Da, to sam i ja primetio. Očigledno stari korisnici mogu još da ga koriste, ali da li će ga vratiti u ponudu za nove korisnike, pitanje je.
Na https://www.posted.co.rs/stanovnistvo/eservisi/internet-bankarstvo.html stoji:
Ni reči o računu plus, za koji nema naknade.
Isto je i u ProCredit, tako je osmislio Asseco zBoG BezBedNOsTiNe kapiram zašto je namešteno da je tastatura nasumična
Eto tako recimo kažu za tapXphone RaiPOS rešenje da ne može ta nasumična tastatura da se zameni normalnom jeR jE To TeLefOn a POs tERmiNaL NijEKako to poboljšava bezbednost
Jedna od stvari, teoretski, standardni raspored podrazumeva da se posmatranjem unosa ili nekom tehnikom koja se primenjuje na ekran može otkriti uneti kod na osnovu pozicija koje su dodirnute. Slučajnim rasporedom polja gube se najfrekventnije pozicije na tastaturi i ne možeš locirati koja su to polja, odnosno kad gledaš sa strane ništa ti ne govori koja je cifra tamo gde je korisnik tapnuo.Kako to poboljšava bezbednost
Zamišljeno je kad neko gleda sa strane i malo je udaljen ne može da provali koji su brojevi. U teoriji je tako a u praksi...Kako to poboljšava bezbednost
Ja plaćao jutros, stavi da je hitan prenos, ista je provizijaja imam sada drugi problem neće ništa da plati. Kada autorizujem plaćanje kaže na čekanju i onda posle par sati napiše otkazano....200
Pa ja sam jutros i pustio i dobio otkazano....i bilo je hitno mislim postavljeno...Ja plaćao jutros, stavi da je hitan prenos, ista je provizija
A provizija je 0? Ili ?Ja plaćao jutros, stavi da je hitan prenos, ista je provizija
Isto struja @Naci meni 15 dinMeni isto stoji na čekanju, plaćao struju
Videćemo šta će biti
Pitanje se odnosi na Račun plus bivše mts banke. Koliko shvatam, svi su u problemu nakon integracije, jer ne mogu da realizuju naloge.Isto struja @Naci meni 15 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari