Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

uzeo sam 1 mesec probno, a po svemu sudeći ću vratiti opremu pred istek trial perioda...

Kakav trial? kod njih za probu nema nikad ništa. Osim ako si uzeo prepaid i platio uvođenje... Orion pokušava čak i pravo na onih 14 dana za ugovore sklopljene van Orion poslovnica da ubedi korisnike da su se i toga odrekli.

Znaci u Evropi bude ping manji od 50ms recimo? Stabilan?

Na Banovom brdu… Kraljice Katarine od juče ujutro nema interneta… Kažu grupni kvar, ekipa na terenu. Pa šta rade? Stvarno su potpuno nesposobni…

Na mojoj lokaciji je otklonjen grupni kvar od juče, ali sam morao da pozovem da mi operater pošalje "ažuriranje" i istog trenutka sam dobio konekciju.

Zoves podrsku da ti daju username i password, nazalost..

Nakon 3 dana odgovorili na mail:

Poštovani,

Izvinjavamo se što ste čekali na odgovor.

Prosledila sam kolegama urgenciju za Vaš nalog.

Srdačan pozdrav,

Marija Radulović
Odeljenje telefonske prodaje Orion telekom

U ponedeljak je mesec dana od kad su rekli da ce zameniti uredjaje...
Jel ti zamenili?

Zar se može plaćati prepaid online? Meni svaki put kada sam ih pitao kažu da ne mogu da platim prepaid online nego kod njih lično na šalteru.
Moze ja tako uplacujem od kako je uzet prepaid sve online i sve radi bez problema

Hmm, možda mi kažu to jer odjednom plaćam više meseci unapred? Jedino mi to pada na pamet kao razlog zašto su mi to govorili.

Poslednja izmena:
Korisničko ime bi trebalo da ti piše na ugovoru a za lozinku ćeš morati da kontaktiraš Orion podršku.

Za plaćanje unapred: to moooožda jedino ako plaćaš više od 12 meseci odjednom jer je to max koliko ima opcija na Prodavnica portalu 😂😂 Ja sam plaćao unapred ali nikad više od 2 meseca.

Ja platim od dva do četiri meseca unapred i uvek sa morao da platim kod njih. Kada upitam šalterušu za online plaćanje kaže mi da im ne radi taj online portal za plaćanje i da moram da plaćam lično.

Drugi kvar na čvorištu u 10 dana, Banovo brdo od jutros bez interneta. Pre tri nedelje sam prešao na Orion i grdno sam zažalio, na stranu što su mi uvalili ruter koji je slabiji od onog koji je obećan u paketu (WiFi6) i sto sam zbog njihovih prekida ostao bez interneta u paketu na mobilnom... Kod prethodnog operatera kod kojeg sam bio 8 godina nisam nikad imao nikakvih problema.

I kod mene je bilo 2-3 prekida prošle godine, taman kad sam prešao kod njih, ali se posle stabilizovalo i sad radi ok već 2-3 meseca.

Bukvalno i kod mene. U prvih mesec ili dva dana nekoliko prekida, dužih ili kraćih. Nakon toga, bukvalno bez prekida.

Ne brojim ono kada su probušili cevi od gasa, pa jedna kuća otišla u vazduh i jedna osoba poginula. Tada nije bilo dan ili dva.

Ponovo problem na Banovom brdu, od juce opet nemam internet. U toku ovog meseca 5 dana nisam imao internet. Sta se desava?!!!!

Jel možemo da imamo uvid svih logovanih uređaja na smart tv App? I gde?

Имам интересовање да узмем овај пакет са Аренама и Синестаровима за 2800 месечно па ме заанимају неке ствари.

Прво на Шаоми боксу инсталирао сам са Плеј продавнице Орион апликацију? Читао сам да она није у реду, не може највећи доступан квалитет слике па ме занима јел то и даље важи и да треба да се инсталира апликација са њиховог сајта или је сада ова са Гугла ок такође?

Даље занима ме какав је квалитет слике? Ако је 8 Мб/с битрејт за 1080п то је сасвим ок. Јел и даље тај проток или се нешто променило?

На крају занима ме квалитет слике филмова/серија у видео клубу. Видим нуде из разних неких секција садржај типа AXN Now, Синестар ВОД, Пикбокс ВОД па ме интересује какав је квалитет слике на том садржају, нарочито на Синестар ВОД-у јер претпостављам да су ту наслови најквалитетнији.

Да одговорим самом себи, а уједно ћу и да оставим позитиван фидбек 🙂

Пробао сам услугу са Орион тв апликацијом скинутом из Гугл продавнице и врло сам позитивне утиске стекао тако да ћу да користим овај вид телевизије убудуће.

Слика на каналима који ме интересују типа Арене, Национална Географија, Би-Би-Си, и ови филмски је одлична. Ништа више од овога ми не треба.

Такође сам пробао и Синестаров видео клуб. Слика на филмовима је фул хд и рекао бих такође одлична. Ту негде са квалитетом слике на сервисима попут Нетфликса или Макса.

Промена канала иде брзо, по мени, и свиђа ми се како су поређани. Нпр. Свињоформер сам приметио да је негде на запећку где и треба да буде а не ко код МТС-а у близини ових са националном фреквенцијом.

Све у свему јако сам задовољан овим што сам истестирао за кратко време и вероватно ћу узети овај пакет од 2800 дин/месечно са Синестаровим видео клубом.

Zamenioi su mi oba boksa.
Hteo lik da mi zameni ruter, ali nisam dao.
Moj je wifi6, a hteo je da mi zameni za tp link obican.
Boks je osetno bolji od starog

Слика на каналима који ме интересују типа Арене, Национална Географија, Би-Би-Си, и ови филмски је одлична. Ништа више од овога ми не треба.

Jedini problem gledanja Arena na Orionu je to sto kasni 30+ sekundi u odnosu na sve ostalo, pa ako imas instaliran sofascore ili tako neke aplikacije za rezultate ne zaboravi da ih mutiras :D

Vrh Dno