Vidim, hahah, zato i ponavljam svoju situaciju sa kućom, koja je i drastičnija od tvoje. Prosto sve zavisi od lokacije. 😅 Kako sam i jutros napisao, neprijatno sam se iznenadio kad sam hteo da pređem sa Yettela na A1 (u igri je bio čak i KućniNet za "glavni", isto zasnovan na 4G mreži), samo da bih zaključio da bi mi njihov internet bio neupotrebljiv. A važno mi je da radi, jer su mi mobilni podaci rezerva kad "glavni" internet zakaže: smetnja, nestanak struje, itd. I onda sam faktički primoran da ostanem u Yettelu, jer samo od njega mogu da napravim upotrebljiv hotspot. Zbog takvih stvari i naglašavam da uvek treba proveriti performanse na svojoj lokaciji.
Biće da jeste. Kod mene jedino kao naziv stoji isto gprswap umesto internet, ali to je valjda nebitna stavka, čisto identifikator za tebe. Doduše, sumnjivo mi je što ti ne stižu poruke. Nije isključeno ni da su nešto zeznuli prilikom prenosa Znam za suprotan slučaj: prelazak iz MTS-a u A1 koji je rezultirao jednoipodnevnom blokadom broja (automat bi prilikom poziva javljao da je izabrani broj privremeno nedozvoljen). Predložio bih ti da se prošetaš gradom i da testiraš brzine na različitim mestima. Ako ti je svugde tako loša, onda je do tvoje kartice, ali verujem da će makar negde (trg i slično) prebaciti 100 Mbps, u kom slučaju je definitivno do lokacije. I suprotno, možeš probati da nađeš nekog starog MTS-ov korisnika da dođe do tebe i da testira.