- Učlanjen(a)
- 06.02.2025
- Poena
- 65
Koreanske i kineske manhue/manhwe uglavnom ili nemaju nikakvu priču ili su generičke dečije kopije-kopija-kopije-kopija, prevodio sam SL za vas još pre X godina i uglavnom nije ništa posebno već je ista detinjasta priča kao svaka druga koju sam prevodioTaj anime - muski rod.
Solo Leveling kao da ima neku pricu... Procitao prosle godine.
dakle op mc isti tok timelinea i retko šta ima da se vidi
zanimljiva činjenica: imate stotinak verzija solo levelinga (da, bukvalno rip-off imena u smislu "Leveling up with.." "Leveling only...." "Leveling by...") i svaki je od drugog autora i koliko znam SL je takođe kopija nečega sličnog što takođe ima stotinak verzija
Gledam i ja SL da se razumemo ali prvenstveno zbog činjenice jer želim da se ta industrija razvije (zajedno sa Kings Avatar, Tower of God, Doulou Dalu, onaj sumo anime zab sam ime sad i sl.) i da možda bude par dobrih pričica (za sada ima par dobrih ali kao što rekoh mnogo se forsira kopiranje drugih dela da je neprijatno)
Inače, takođe, ne znam koliko znate ali evo jedna zanimljiva činjenica: npr. ja sam ispočetka pravio neke panele u Solo Leveling mangi jer ti nemaš RAW zvanični sad već radiš za scanlation grupe gde bukvalno moraš da brišeš koreanska/kineska SFX slova što idu preko celih panela i da crtaš šta je otprilike ispod tih panela)
Poslednja izmena: