Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Imam 2 Prepaid VRH sa godisnjom kartom za Srbiju i potrosnja je bila preko 40 GB nista nije stizalo od upozorenja SMS porukom.
To nije ovaj turistički. Znači može u suštini sa bilo kojom prepaid karticom da se aktivira.
Meni su naglasili za BiH dodatak da je isključivo bitno da se ne zloupotrebljava protok. Tako da nikad nisam imao problema sa nekim strimingom ili slično vise ljudi da koristi hot spot za striming neki ili download neki manji. Tako verujem i da je za Srbiju. Taj neki rad da ne backupujes internet i torentujes non stop...

Ima li neko mozda ovaj Turist 20, i da je aktivirao ovaj MOVE TV? Zanima me dal radi to kod nas i kolko traje, 30dana ili sve dok je sim aktivna

To nije ovaj turistički. Znači može u suštini sa bilo kojom prepaid karticom da se aktivira.
Meni su naglasili za BiH dodatak da je isključivo bitno da se ne zloupotrebljava protok. Tako da nikad nisam imao problema sa nekim strimingom ili slično vise ljudi da koristi hot spot za striming neki ili download neki manji. Tako verujem i da je za Srbiju. Taj neki rad da ne backupujes internet i torentujes non stop...
Koristio sam i ja taj internet kao hotspot nisu me opominjali nijednom niti me je iko zvao. Rokao sam 4K video klipove sa YouTube bez ikakvih problema. Protok najvise zavisi od mts mreze. Zvali su me i pitali da li mi puste 5G mrezu ja rekao da u Srbiji nema 5G mreze i da ne mogu da je koristim.

Ima li neko mozda ovaj Turist 20, i da je aktivirao ovaj MOVE TV? Zanima me dal radi to kod nas i kolko traje, 30dana ili sve dok je sim aktivna
Aktivirao sam ja MOVE TV krajem juna 2024. Radi u Srbiji i ne traje mesec dana pošto mi i dalje radi. Radi samo preko mobilnog interneta na m:tel kartici pošto traži CG IP adresu (moguće da bi radio i preko VPN-a nekog, ali nisam to probao). Pruža samo TV kanale uživo (radi i vraćanje unazad), nikakav drugi sadržaj, ali npr. ima sve Arene ako ti to nešto znači.

Aktivirao sam ja MOVE TV krajem juna 2024. Radi u Srbiji i ne traje mesec dana pošto mi i dalje radi. Radi samo preko mobilnog interneta na m:tel kartici pošto traži CG IP adresu (moguće da bi radio i preko VPN-a nekog, ali nisam to probao). Pruža samo TV kanale uživo (radi i vraćanje unazad), nikakav drugi sadržaj, ali npr. ima sve Arene ako ti to nešto znači.
Može da radi iz Srbije nije problem. Nemoj da koristiš VPN kada ti dobijaš IP adresu iz Crne Gore. VPN se tu već koristi kao tunel za internet.

Hvala to mi je trebalo da znam...zbog arene mi treba :D

Ja sam dobio Soko Max sa 40% popusta kao novogodišnju promociju pa imam sve Arene i internet za sve plus broj.
Imam ja mtx box i uz njega iris, ali taj iris radi samo na mts mrezi, a meni treba za vikendicu gde je ovaj mtel, tako da mi super dodje ovaj move tv..samo eto moracu da kupim esim , a necu je koristiti...mada mozda nekome zatreba pa podelimo troskove za sim :D

Imam ja mtx box i uz njega iris, ali taj iris radi samo na mts mrezi, a meni treba za vikendicu gde je ovaj mtel, tako da mi super dodje ovaj move tv..samo eto moracu da kupim esim , a necu je koristiti...mada mozda nekome zatreba pa podelimo troskove za sim :D
Vrlo rado bi podelio sa tobom troškove ali vidi ovako čim imaš BOX paket sa Iris TV uslugom koja ima set top box ne možeš da gledaš van mts mreže. Kada gledaš sa računara preko hotstopa Iris troše se i mts megabajti.

Pa sto ne probas da pustis Wifi sa mtel kartice pa vidi dal hoce da radi box ,

Evo sad probao , kupio na kp iris box zbog Eona i Movie n go, i i delim wifi sa telefona Mtel i sve radi bez greske
1000022668.jpg
Auuu ala jede Giga za pola sata pokazalo jedan giga,
1000022670.jpg

Poslednja izmena:
Mtel Tourist 10 ne moze da aktivira?
Doduse ne vidim ni da se prodaje taj paket vise....

Imam prepaid karticu "Mtel Turist 20" za koju je navedeno da:
  • uključuje besplatnu licencu za pristup MOVE TV aplikaciji,
  • se za MOVE servis možeš prijaviti putem Self Care platforme Moj m:tel.

Na web platformi, kao i u Android aplikaciji, medjutim, meni ne nudi MOVE TV aplikaciju, nego samo Apollon, i to mesec dana besplatno.

@psihodel, @Kolega2357

Moje pitanje je: Kako se prijaviti za MOVE TV servis (iz Srbije)?

Nije moguće slati poruke ka specijalnim brojevima mtel-a kada si u Srbiji jer si na mreži mts-a jer mts ne podržava te specijalne brojeve za mtel poruke. Probaj iz Srbije +3821600 da okreneš da ti oni aktiviraju.

Nije moguće slati poruke ka specijalnim brojevima mtel-a kada si u Srbiji jer si na mreži mts-a jer mts ne podržava te specijalne brojeve za mtel poruke. Probaj iz Srbije +3821600 da okreneš da ti oni aktiviraju.
Rade ti brojevi iz srb tako sam licno ove godine produzio validnost i odmah je proslo

Hvala kolegama @psihodel, @Kolega2357 na savetima i uputstvima.

Uspeo sam da se prijavim na MOVE TV servis tako što sam se obratio korisničkoj podršci porukom preko web forme na Self Care platformi Moj m:tel. (Dakle, ja nisam slao poruku na onaj navedeni specijalni broj 14555. Pretpostavljam da je, možda, moglo i tako.)

Vrlo brzo su mi odgovorili, a kredencijale (korisničko ime i lozinku) su mi prosledili SMS porukom.

Hvala kolegama @psihodel, @Kolega2357 na savetima i uputstvima.

Uspeo sam da se prijavim na MOVE TV servis tako što sam se obratio korisničkoj podršci porukom preko web forme na Self Care platformi Moj m:tel. (Dakle, ja nisam slao poruku na onaj navedeni specijalni broj 14555. Pretpostavljam da je, možda, moglo i tako.)

Vrlo brzo su mi odgovorili, a kredencijale (korisničko ime i lozinku) su mi prosledili SMS porukom.
Koliko bi trebalo da vazi Move TV?

Rade ti brojevi iz srb tako sam licno ove godine produzio validnost i odmah je proslo
Ja sam pokušap godišnju validnost nisam mogao. Rekli su mi iz mtela kada koristim lokalnu mrežu u Srbiji da lokalni operater može te kodove da ukine ili da ih promeni. Zvao ih oni mi uradili godišnju validnost.

Nazad
Vrh Dno