od otprilike 7h ujutru do 23h obicno se ceka ako imas srece 30+min, od 23h pa dok ne svane obicno sam barem ja cekao oko 10-15min25 min sam cekao call centar i odustao. U koje vreme se jave i ako uopste..?
Pa prijavi se slobodno, uvek traže ljude. Izdržaćeš cca 3 meseca tamo, kao većina njih.Evo ja hoću da radim taj posao za 30 % manje zarede koliko imaju .
јеси проверио јачину сигнала на рутеру?Imam problem da kada menjam kanale zamrzne se slika i kanal ne može da se promeni. Kada dodjem na kanal i direktno na događaj koji je u toku, promeni se kanal ali događaj ide iz ispočetka. U pitanju je android box. Nije pomoglo gašenje/paljenje uređaja. Da li još neko ima takav problem ?
Stavljena su 5 uredjaja, ali od skoro izbacuje obavestenje da mora da se ugasi jedan uredaj i saceka 30 sekundi da bi se strimovalo...ne znam kako je ovo moguce kad i na sajtu pise imam 5/5 prijavljenih uredjaja, znaci nemam 6 za TV5 za tv, box, mobilni kako god. Mogu svi koji su prijavljeni da gledaju nezavisno.
Isto i kod mene pre par dana, tek kada sam obrisao jedan uređaj proradilo je.Stavljena su 5 uredjaja, ali od skoro izbacuje obavestenje da mora da se ugasi jedan uredaj i saceka 30 sekundi da bi se strimovalo...ne znam kako je ovo moguce kad i na sajtu pise imam 5/5 prijavljenih uredjaja, znaci nemam 6 za TV![]()
Od januara u svim paketima (SuperPLAN 2x/3x/4x) je moguce max 3 uredjaja gledati istovremeno, u sta ulazi tj. racuna se i STB hardverski uredjaj, ukoliko je MOVE.Koliko je maksimalno uredjaja koji mogu istovremeno da gledaju Move app? Vidim da moze da se prijave 5 za TV, ali kako oni racunaju to, jel je 5 maksimum nezavisno da li pristupaju sa razlicitih uredjaja od TV-a ? Da li neko zna?
E hvala to je precizniji odgovorOd januara u svim paketima (SuperPLAN 2x/3x/4x) je moguce max 3 uredjaja gledati istovremeno, u sta ulazi tj. racuna se i STB hardverski uredjaj, ukoliko je MOVE.
Evo ja sam sada imao problem da nije hteo da mi pusti stream na Move Smart aplikaciji na LG televizoru. Imam 5 uredjaja, od toga su 2 MOVE, 1 Android MiTV box i 2 Smart TV-a. Ugasio sam jedan MOVE (izvukao ga iz struje) i jedan Smart TV (isto ga izvukao iz struje). Znaci, teoretski samo 3 uredjaja su mogla da imaju istovremeno stream, ali ipak nije htelo da radi.Od januara u svim paketima (SuperPLAN 2x/3x/4x) je moguce max 3 uredjaja gledati istovremeno, u sta ulazi tj. racuna se i STB hardverski uredjaj, ukoliko je MOVE.
Zakonski imaju rok koliko se secam 14 dana od dana prijema prigovora/reklamacije, ako je za utehu i ja cekam odgovor pisao im 8og dobio onu automatsku poruku sutradan iliti 9ogKoliko ovim stručnjacima iz Supernove treba da odgovore na mail. Osim onog prosleđena nadležnoj službi... Pisao još u petak...
meni odgovorili nakon 7 dana xD da je reklamacija evidentirana i prosledjena daljeKoliko ovim stručnjacima iz Supernove treba da odgovore na mail. Osim onog prosleđena nadležnoj službi... Pisao još u petak...
Automatski sa novim ugovorom se ponistava tih 50%.Да ли је некоме уважен приговор на цене?
До Јануара сам плаћао 1.524динара, а последњи је на 3.457динара. Разумем да су подигли цене, ван онога што пише у уговору, али пре годину је склопљен уговор на 24 месеци са 50% током целог периода. Сада ни тих 50% више не поштују...
Малопре је дошао СМС са сличном поруком, али није још истекао уговор (остало још 13 месеци). Разумем да су повећали цене, али би ваљда требало да остане тих 50% на нове цене.Aut
Automatski sa novim ugovorom se ponistava tih 50%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari