Raspitaću se u poslovnici, hvalaUgasi tu visa karticu pa otvori novu koja će biti besplatna i vezana za iRačun. Ja nisam dobio plastične kartice nego samo elektronske a posle sam tražio u poslovnici i dobio ih bez troškova održavanja.
Pričekaj malo da se pojavi u aplikaciji.
I postoji jedna stvar koja me veoma iritira kod RF banke. Uvek zaboravim na to i svaki put se sokiram kad se ponovo desi. Naime kad god podizem karticu kod njih u filijali, zaposleni uzme i otvori kovertu sa karticom, izvadi je napolje i onda mi je uruci sa koveryom tako otpakovanu. Stvarno ne razumem koja je to fora i kojeg djavola oni imaju pravo da gledaju podatke na mojoj kartici, ukljucujuci broj kartice i cvv.
Moguce, ali bi bilo lepo da su tako i napisali u transakciji, a ne da pise ovo sto piseTo je člananira, zar ne? Važi ti četiri godine, a 50 din je mesečno, što ispada 48 × 50 din = 2400 din.
Meni uvek ovo urade. Mozda je do filijale. Ma nema veze sto imaju u sistemu, ali je glup osecaj, deluje neprofesionalno. Uvek sebi kazem da cu sledeci put da im napomenem da ne otvaraju, ali posto po karticu idem jednom u 3 godine uvek zaboravimMeni do sada nikad to nisu uradili, uvek mi je predaju u zatvorenoj koverti pa je ja sam otvorim.
Svakako ako ti je lakše oni sve te podatke o tvojoj kartici vec imaju u sistemu.
Meni se desilo da je greškom izdata prva kartica sa imenom mog oca. Kada je službenica otvorila koverat i videla da ne stoji moje ime, morala je da je poništi i poruči drugu po hitnom postupku.Kad podizem karticu u filijali, zaposleni uzme i otvori kovertu sa karticom, izvadi je napolje i onda mi je uruci sa koveryom tako otpakovanu. Stvarno ne razumem koja je to fora i kojeg djavola oni imaju pravo da gledaju podatke na mojoj kartici, ukljucujuci broj kartice i cvv.
Ja jos ne znam za banku moja omogućava da se sve ovo uradi onlajn (za pravna lica).. Bogami, ne znam, od mene su i dalje zahtevali da podnosim zahteve za kartice lično, da pokupim lično, još su mi nožem lično otvarali koverte![]()
Da li ta tvoja banka u kojoj si sve uradio onlajn šalje kartice na adresu?Ja jos ne znam za banku moja omogućava da se sve ovo uradi onlajn (za pravna lica).
Da li ta tvoja banka u kojoj si sve uradio onlajn šalje kartice na adresu?
Ja jos ne znam za banku moja omogućava da se sve ovo uradi onlajn (za pravna lica).
Nema te opcije. Mora da se sačeka mejl za prethodni mesec, npr. sad za januar će tek za nekoliko dana stići. Ako ti treba neki stariji, decembarski ili raniji, a obrisao si, trebalo bi da možeš da ih zamoliš da ti pošalju opet. U stvari, ne znam šta bi se desilo ako bi ih sad pitao za januarski, možda bi i postojala mogućnost da se vanredno generiše ranije.Kako (i da li) mogu u rai app da se izvuku mesečni izvodi? Recimo u pdf-u...
čačkam malo yettel aplikaciju, lepo radi, dosta bolje nego Mobi dok je bila.
gledam i onu ponudu Yettel Max, sve džabe, nema provizija, bolji kurs i nema 1% provizije za plaćanje u inostranstvu.
šta je zapravo prednost Raiffeisen premium računa za mene?
osim što jednom u 3 meseca iskoristim RaiPay na Garmin satu, realno ne koristim ništa što premium nudi, osim što sam 2 puta za ovih 2, 3 godine dobio neke papire preko aplikacije umesto da sam otišao do banke.
Skinuće ti 1% sa tekućeg nakon knjiženja.Danas placao prvi put na temu sa visa digital karticom i naplatio tacan iznos 855 din na sajtu .. toliko su i sa kartice rezervisali ;_)
Bukvalno se sajt ponasa kao da je lokalan ;-) nema provizije
Za potrošnju u inostranstvu i prijem zarade ide sms pored notifikacija paralelno.E da jos sam dobio sms za potrosnju karticom sto me iznenadili ... uvek su notifikacije
jaoooj to sam skroz zaboravio ino placanje .. osamutio me temu sa svim onim kuponima koji samo iskacu ;-))) koristio sam je uvek u lokalu ..Skinuće ti 1% sa tekućeg nakon knjiženja.
Je l' neko plaćao na Temu preko Yettel banke i da li ide autokonverzija sa tekućeg?
Izgleda da računaju isto kao Raiffeisen, ako dobro shvatam ovu poruku od prošle godine (napisana je u okviru diskusije da li se sa računa skida tačno onoliko koliko piše na samom Temuu, pa bih rekao da je odgovor potvrdan). Uklapa im se i u ovu rečenicu iz opštih uslova poslovanja: U slučaju kada Klijent daje saglasnost da prihvatilac kartice iz inostransatva inicira transakciju u RSD (DCC), Banka zadužuje račun Klijenta za iznos transakcije u RSD koji je jednak iznosu sa kojim je prihvatilac inicirao transakciju. Ovo, doduše, nije baš DCC (nema dinamičkog aspekta, unapred znaš da plaćaš u RSD i nemaš izbora na osnovu unete kartice, već na osnovu lokacije), ali pretpostavljam da je ta zagrada suvišna i da je zapravo suština da se dinarske transkacije realizuju sa dinarske partije, bez dodatnih troškova.Yettel banka 0% provizije, max racun.
ako je samo to problem, jednom u pet godina kad se menja kartica, neće biti strašno 🤣Ds ne zalazim u detalje, u slučaju probema podrška im je kriminalna, ja do platne kartice nisam mogao da dođem mesecima a bez iste ds koristim bankomate i sredstva na računu. Nije mi glavni račun tako da nije bila tolika drama ali ne smem ds zamislim šta bi bilo da jeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari