Nada poslednja umire....ali ja bas i ne vidim na osnovu cega si ti to zakljucio.Mkzd a jedino dobro sto ce pogasiti koaksijalnu mrežu. Tj nadam se. Tv i onako ne gledam.
Ima i ona što je dao, napisao onomad, kako beše, tačka na poslovanje UG u Srbiji? Čovek predvideo budućnost.Izjava generalnog direktora Telekoma Srbija Vladimira Lučića iz saopštenja te firme:
Нећу вам опростити ако склоните формулу, пају и сркија.
Ako danas u ovoj situaciji se drzimo nemoj bez politike onda daj lepo da se svi vratimo u vrtic, ali cekaj i za vtic treba politicka veza.Bez politike !
Prosto ne mora.Ako danas u ovoj situaciji se drzimo nemoj bez politike onda daj lepo da se svi vratimo u vrtic, ali cekaj i za vtic treba politicka veza.
Prosto mora politika jer je svugde usla a vi budite tvrdoglavi i brisite postove ...
Protesti nisu uopšte uticali na ovu transakciju, jer je ovo (tj. izlazak United Grupe sa ne-EU tržišta) nešto što se planira odavno. Ja sam još 2022. godine bio deo komunikacije u kojoj je Etisalat iz UAE bio u preliminarnim razgovorima sa United Grupom oko kupovine SBB-a, ali cela priča tada nije otišla dalje od Memoranduma o razumevanju. Dodatno, ispod radara prolazi da se Telemach u Bosni i CG prodaje BH Telecomu, koji je u većinskom vlasništvu Federacije BiH, tako da ova cela transakcija nema mnogo veze sa dnevnom politikom, niti je planirana u skladu sa njom. Ako su oni potpisali ugovor juče, cela priča sa due diligence-om i inicijalni pregovori su krenuli barem u septembru prošle godine, ako ne i ranije, a cena je svakako određena u odnosu na EBITD-u, a ne u odnosu na proteste. Da imamo nezavisnu Komisiju za zaštitu konkurencije, bilo bi jako zanimljivo videti kako bi ona reagovala na monopolizaciju prenosa sportskih događaja u okviru Telekoma Srbija, ali sumanjam da će se išta desiti.
Što se tiče N1 i Nove, oni su ovom transakcijom suštinski završena priča, barem u ovom obliku u kojem su sad. Informativni kanali su generalno najmanje isplativ vid novinarstva (tj. u principu su stalno u gubicima), i ako je ideja da oni plivaju na tržištu bez nekog sponzora koji će ih podržavati iz nekih neekonomskih interesa, od te priče nema ništa. Ili će morati da menjaju celokupnu koncepciju kanala, i da uvode razne zabavne i slične programe, ili da postanu novi B92. Očekujem da će PPF vrlo brzo (tj. kad isteknu razne zaštitne klauzule iz ugovora) početi da ih uslovljava na razne načina kako ih ne bi skinuo iz ponude, i to je onda samo pitanje vremena dokle će trajati.
Preko agenta, ciji je broj bio na zgradi zalepljenKako si dobio ponudu od mts-a, 14 meseci po 1 din? Zvao si call centar ili..?
Pise i da je EON prodat u sklopu prodaje Sport Kluba telekomu. Vrlo zanimljvoKoliko sam shvatio sbb i yettel postaju jedna firma a eon resiver se zamenjuje yettelovim, ts kupuje sk, total i net tv gde ts daje svoje resuvere, opet mozda ja gresim
Piše da je EONSAT prodat.
Group has also agreed to sell Eon TV International Ltd (the holding company of the NetTV Plus business) and its sports broadcasting rights forthe Western Balkans (Bosnia and Herzegovina, Montenegro, North Macedonia and Serbia) to Telekom Srbija a.d. Beograd (“TS”).
Nije EON kao servis prodat jer to nije vlasništvo tih kompanija.Ja ne znam da li mi sveukupno ne znamo da čitamo, piše lepo da je EonTV International prodat, u sklopu kojeg je i NetTV biznis.
Čisto sumnjam da je glavni proizvod kompanije izostavljen iz kupovine, jer bez toga sama kupovina 100% kompanije nema nikakvog smisla.
Ja ne znam da li mi sveukupno ne znamo da čitamo, piše lepo da je EonTV International prodat, u sklopu kojeg je i NetTV biznis.
Čisto sumnjam da je glavni proizvod kompanije izostavljen iz kupovine, jer bez toga sama kupovina 100% kompanije nema nikakvog smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari