garmin forerunner 245 (sad ne moras taj model ima naslednika u modelu 265) realno ti ne treba nista boljeKoje satove koristite za trcanje, da ima GPS, mapu kretanja i sl?
Znam da ima tema za smartwach ali mi treba sat primarno za trcanje koji moze da prikupi sve informacije bez telefona i posle sinhronizuje, ne nosim telefon na trcanje.
U toj temi za satove uglavnom mi i pišemo.
Za 17h rasprodat Ivanjica trejl.
Trčiš li i ove godine IvanjicuU toj temi za satove uglavnom mi i pišemo.
Za 17h rasprodat Ivanjica trejl.
Imam lekarsko opravdanje za drugu polovinu januara...pa i ne lenčariš baš previše 🤣
i ja isto, imam pneumonijuImam lekarsko opravdanje za drugu polovinu januara...
Pusten sam iz bolnice oko 25. januara i bio na bolovanju do kraja meseca. 29. mi je delovalo da sam se dovoljno oporavio i izasao sam da istrcim makar 10km i moram da kazem da sam se neprijatno iznenadio koliko sam se namucio to i da ostvarim. Pace sa planiranih ~6:00-6:20 pao na ispod 7:15. Ne samo to, vec naredna 2 dana nisam mogao da se naspavam kolko sam bio iscrpljen. Poucen tim iskustvom odustanem od Zimskog Nocnog polumaratona.Imao sam neke komplikacije pa sam otisao u urgentni za svaki slucaj i zadrzali su me tamo, tako da izgleda da ce ipak biti nista od trcanja.
Pa nije trening, nisam na nivou da mogu da trcim te daljine za trening(ali jednog dana bice), vec sam istrcao da procenim stanje spreme/forme, tj koliko sam ispao iz forme.Šta će ti trening od 35km?
10km mi je bilo tesko jer mi je oporavak sporo isao, inace redovno trcim 20+ km. Onda sam mirovao nedelju dana i istrcao ~40-45km na traci za proveru forme.Nisam siguran da sam dobro ispratio, 10km ti je bilo opterećenje, ne možeš da trčiš trening 35km, ali istrčiš 35km za proveru forme?!
Pa nevazno je u sustini sta kaze traka. Tebi ako je lako samo povecas brzinu, a brojke uzmes sa 2 doze rezerve. Daleko mi je lepse da trcim napolju, leti mogu i u ponoc da izadjem da trcim, ali cim padne temperatura na ispod ~7-8 stepeni sa jacim vetrom bude mi previse hladno da trcim samo sa duksericom, a ne pada mi na pamet da kupim 3-4 jakne samo za trcanje da ih rotiram za treninge kad mogu da odem u teretanu, generalno ne prija mi da trcim sa puno odece. Volim i ja eliptical, kupio sam bio jedan za vreme korone, medjutim prestao sam da ga koristim kad sam ozbiljnije krenuo da trcim jer nisam bio siguran koliko je trening na njemu efektivan kao zamena treninga trcanja.A kako vam se prenosi tempo sa trake na pravo trcanje. Jednom sam samo trcao na traci, i meni je to mnogo drugacije/cudno bilo, a i lakse, pa nisam vise isao. Ne rade misici toliko, traka nekako gura noge nazad, i brzina ne deluje realna. Po osecaju cak nekih 2kmh je lakse na traci (tipa 15kmh na traci je, kao 12/13kmh napolju). Ali dosta laske za zglobove, za oporavak, mada onda vise volim elliptic masinu ili plivanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari