Meni opet ne radi, možda da otključam pos i podizanje gotovine.Blokirao Internet kanal pa uredno platio Temu ...
Taj navedeni problem je i najavljen na sajtu da mozda neće biti moguce, i u obaveštenju pise da je istoriju transakcija uvek moguce zatraziti u poslovnici.Problem je što mi sa starim 200 računima ne vidimo nikakve detalje transakcija iz vremena pre migracije sem datuma i iznosa, na to se Branko žali. Izgleda da će tako i ostati. Mogu, doduše, da se vide primaoci (samo imena, ne i brojevi računa) i opisi transakcija u starim izvodima. Mada ni ti izvodi nisu dostupni u aplikaciji
ovo je bila transakcija koja je proknjizenaIzgleda da ne. Integracija je najverovatnije dovela do toga da se prodajni kurs primenjuje za sve kartice, ne samo one izvorno u izdanju Poštanske. Postoji i mogućnost da je samo uvećana rezervacija pa će se proknjižiti po povlašćenom, ali moraće da sačeka par dana ako već nije proknižena.
Da nemaš neko dnevno ili kakvo li već ograničenje, možda?Šta ovo znači, ima i novca i svi limiti su podignuti?
Ista prica.Mom ocu se nije skinula rata za dinu koja je trebala biti proknjižena 20.2. i dalje stoji da je na čekanju. 😂😂Pogledajte prilog 482087
Bilo je, ali znatno iznad , sad sam ih uklonio i i dalje isto.Da nemaš neko dnevno ili kakvo li već ograničenje, možda?
Банка је дужна да писмено одговори најкасније 15 дана од дана пријема приговора, осим када из објективних разлога није у стању да одговори у прописаном року када се наведени рок може продужити за додатних 15 дана.Jel neko slao prigovor preko forme u mbank app, nikakav odgovor niti potvrdan email ne stiže.
BPS bankomate zaobilazim u sirokom luku, skimovali su ih vise puta jer su lose obezbedjeni.I meni počela da stižu obaveštenja za skidanje sa računa. Oladise me kad mi stiže - 22K. Setim se da sam podizao na bankomatu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari