Pa ako ga je cekao mesec dana logicnije je da se prebacio na pripejd nakon isteka ugovorne obaveze.Koliko sam shvatio tvoju priču, ponudili su ti go extra plus tek nakon podnošenja zahteva za prelazak u drugu mrežu?
Interesuje me jer mi sinu (ugovor je na mene) ističe UO u martu i idealno bi mu odgovarao taj go extra+.
Kako da to izvedem, da li da podnesem zahtev za prelazak u drugu mrežu?
Jeste ali su mu ponudili tek kad je podneo zahtev za prenosPa ako ga je cekao mesec dana logicnije je da se prebacio na pripejd nakon isteka ugovorne obaveze.
Pokreni zahtev za prenos broja u A1/MTS i vrlo verovatno će ti ponuditi popust kako bi ostaoKoja je alternativa za Total data koji ističe 1.3. Trenutno ga plaćam 1.999rsd
Pre dve godine sam dobio 50% popusta na pretplatu. Trenutno novi paketi em skuplji em ne nude popust. Po vama šta mi je najbolje činiti ako mi je roming net bitan u paketu?
Nađi promotera mts-a i dobićeš mnogo povoljniju ponudu. Npr. Sokolite gde imaš 6GB svakog meseca za roming, ako ti je to bitno.Koja je alternativa za Total data koji ističe 1.3. Trenutno ga plaćam 1.999rsd
Pre dve godine sam dobio 50% popusta na pretplatu. Trenutno novi paketi em skuplji em ne nude popust. Po vama šta mi je najbolje činiti ako mi je roming net bitan u paketu?
Kako povoljnija ponuda?Nađi promotera mts-a i dobićeš mnogo povoljniju ponudu. Npr. Sokolite gde imaš 6GB svakog meseca za roming, ako ti je to bitno.
Novi yetelovi paketi, čak i sa 50% popusta su preskupi
Pa nije povoljnije ako poredis Yettel ponudu sa sajta sa popustom od 50% i MTS cenu bez popusta. Moze da se dobije dobra ponuda za MTS, doduse ne znam iz kojih sve varijanti prelaska. Znam da sa A1 prelaskom na MTS sve te cene sa MTS sajta mogu da idu na 50%, sto bi u proseku za Soko Max bilo oko 1650din, za Lite mislim oko 200 dinara jeftinije.Kako povoljnija ponuda?
MTS-Soko Lite ima 400gb interneta,
6gb u romingu..min/sms free.
Mesecno 2025 prvih 12 meseci,dok drugih 12 meseci placas 3750din..
Yettel-Yettel M ima 400gb interneta,3gb u romingu,min/sms free.
Mesecno 24 meseca placas 2150 din.
Ako sam nesto propustio ti reci da vidim kako je to Soko lite povoljnije od Yettel M..
Pa zato sam rekao da nađe promotera-agenta. Te cene sa sajta mogu da se prepolove.Kako povoljnija ponuda?
MTS-Soko Lite ima 400gb interneta,
6gb u romingu..min/sms free.
Mesecno 2025 prvih 12 meseci,dok drugih 12 meseci placas 3750din..
Yettel-Yettel M ima 400gb interneta,3gb u romingu,min/sms free.
Mesecno 24 meseca placas 2150 din.
Ako sam nesto propustio ti reci da vidim kako je to Soko lite povoljnije od Yettel M..
Aman ljudi nađite agenta. To su zvanične promocijeCene Soko Lite za prelazak iz Yettel-a:
Promocija:
6 meseci x 1 din
6 meseci x 2025 din
12 meseci x 3749 din
‼️(prosečna cena 2380 din)
Ovo ti je informacija od agenta. Nema 50% za prelazak iz YettelaAman ljudi nađite agenta. To su zvanične promocije
Očigledno zavisi i od agenta. Može to dosta povoljnije.Ovo ti je informacija od agenta. Nema 50% za prelazak iz Yettela
Opet ti nije ekonomicno resenje..Očigledno zavisi i od agenta. Može to dosta povoljnije
To je info koju sam dobio od 2 agenta, dok sa prelazak sa A1 daju drugačiju i bolju ponudu. Ako može povoljnije podeli, znači informacija.Očigledno zavisi i od agenta. Može to dosta povoljnije.
Edit: inače ovo što si objavio je ponuda iz poslovnice, ja sam se raspitivao i rekli su mi isto ovo
Uh gde ti ode. Pa pitanje je za dve godine šta će biti kod bilo kog operatera.Opet ti nije ekonomicno resenje..
Znas zasto?
Forsiras agenta..Ok,mozda dobijes to sto ti pricas..
Ali to je samo ako prelazis iz Yettela ili A1 u MTS...Znaci te 2 god...Posle toga nema sanse da dobijes popust,placas po punoj ceni...
Dok je ovde u Yettelu,uvek dobijas prilikom obnove uvovora 50% popust na punu cenu..I obtome ne moze da se polemise..
Zasto bi prelazio iz Yettela u MTS a placam Yettel M sa 50% pooustom-2150??Zbog 3gb vise interneta u Romingu?
Koji je procenat ljudi koji su dobili to sto ti pricas od strane MTS agenta?
Ovde u ovoj temi,nema jedne osobe da se pojavi i kaze da nije dobila 50% popust na punu cenu paketa,prilikom obnove postojeceg ugovora,ili prelaskom iz MTS i A1 u Yettel...
Plus sto ce najvise korinika 98% njih, Soko Lite paketa placati bas onu cenu,
Prvih 12 meseci 2025,ostalih 12 meseci-3750..A to je katastrofa ponuda...
Info je da može 24x50% ali bez popusta u prvoj godini. Znači za sokolite 24x1875 (+-50 din, ne znam sad tačno), za prelazak iz yettela. Za prelazak i A1 ima 50% i za prvu godinu.To je info koju sam dobio od 2 agenta, dok sa prelazak sa A1 daju drugačiju i bolju ponudu. Ako može povoljnije podeli, znači informacija.
Pročitaj temu o mts-u i videćeš da su SVI to dobili. Neki čak i bez zahteva za prenos. Ja pre godinu i po isto, doduše na manji paket. Svima koji podnesu zahtev za prelaz nude 50%. Isto kao yettel.Dao si primer za sestru,to su tako retki slucajevi da se gotovo i ne racuna..
To nije tako retko ni u Yettelu, pre 2 godine kad mi je isticao ugovor, nisu hteli da mi daju nikakav popust agenti, a ljudi evo godinama uzimaju 50% pri obnovi.Dao si primer za sestru,to su tako retki slucajevi da se gotovo i ne racuna..Evo od tvog pomena danas u vezi toga,dvojica su se javili da su im agenti MTS rekli da nema nikakvog popusta i privilegija..A ti na to kazes,ocigledno nije isti agent..
Drug batali vidis da nema vajde da nekom objasnis, Ja neznam nikoga ko je iskamcio u MTS-su posle isteka ugovora 50% na preplatu ,u Yetelu svi moji drugar4i imajuTi si jedinstven slucaj Dule.
Ovde se svaki drugi dan pise kako dobiti 50% pri obnovi ugovora,ako tako odradis,dobices sigurno..
Ko zna kako si ti i na koji nacin postupio sa njima..
Ako ne daju na keca,onda se pokrece procedura prelaska na pripejd,onda oni zovu i nude,i uvek se dogovoris za 50%..Ako bas nece da daju,mada to je nemoguce,onda prelaskom na pripejd u samoj aplikaciji dobijas 50% da predjes na postpejd..
Ili se podnosi zahtev u drugu mrezu...Sve je ovo sazvakano i stalno se pise o ovon,to svi znaju i uvek se desi neki padobranac da upadne na temu i pita kako doci do 50% popusta..
Al dobro..
Daleko je MTS u rangu sa Yettelom po pitanju izlaska u susret korisnicima..Tamo se juri veseli Perica agent ako je tog dana veseo..Drugi agenti ne j.bu ni 2% nikog..Pricaju se price ovde za decu u vezi MTSa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari