Jeste li ili u poslovicu ili ste prigovor podneli na mail( ako jeste koji?)Evo, uvažen prigovor zbog naplate HBO+ usluge. Prigovor sam mailom poslao u utorak.
Tako je kao što kažete : " lepa rec i gvozdena vrata otvara " , ali na žalost ne uvek .I meni je uvazen prigovor za uvecanje racuna. Prekjuce sam pisao mail, a juce popodne su me zvali da mi kazu da se uvazava, i da ce vratiti staru cenu paketa.
Mora da imaju mnogo veliku guzvu cim odgovaraju u tako kratkom roku. Samo saljite prigovor na mail, nema potrebe da zovete call centar.
Sto bi rekli, lepa rec i gvozdena vrata otvara. I Ratel u CC.
Ja sam zvao i čekao skoro pedesetak minuta.Jeste li ili u poslovicu ili ste prigovor podneli na mail( ako jeste koji?)
Ja sam malopre podneo prigovor u poslovici ali planiram da im pošaljem i mail povodom povećanja cene
ovo je najjace kada na reklamaciju mailom odgovore SMS generickom porukom u kome nema odgovora na sadrzaj reklamacije vec kaze da ce samo cena biti umanjena..Evo, uvažen prigovor zbog naplate HBO+ usluge. Prigovor sam mailom poslao u utorak.
Za sada samo EON ima za VIDAA OS. Vidim u temi da se preporučuje instalacija apk fajla sa fleš memorije ili preko browsera, ali koliko znam, isti ne podržava Android aplikacije.
ja sam nekada imao najveci paket neta i TV
koji sada paket imam, kada mi dodatno obracunavaju HBO i brzina neta mi je 200mbit?
Nista se ne slaze...
Pogledajte prilog 479641
Svaka čast 👍
👌 🤫 Dobro je što ti još uvek radi... Oni sad ne znaju gde udaraju...Supernova korisnički portal
supernovaott.rs
Mi korisnici zapravo pojma nemamo koji paket imamo i sta placamo...
poslao pre 3 dana. bez odgovora.I meni je uvazen prigovor za uvecanje racuna. Prekjuce sam pisao mail, a juce popodne su me zvali da mi kazu da se uvazava, i da ce vratiti staru cenu paketa.
Mora da imaju mnogo veliku guzvu cim odgovaraju u tako kratkom roku. Samo saljite prigovor na mail, nema potrebe da zovete call centar.
Sto bi rekli, lepa rec i gvozdena vrata otvara. I Ratel u CC.
Da sam im spomenuo ratel verovatno bi ceo racun bio smanjen🤣🤣onda bolje inspektor haha
takav odgovor nema nikakvog smisla.Da sam im spomenuo ratel verovatno bi ceo racun bio smanjen🤣🤣
Ja sam dobio sms,onaj sms sto stize uvek sredinim meseca koliko treba da se uplati za prethodni mesec,tu je pisalo da se od 9 januara menjaju paketi,nego veciny mrzi da cita.ima i sudska presuda od pre godinu dve (ne secam se tacno) gde je sud presudio da "obavestenje na sajtu" nije dovoljno i da se korisnici "licno" moraju obavestiti o takvim promenama (uz racun bilo stampan ili u elektronskoj formi e-mailom, sms, posebno obavestenje stampano/email isl)
Nema ga vise,verovatno cu morati opet zalbu za ovih 5-6 dana februara i to je to.takav odgovor nema nikakvog smisla.
I dalje ne znas sta se desava sa HBO za naredni mesec.
Oni ovo rade sa jasnom namerom,
ko se zali storniraju, ko se ne zali, naplate
i to ce tako u nedogled pa kome pre dosadi
Meni nije vala,lepo je pisalo od 9 januara menja se paket za vise informacija klikni ovde,nego najlakse je reci nisam obavesten.u toj poruci je bio samo link ka sajtu
Ne branim ih, najgori su,za dva meseca se prebacujem u sbb,ali jel treba da lazem ako jesam bio obavesten i lepo je pisalo u poruci za pismene,ko nije dobio tu poruku bolje za njega ima pravo da se zali da nije obavesten.Mene bi bilo sramota da branim ovu bagru.
Ako je u pitanju EON van mreže, rade, ako je EON u mreži (pozajmljen od nekog ko koristi SBB internet), onda ne radi.
da, ali u sms poruci nije bilo reci o promeni cene, to si mogao da vidis samo na linku...ko ce da klikce na link iz poruke?Nema ga vise,verovatno cu morati opet zalbu za ovih 5-6 dana februara i to je to.
Meni nije vala,lepo je pisalo od 9 januara menja se paket za vise informacija klikni ovde,nego najlakse je reci nisam obavesten.
Zao mi samo sto sam je obrisao.
ne moze, sbb ne dozvoljava toU pitanju je moj lični user/pass za SBB koji imam u drugom gradu pa sam kontao da skinem EON aplikaciju i da se ulogujem.
Ма да, није Андроид. Данас ми стигао а нмг да инсталирам мува користим га само клинцу са премотавао патролне шапе. Да ли има еон николедион џуниор да ли неко зна? Да гањам неког ко има налог вишка.
Radi i na EON-u od Total TV.Ako je u pitanju EON van mreže, rade, ako je EON u mreži (pozajmljen od nekog ko koristi SBB internet), onda ne radi.
Tj. traži da se uloguješ ali sa mojom šifrom za movengo ne ide.Vidim da je proradio sajt move.tv, ali ne može da se uloguje još.
Ja sam zvao i čekao skoro pedesetak minuta.Jeste li ili u poslovicu ili ste prigovor podneli na mail( ako jeste koji?)
Ja sam malopre podneo prigovor u poslovici ali planiram da im pošaljem i mail povodom povećanja cene
I to je nešto. Zamisli tek kako je kad dobiješ generički odgovor da je prigovor rešen neosnovano, bez ikakvog dodatnog objašnjenja. 🙈ovo je najjace kada na reklamaciju mailom odgovore SMS generickom porukom u kome nema odgovora na sadrzaj reklamacije vec kaze da ce samo cena biti umanjena..
Nije ali mislim da ovo prolazi na sudu kao obavestenje,zato tako i rade,nece sigurno velikim slovima da napisu poskupljenje🤣🤣da, ali u sms poruci nije bilo reci o promeni cene, to si mogao da vidis samo na linku...ko ce da klikce na link iz poruke?
ne moze, sbb ne dozvoljava to
Jasno kao dan da će poskupeti mesečna obaveza svim korisnicima sa ugovornom obavezom.Evo famozne sms poruke.
Ni u linku nema reči o promeni cene.
![]()
Od 9. januara 2025. aktuelna komercijalna ponuda važi za sve mts korisnike
Od 5. januara 2025. mts novi BOX, Super PLAN i Postpejd paketi s izjednačenim brzinama interneta i neograničenim pogodnostima važiće za sve korisnike.mts.rs
ja sam gledao EON preko VPN Slovenija u web brauzeru sa naloga od brata koji je na SBB mreži i kanali radeje'l N1 i Nova S rade preko Supernova optike? Imam user/pass za EON pa me zanima da li je aktivan geoblock.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari