Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ко има ову маску, јел попусти мало овај клизни механизам после неког времена или не? Да ли после неког времена може и кажипрстом да се отвори, затвори или мора да се окрене полеђина па са две руке (два прста)?

Pogledajte prilog 479529
Попусти, на сваком ми је телефону попустило.

Ради фора да се тај поклопац скине и окрене наопако, онда се једва и отвара али бар не пада сам.

Ja koristim Huawei P30 Pro, isto je osvetljenje displeja u mraku primetno niže od npr. Samsunga.. verovatno zbog očuvanja baterije, očiju, itd. Meni je ok, navikao sam se.
A Honor i Huawei su "ista" firma.

Ja koristim Huawei P30 Pro, isto je osvetljenje displeja u mraku primetno niže od npr. Samsunga.. verovatno zbog očuvanja baterije, očiju, itd. Meni je ok, navikao sam se.
A Honor i Huawei su "ista" firma.
Gore mi je za oci ako se naprezem i buljim sto jace u ekran. Al nema veze, uzmem i podignem malo rucno i top

Остављате ли HDR опцију укључену приликом фотографисања?

Увек ми је то било искључено, а након апдејта на деветку ми се само констатно пали када покрећем апликацију после пар сати, ваљда кад престане да се држи у меморији.
Никако да нађем опцију да искључим трајно, унутар подешавања, сем дугмета горе десно.

Остављате ли HDR опцију укључену приликом фотографисања?

Увек ми је то било искључено, а након апдејта на деветку ми се само констатно пали када покрећем апликацију после пар сати, ваљда кад престане да се држи у меморији.
Никако да нађем опцију да искључим трајно, унутар подешавања, сем дугмета горе десно.
Zanima me dobija li se sta bolje ako se ugasi to? Ja sam pre to uvek drzao ugaseno.

Zanima me dobija li se sta bolje ako se ugasi to? Ja sam pre to uvek drzao ugaseno.
Sa HDR-om dobijas nesto bolji dinamicki raspon.
U zavisnosti od scene koju fotografises moze da bude bolje ili losije sa ukljucenim HDR-om.
Drzati stalno ukljucen ili stalno iskljucen HDR nije optimalno.

Najbolje da probas i jednu i drugu opciju u razlicitim uslovima i uporedis da vidis sta se tebi licno svidja.

Nov vakum pakovanje,sa garancijom i računom...

Pozdrav. Jesi li dobio telefon? Video sam taj oglas. Zanima me da li je sve ok. Ono, racun, papiri? Ako sam dobro razumeo to je telefon od operatera?

I ja čekam tu info.. :)

Uh, tog prodavca više nema na KP, povukao je sve oglase, @salefabijan da li znaš šta se desilo, kako si ti prošao? Nadam se da je sve ok...

Da li i vama u tamnom režimu na suncu crna boja postane malo svetlija kao recimo tamno siva boja da bi se lakše gledao ekran pa onda opet u hladu vrati u crno? Jel to može da se ugasi negde u podešavanju ekrana ili je tako automatski?

Сигуран сам да је аутоматски, јер на Сунцу телефон максимално осветли дисплеј да би се видео, а тада кроз црну боју "пробија" светло па зато делује сивкасто..

Osetno bolja baterija od s24 ultre. Msm nije ni na njoj bila losa nikako, ali na Honoru ubija.

1000001776.jpg

Stim sto sam cepao i igricu juce. A ovo brave sto vidite je youtube.

Steta samo sto na stock aplikaciji ne mogu da vidim za juce.

Poslednja izmena:
Kakvo je djubre Facebook aplikacija da troši duplo nego igra. To govori sve koliko ustvari ta aplikacija vuče podataka iz telefona.

Kakvo je djubre Facebook aplikacija da troši duplo nego igra. To govori sve koliko ustvari ta aplikacija vuče podataka iz telefona.
A ja mislio da je bug u updateu, da samo meni vuce
Iz tog razloga izbrisana i otvaram fb preko firefoxa. I to vrlo retko.
Instagram je tako mogao do pre mesec dana da se otvora preko pregledaca. Od nedavno vise ne mozes da vidis sliku i video ako otvaras preko pregledaca na telefonu 😶

interesantno je da je ovo prvi telefon koji me je naterao da izgubim naviku za noćnim punjenjem
toliko brzo puni da mi je dovoljno da ga ujutru nakačim i dok se sredim za posao baterija je na 80-90%, dovoljno da izgura ceo dan

interesantno je da je ovo prvi telefon koji me je naterao da izgubim naviku za noćnim punjenjem
toliko brzo puni da mi je dovoljno da ga ujutru nakačim i dok se sredim za posao baterija je na 80-90%, dovoljno da izgura ceo dan
Ja vec par puta to radim, evo takodje od one slike do danas. Nisam ga sinoc stavio da se puni. Ali uskoro cu morati. Mene to nervira iskreno. 1000001792.jpg

Све тачно за батерију, сваки други дан без пуњење проблема.
Комбинација овог телефона и хуавеи сата, могу да одем негде на викенд без каблова.

Само бих лагано жртвовао и једно 20% трајање батерије, само да није оволико агресивно убијање апликација. Скоро све нотификације ми касне, сем воцапа на сву срећу јер га највише користим. Вибер све док не уђем у апликацију, брејв стиже кад уђем на редит рецимо. Гуглов подсетник исто као вибер, само чекам и аларм да ми закасни.

Променим апликацији све оно у подешавањима, остајање у позадини итд, али џаба.

Променим апликацији све оно у подешавањима, остајање у позадини итд, али џаба.

Jedina aplikacija koja mi je kaskala sa notifikacijama je Direct4me, nikako nisam mogao da je podesim. I onda mi se nakon nekog apdejta rešilo i to. Sada sve radi što treba.
Sve prioritetne aplikacije su mi isključene iz optimizacije i postavljene na manual.

Meni ni za jednu ne kasni ali me uzasno nervira ono obavestenje da je pronadjena aplikacija koja trosi bateriju.
Ne mogu da verujem da ne moze da se iskljuci ili ignorise i moram vise puta dnevno da je sklanjam.

To i mene nervira, AdGuard mu smeta i povremeno je ugasi. A radi u pozadini stalno jer blokira reklame i trackere, nikako ne mogu da ga stavim na exception list. Mislim jeste na listi, ali je prijavljuje kao power-intensive app i zato je isključuje.

Jedina aplikacija koja mi je kaskala sa notifikacijama je Direct4me, nikako nisam mogao da je podesim. I onda mi se nakon nekog apdejta rešilo i to. Sada sve radi što treba.
Sve prioritetne aplikacije su mi isključene iz optimizacije i postavljene na manual.
Gde radis to? U podesavanjima baterije jel?

To i mene nervira, AdGuard mu smeta i povremeno je ugasi. A radi u pozadini stalno jer blokira reklame i trackere, nikako ne mogu da ga stavim na exception list. Mislim jeste na listi, ali je prijavljuje kao power-intensive app i zato je isključuje.
Probao sam sa aplikacijom AutoNotification da uklonim tom obavestenje ali ne vredi nekako i dalje uspeva da se pojavi.
Ako neko nadje resenje da se to skloni bio bih vecno zahvalan.

Nazad
Vrh Dno