi i vidim kad udjem kod žene na profil jer je ušla preko mene,vidim taj moj profil i pise neaktivan da kao pošaljem opomenu,da li ima pomoći tu?

Pa nw znam iskreno, mozes li mi reci sta predstavlja "boost rate"? Mozda bih orocio na 6m ili na godinu dana. Iskreno mislim da vredi rizikovati. Ja sam mnogima govorio da je ovo zanimljiv projekat i da lako moze nesto da vrede ovi novcici. Nikoga nisam ubedio, mnogi su poceli i dosadilo im, izbrisali apk.
Ovo svakako moze da propadne, ja mislim da ce dosta da zavisi od rata u Ukrajini i njegovog kraja jer kontam da ce to da pokrene ekonomiju i ohrabri ulagace narocito jer mi se cini da Trampova administracija deluje jako povoljno na kripto valute. Ja cu verovatno da rizikujem i da sacekam, ako sada prodam mogu da zaradim oko 5000$ obzirom da ja i supruga imamo oko 2000 koina. Nije za baciti ali mi nije ni cufra koja moze da mi malo promeni zivot. Ja sam doduse laik totalni za ove kripto valute, mozda lupam trenutno kao Maksim po diviziji 😁 ali eto to je neko moje razmisljanje. Sta misle ostali?

Iskren da budem mislim da Pi nema nikakvu realnu vrednost, jer se sve vrti oko toga ja tebi ti meni. Niko živi ne zna na čemu se zasniva ova trenutna cena sem nekih spekulacija, jer stvarnog i opipljivog proizvoda nema. Eto videćemo šta će da bude 15.04.

Ninjedna kripto valuta nema realnu vrednost. To sto se neko setio da napravi softver koji kao opterecuje hardver i ti kao nesto "rudaris" isto nema realnu vrednost jer sta si ti tu proizveo, nista. Zaradili ovi sto proizvode graficke....
Ja se vodim logikom nisam ulozio nista pa i nema rizika da nista izgubim. Vrednost ovih kripto valuta u principu zavisi od toga da li ce neko od jacih igraca da investira u ovo. Ovi sto su ovo osmislili konstantno pricaju da hoce da pi coin bude valuta za svakodnevno placanje robe. E sada ako ti kupis tv za odredjenu svotu pi voina ti si tu u principu investirao jer si vrednost tv-a u novcu zamenio za odredjen broj pi coina. Ako to zazivi onda ce pi coin imati neku vrednost.

Naravno moze i da propadne slazem se sa tobom. Samo sto sam ja spreman da rizikujem jer mi tih 3-4000 $ ne igraju toliku ulogu , pa bi minogo veca sekiracija bila ako bih sada prodao a za godinu dve ovo naraste ma recimo 10$ . E tu bih se sekirao :).
Ne rece mi niko sta znaci ovo "boost" kod orocavanja?

izgleda mi zaključano do oktobra 2027. nema veze nadam se da neće propasti do tad :)

Mozes da smanjis, ja sam stavio na godinu dana. Pored svih pozitivnih signala u vezi kripto valuta od strane Trampa, stvarno bih se pojeo da prodam sada a da to posle nekog vremena bude vredelo 10 puta vise. Ako propadne neka propadne, ja cu cekati da vidim sta ce se desavati.

Evo i ja cekam da mi prebaci u wallet Pi. Nisam verovao da ce ikada imati vrednost ali eto majnovao sam doduse ne stalno :D

Nazad
Vrh Dno