Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Na nekoj od prethodnih strana neko je pisao da je problem sa PayPal-om rešen, da sada stižu poruke normalno.
Sada sam upravo testirao to na sporednom 062 broju koji je u Globaltelu (koji koristim za internet).

Broj je dodat na PayPal i ne dolazi verifikacioni kod za potvrdu. Kliknuo sam resend confirmation code više puta, ali opet ništa.

Pozdrav, danas mi je prebačen broj iz yettel-a u globaltel, ali ne mogu nikoga da pozovem, samo da primim pozive. Uplatio sam freepaid, ali u aplikaciji i dalje ne vidim da je uplaćeno, iako je stigao mail sa potvrdom o uplati.

Rođaka planira prelazak iz A1 u Globaltel. Da li vam je poznato da li A1 svojim korisnicima koji planiraju prelazak kod drugog operatera nudi neke beneficije kako bi ih zadržao u svojoj mreži?

Ja uplatih onaj sad 1gb 150min 500din
Al nigde ne piše?

Prilozi

• Screenshot_20250225_100556.jpg
    Screenshot_20250225_100556.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 43
Meni isto,pokusao da aktiviram jedan paket,sve kao odradi,ali sve ostane kako je bilo.

Ne piše zato što ti još uvek nije istekao Freepaid, kada istekne biće ti vidljiv taj paket koji si uplatio. Kod Globaltela možeš da imaš više aktivnih paketa istovremeno, što može da bude prilično nezgodno jer se vidi samo jedan.

Mozda se vidi preko sajta (Moj nalog)… Jel zna neko nesto o novim cenama od 1.3.? Neki insajderski info?😊

Poslednja izmena:
Saopštenje je trebalo da bude objavljeno 30 dana ranije. Nisam to video nigde.
E Vidiš možda si u pravu, ali nemaš UO prema njima. Ko zna... , a i mislim da će i ako poskupi otići 100 200din max.. Mada me to ne zanima, imam 200gb rokam sad 1gb i 150min 500din to mi je top

Bez obzira da li imas ili nemas UO, operater je u obavezi da iznese obavestenje o promeni cena...

Ako se aktivira jedan mesec free paid od 999din u koji se dobija 2 plus 30gb da li se gb prenose ako se aktivira manji paket tipa 1gb i 50min ili se brišu?

Sada sam pričao sa Globaltel podrškom i rekoše da nemaju planirano podizanje cena za Globaltel ali da se prati sajt i što ne znači da mt:s od 1 Marta neće dati objavu o podizanju cena od 1 Aprila :(
Pa posle u bojkot!!! 💩

Sada sam pričao sa Globaltel podrškom i rekoše da nemaju planirano podizanje cena za Globaltel ali da se prati sajt i što ne znači da mt:s od 1 Marta neće dati objavu o podizanju cena od 1 Aprila :(
Pa posle u bojkot!!! 💩
Ni popravili nedostatke nisu, a bitno je povećanje cena... Bolje da bude Aprilska šala.

кој сам ћаци, јуче активирао клинцу 10гб и 50мин за 670дин уместо да сам узео један месец фреепаид па после најмањи пакет 1гб и 50мин.

Pa posle u bojkot!!! 💩
A kako mislis da bojkotujes prepaid virtualnog operatera?
Globaltel uprkos bubica je i dalje najpovoljniji
Tom logikom bi trebalo ostale gadjati jajima khm*khm

Pa posle u bojkot!!! 💩
Zašto bi podizali cene opet kad je tek proslo mesec dana od podizanja?

Zašto bi podizali cene opet kad je tek proslo mesec dana od podizanja?
Cene su podignute na proleće prošle godine. Pošto imaju samo pripejd, mogu u svakom trenutku da ih promene bez prethodne najave.

A kako mislis da bojkotujes prepaid virtualnog operatera?
Globaltel uprkos bubica je i dalje najpovoljniji
Tom logikom bi trebalo ostale gadjati jajima khm*khm
Ne znam kako ali bojkot je moderan. Naći će se način gađanja.
Da li 🥚ima 💩cima videćemo šta struka kaže 😆😆😆

Poslednja izmena:
Kako smo uopste dosli do povecanja cena od 1.marta? Nigde ne postoji najava, niti insajder info.

Ja sam napisao da mi je operater, danas, u razgovoru pomenuo da, ako menjaju cene, ce postaviti obavestenje na sajtu od 01. Marta a promena ce nastupiti od 01. Aprila ali zasto bi to bilo validno za pripejd, ajd sad'.

Rođaka planira prelazak iz A1 u Globaltel. Da li vam je poznato da li A1 svojim korisnicima koji planiraju prelazak kod drugog operatera nudi neke beneficije kako bi ih zadržao u svojoj mreži?
Mene nisu zvali recimo

Ja sam napisao da mi je operater, danas, u razgovoru pomenuo da, ako menjaju cene, ce postaviti obavestenje na sajtu od 01. Marta a promena ce nastupiti od 01. Aprila ali zasto bi to bilo validno za pripejd, ajd sad'.
Nisi ti... jos pre neki dan se neko raspitivao sta ce biti sa cenama od 1.marta.. :)

Vrh Dno