ProdigyFreak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 305
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700x3d / 140mm AIO
- Matična ploča
- ROG STRIX B550-I GAMING
- RAM
- Kingston HyperX 3466 @ 3600
- GPU
- Radeon 6800 XT
- PSU
- 650W SFX-L 80Plus Gold Fully Modular
- Kućište
- NZXT H1 (v1)
- Mobilni telefon
- OnePlus 13
- Pristup internetu
- Optički internet
Ma to je teška bagra, istek ugovora i što dalje od njih.
Da sumiram moje iskustvo napuštanja istih.
1. Ponedeljak 10.februar odlazak u poslovnicu i čekanje sat vremena na izdavanje zahteva za IDP broj.
2. Sreda, zvali za 50% odbio.
3. Petak, stiže sms poruka da nemaju potpisan zahtev za IDP iako sam uredno potpisao sve. Tri poziva po 45min čekanja i natezanja sa korisničkom službom da bi dobio urgenciju oko rešavanja problema.
4. Ponedeljak sledeći (17.02), zovem opet i čekam 40min na operatera, kaže rešavaju stvar ali najbolje da odem u poslovnicu i ponovo potpišem zahtev 😵. Odlazim u poslovnicu, kaže službenica zaboravila da skenira i zakači u attachmentu potpisani zahtev 😵😵 našli ga u arhivi.
5. Utorak, danas. Stigao IDP, dogovorio se sa Yettelom 24x1699, sutra dolaze da povežu sve.
Srećno svima ko mora da istera nešto sa državnom bagrom.
Da sumiram moje iskustvo napuštanja istih.
1. Ponedeljak 10.februar odlazak u poslovnicu i čekanje sat vremena na izdavanje zahteva za IDP broj.
2. Sreda, zvali za 50% odbio.
3. Petak, stiže sms poruka da nemaju potpisan zahtev za IDP iako sam uredno potpisao sve. Tri poziva po 45min čekanja i natezanja sa korisničkom službom da bi dobio urgenciju oko rešavanja problema.
4. Ponedeljak sledeći (17.02), zovem opet i čekam 40min na operatera, kaže rešavaju stvar ali najbolje da odem u poslovnicu i ponovo potpišem zahtev 😵. Odlazim u poslovnicu, kaže službenica zaboravila da skenira i zakači u attachmentu potpisani zahtev 😵😵 našli ga u arhivi.
5. Utorak, danas. Stigao IDP, dogovorio se sa Yettelom 24x1699, sutra dolaze da povežu sve.
Srećno svima ko mora da istera nešto sa državnom bagrom.