Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

… na koliko god, sa čini mi se dva streama istovremeno… deezer možes isto imati više uredjaja, na jednom je moguće slušati…

Zanima me sledece ako neko zna:
Ako bi se otplatio ranije telefon uzet preko yettel banke i zatvorio kredit da li je moguce obnoviti ponovo ugovor na istom broju i uzeti drugi mobilni uredjaj ili mora da se ceka da istekne 24 meseca od potpisivanja prvobitnog ugovora
Pozdrav

Мора да се чека...или да отплатиш уговор до краја.
Раније је могло чим се отплати уређај да се узме други.

Vredi li prebacivati se sa besplatnog Mega plana (koji traje do oktobra ove god), u Yettel ili mt:s?

Imam broj u A1 (mega plan do 10.2025. zbog prenosa broja), kao i u Globaltelu (gde produžavam 200GB za 340-350 din mesečno).

Trenutno su mi najpotrebniji minuti u zoni zapadnog Balkana, što sa prepaid-om nemam, pa bih zato hteo preći iz A1 (iako imam još 8 meseci besplatnog Mega plana).

Ako bi se otplatio ranije telefon uzet preko yettel banke i zatvorio kredit da li je moguce obnoviti ponovo ugovor na istom broju i uzeti drugi mobilni uredjaj ili mora da se ceka da istekne 24 meseca od potpisivanja prvobitnog ugovora
Pozdrav
Pozovi najbolje 063/9000
Iz prve ruke dobijes info.

Podneo sam zahtev za prelazak u A1 mada u Yettelu imam 2 broja (Total 40 i Total 10), a i Internet 300... elem pre podnosenja zahteva bukvalno sam 10 puta pricao sa njima i kao ne moze 50%, ne moze ovo, ne moze ono... na kraju, kad sam podneo zahtev u A1 (ponudili Neo Super za 1500x24) zvali su me i ponudili Yettel Mbile M za prosecnih cca 1600 RSD (Prvih 6 meseci po 1 rsd, ostalih 18 po 2150). Takdje su nudili 45000 na kupovinu telefona uz uslove sa sajta. Ne uzimam telefon preko operatera, ali mislim da je Yettel mobile M bolja varijanta od Neo Super zbog aplikacija i zbog 3gb rominga mesecno (Kod A1 ide 24gb za ceo period)
To su nudili popust od 45 hiljada na popust za kupovinu telefona u gotovini ili?

Jel neko prenosio vise brojeva od jednom u Yetel? Kokretno imam tri mts postpejd broja koji se vode na mene i kojima je istekao ugovor. Otisao sam da podnesem zahtev za prenos broja ali su mi rekli da ne moze tri vec samo jedan! I plus me zavlace kako nemaju pripejd kartica posto hocu da predjem na pripejd.

Pozdrav
Pozovi najbolje 063/9000
Iz prve ruke dobijes info.
Ja sam ih zvao pre 5 meseci radi iste stvari.
Nije moguce, moras da otplatis telefon i ugovor u celosti, pa tek onda mozes da dobijes novi ugovori i telefon ili popust.

Jel se može otkupiti ostatak UO od 18 dana. UO ističe 18.3. ali bih ja da već 1.3. (kad prestaje period popusta) da otkupim tih 18 dana i prebacim u drugu mrežu.
Koliko ta procedura traje?

Može, procedura traje pet minuta u poslovnici. Sutradan možeš podneti zahtev za prenos broja u drugu mrežu.

Pozdrav
U mom konkretnom slučaju nisam morao da čekam. Ugovor trajao do novembra, manji paket da nekim xiaomi telefonom, u aprilu iste godine, znači par meseci pre isteka ugovora kupim iphone uz veći paket stim da sam morao da isplatim kredit za prethodni telefon koliko je ostalo rata do kraja, tih par meseci, obnovio ugovor na dve godine i to je to. Nisam plaćao paket usluga tih preostalih par meseci, samo sam morao da iskeširam preostali iznos za telefon, nakon toga normalno plaćao ratu za nov telefon i novi tarifni paket.

Jel neko prenosio vise brojeva od jednom u Yetel? Kokretno imam tri mts postpejd broja koji se vode na mene i kojima je istekao ugovor. Otisao sam da podnesem zahtev za prenos broja ali su mi rekli da ne moze tri vec samo jedan! I plus me zavlace kako nemaju pripejd kartica posto hocu da predjem na pripejd.
… znam da je ranije morao da prodje rok od nekih 3 meseca, izmedju dva potpisivanja postpaid ugovora…

Jel radi nekome grebanje onih "poklon vaucera" ukoliko se racun plati do 20. u meseca tzv "popusti iznenadjenja"?

Radi, isto njesra kao i plavi petak, nista specijalno.

Kod mene neće, ili ne umem. Evo kada uđem ovde samo mi izlazi ovako da ih ima nekoliko, ali kad pokušavam da ogrebem ili prevučem od vrha gde je zakrljivljeno ništa se ne dešava, kao da je slika...
1000006935.jpg

Jel radi nekome grebanje onih "poklon vaucera" ukoliko se racun plati do 20. u meseca tzv "popusti iznenadjenja"?
Račun uvek platim čim stigne mail. Hoću svoj poklon! Yeah, right.
Umesto da bude normalno da račune odmah svi platimo na vreme, oni moraju da smišljaju fore da nas motivišu...i najgore što će to možda kod nekoga i da upali.

Kod mene neće, ili ne umem. Evo kada uđem ovde samo mi izlazi ovako da ih ima nekoliko, ali kad pokušavam da ogrebem ili prevučem od vrha gde je zakrljivljeno ništa se ne dešava, kao da je slika...
Pogledajte prilog 481509
Trebaš račun platiti do 20-og u mesecu ali preko "Yettel" aplikacije..onda bi trebalo da radi.

Aha dakle direktno iz aplikacije, ja uvek plaćam preko IPS QR koda, svakako pretpostavljam da su vaučeri neki beskorisni

Većina tih kupona je mix plavi petak i Yettel shopping, a korisno kako za koga i kome šta treba.

Ništa posebno, a opet nekom možda znači..
1000000929.jpg1000000927.jpg
1000000925.jpg1000000923.jpg

Konacno posle Mesec dana Go extra plus aktiviran
Internet se prenosi tri meseca ,slobodni slot se ne vidi jos
1000023028.jpg

Je l' ima u Svilajncu ova Yettel kablovska i internet da se uzme, zna li neko da li je taj region pokriven?

Ako imaš uslove za mts optiku, velika je verovatnoća da možeš da koristiš i Yettel usluge.

Je l' ima u Svilajncu ova Yettel kablovska i internet da se uzme, zna li neko da li je taj region pokriven?
Ja sam bas pre neki dan gledao za Yettel, ne znam u kojoj si ti ulici, ali optika u Sv prolazi kroz centar, ulicama Svetog Save, Sindjeliceva, Vuka Karadzica, Viskokog Stevana... Kod mene ne prolazi, a izgleda da nece jos za 100 godina jel je Telekom puko sto se toga tice, vec 2 godine ne sire mrezu...

Znaci nema nista, ali mozemo makar da pripretimo supernovi da cemo da predjemo, u nadi da ne znaju da li stvarno mogu ili ne. :D Jer drugu konkurentsku alternativu nemamo osim toga u gradu.

Ne vredi, dobro su upuceni sta ima a sta ne, probao vec...😁 Ako ne uzvuces neki dobar bonus, alternativa ti je lokalac, ima optiku i tv, za nekih 2800, nema ugovorne obaveze, pa ako nisi zadovoljan vratis se posle 3 meseca u SN kao novi korisnik...

Ma ne ocekujem nista da mi daju, i vec placam 1700din vise nego pre dve godine, a nista u paketu se nije promenilo. Da su makar net digli...
Aj mi baci info na PM, o cemu se tu radi, treba mi kablovska i net, ne optika jer to ne mogu, nisam iz grada, selo pored.

Konacno posle Mesec dana Go extra plus aktiviran
Internet se prenosi tri meseca ,slobodni slot se ne vidi jos
Pogledajte prilog 481813
Koliko sam shvatio tvoju priču, ponudili su ti go extra plus tek nakon podnošenja zahteva za prelazak u drugu mrežu?
Interesuje me jer mi sinu (ugovor je na mene) ističe UO u martu i idealno bi mu odgovarao taj go extra+.
Kako da to izvedem, da li da podnesem zahtev za prelazak u drugu mrežu?

Vrh Dno