Mada, da nije Huaweiu ukinut gugl nikad ne bi ni menjao. Ovih dana sam se igrao sa premium modelima drugih brendova i iskreno mislim da ne zaostaju za Samsungom ni malo, po performansama, kamerom, baterijom..čak i prednjače u nekim stvarima.I to pricamo vec 10 godina unazad pa smo i dalje u samsung temi🤣
Увек смо препоручивали Whitestone Dome. Код нас може да се купи само на КП или да наручујеш преко Амазона. Скупо је, некад је било 50е код нас, али у паковању добијаш 2 стакла и алат за постављање тако да се исплати. Остала стакла су ти hit or miss, што се тиче отиска, са овим ради проверено.Jel moze preporuka za zastitno staklo za S24U, da radi otisak prsta? Uzeo neko pre neki dan ne radi otisak zavrsilo u kanti odmah![]()
Ne mora da znači , UI8 će biti minimalan napredak u odnosu na UI7 pa možda i bude na vreme ( u novembru ) ,pogotovo ako preskoče UI7.1 kao što se šuška.Ovi iz Samsunga nas stvarno zaj......😂
Ja od danas na 16PM ponovo. I sto najjace covek me zove i nudi mu vakum pakovanje i da mu dam jabuku i 200e doplatu... Rekoh neka... Mislim da cu malo da se smirim sa tim promenama do daljnjeg, a i cena na S25U ide bas brzo dole. Nalazim ih vec za 1150 vakum MTS grancija 2 god laganoPogubili su se, ocigledno im je neki problem sa inzenjerima softvera i delom losa prodaja novih modela. Ja se verovatno vracam na 15 PM posle svih ciganisanja samsunga, prilicno sam razocaran nekim stvarima i odlaganjima, tako da se odjavljujem sa ove teme i svako dobro samsungovci 😊
Isti problem i ja imam od pre par dana. Inace telefon uzet preko A1 i sad je vec skoro 5 meseci star, s24 ultra u pitanjuKupila sam s24 ultra prije 2 dana i primjetila sam problem sa ekranom, uglovi gledanja su uzasni, pri najmanjem pomjeranju telefona boja vuče na plavo. Da li je to neki hardverski problem, jer planiram da reklamiram tel. Jednostavno mi nije prihvatljivo da flagship telefon ima takav ekran. Molim vas za misljenje.
Bogami meni je bas bilo zasmetalo, gledam dal me oci varaju ili je telefon. Bice da je telefon u pitanju 😂@alekVS
Zna S24U da ponekad "zabaguje" podešenja boja , pogotovo kod prebacivanja na dark mode i nazad .Pritom svi slajderi u " screen modu " ostanu gde jesu a on sam bubne neke vrednosti, uglavnom ništa strašno. Pisao sam već da ekran baca na plavo kad se gleda pod uglom a i to se da ublažiti izborom toplijih boja.
@vojkan85
Zar nije što niže osvetljenje sveti gral? Kad se pričalo o " grainu" na S24U ispalo je da ga 90% ljudi koristi na 5 % osvetljenosti i da vide zrna peska po ekranu
i da ekran na 5% mora biti savršen.
Daleko je ovo od savrsenog. Na S23 Ultra je bilo mnogo bolje i jace. Kada odvrnem na 1/4 recimo bude ok, ali ovako kada je gotovo na minimumu ne da nije dobro nego je uzasno slabo.
Ne razumem. Ako ti je slabo na minimumu zašto malo ne pojačaš?Kod mene je situacija da sam uzeo nov uredjaj pred kraj godine, stavio zastitno staklo, ali mi se nekako jako slabo cini osvetljenje na minimumu recimo. Generalno drzim osvetljenje na minimumu, ali kada pored recimo sa Fold 5 modelom, sije ga Foldaca samo tako na istom nivou osvetljenja. Mozda je i do stakla, ko zna.
Стакло прави проблем наравно. Ако хоћеш да уживаш у екрану на директном сунцу заборави на стакло. Ово кажем из искуства, колико год добро WSD, једва чекам да се одлепи да уживам у овом екрану на отвореном. То је и његов најјачи адут реално.Samo sam poredio sa S23 Ultra koju sam imao. Ista pozicija slider-a, ali osvetljenje je drugačije na S24 Ultra. Naravno da uvek mogu da pojačam, ali me buni gde je "problem". Da li je ekran zbog svog svojstva i manje refleksije takav, ili jednostavno staklo pravi problem.
Ne postoji više ta opcija.Molio bih kolege za malu pomoc, ako neko zna. Posle nekog vremena sam opet na Samsungu ( S24U ), i ne mogu da nadjem podesavanje za Always On tj da pojacam brightness na max, ni u podesavanju za Always On ni u LockStaru ne nalazim tu opciju, znam da sam na S22U to radio, da li je to eliminisano iz opcija ili ja ne nalazim?
Ne radi na S24U , nema opcije. Zanima me jel išta drugačije na oneui7.Kako nema? Ima u Lock Staru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari