Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ističe mi ugovor 20 februara za box 4. Kad ne bih produžio ugovor da li bi morao da isplatim sve preostale rate za sat i slušalice odjednom ili to mogu i dalje da nastavim da plaćam na rate?
Moraš sve preostale rate odjednom da isplatiš.
Odeš u poslovnicu, podneseš zahtev za raskid pa te zovu za koji dan da te obaveste da li se prihvata ili ne i saopšte ti koliko imaš da platiš i posle ti pošalju račun sa tim iznosom.

Meni su tako uradili pre ~2 godine za mobilni internet, možda su nešto menjali u međuvremenu.

Setra se vratila posle 24 meseca u Mts. Uzet box po ceni 16 meseci po dinar. Pre toga Yettel 12 meseci, posle 12 meseci SBB i sad 16 meseci Mts. 40 vezana meseca po 1 dinar ili od 64 meseca 52 po dinar sto bi rekli sportski analiticari. Samo neka se svadjaju i poskupljuju do 2100 godine. 😀

Nije PROMO za 4K jer i meni tako piše a nemam 4K...
Nisu ti otključani ti kanali ili nisi aktivirao promociju? Moj slučaj je da nisam aktivirao promociju, ali jesu mi otključani kanali (sem Fashion TV-ja). Koliko shvatam, svima je tako, a neki se plaše da će im biti naplaćeno kao da jesu aktivirali promociju, pa sam pokušao da shvatim pod čim se to kod mene tačno vodi. Otud pretpostavka da je to PROMO, jer ne znam šta bi on drugo bio, dok bi PROMO TEMP morao biti praznična promocija, budući da je baš aktiviran pred 15. novembar. Još jedan razlog zašto mislim da je PROMO jeste taj što mi je @nesa69 skrenuo pažnju na to da 4k kanali nisu otključani u isto vreme kad i ostali, pa se uklapa da se to desilo prilikom migracije. Svakako, još jednom pozivam nekoga ko je aktivirao 4k paket na lični zahtev da pogleda kako se to kod njega vodi, kako na portalu Moj mts (gde se PROMO niti PROMO TEMP ne pominju ni u kom obliku), tako i na podešavanjima STB-a.

Aktivirao 4K cim se pojavio, deaktivirao nedelju dana kasnije. Ugasili 4K kanale, posle par dana sami aktivirali, i do dan danas imam sve 4k kanale , kao i Fashion tv. Nigde mi se ne vodi da ga imam, ni na portalu niti kada udjem u podesavanja stb-a.

Nisu ti otključani ti kanali ili nisi aktivirao promociju? Moj slučaj je da nisam aktivirao promociju, ali jesu mi otključani kanali (sem Fashion TV-ja). Koliko shvatam, svima je tako, a neki se plaše da će im biti naplaćeno kao da jesu aktivirali promociju, pa sam pokušao da shvatim pod čim se to kod mene tačno vodi. Otud pretpostavka da je to PROMO, jer ne znam šta bi on drugo bio, dok bi PROMO TEMP morao biti praznična promocija, budući da je baš aktiviran pred 15. novembar. Još jedan razlog zašto mislim da je PROMO jeste taj što mi je @nesa69 skrenuo pažnju na to da 4k kanali nisu otključani u isto vreme kad i ostali, pa se uklapa da se to desilo prilikom migracije. Svakako, još jednom pozivam nekoga ko je aktivirao 4k paket na lični zahtev da pogleda kako se to kod njega vodi, kako na portalu Moj mts (gde se PROMO niti PROMO TEMP ne pominju ni u kom obliku), tako i na podešavanjima STB-a.
Nemam uslove za 4K...znam još ljudi kojima stoji to PROMO a niti imaju optiku niti uslova za 4K.

Ulazimo već polako u 3.2. pa da vidimo tokom dana šta se kome gasi:) a tek kad za koji dan pristignu računi...:ROFLMAO:

Nemam uslove za 4K...znam još ljudi kojima stoji to PROMO a niti imaju optiku niti uslova za 4K.
Aha, jasno. Ali ne čudi uopšte, baš danas rekoh: ako su nam svima naknadno automatski (promotivno, besplatno) otključali, kontam da im i nije važno ako nam se ne prikazuje kako treba.

Ko gleda ove kanale uopšte?

Pa tebi su 95% kanala smece. Ali moraju da ubacuju nesto, da opravdaju dizanje cene.

Hvala na odgovoru. Ipak sam odlučio da ostanem na box 4 u mts. Video sam kako radi yettel tv i uopšte nisam zadovoljan.
Pročitaj opšte uslove ugovora, imaš PDF na sajtu. Mene sada mrzi da opet tražim a kačio sam to već negde. Postoji član gde je to definisano i možeš da uradiš to onako kako ti odgovara, odnosno nastaviš u ratama. Nemoj da me držiš za reč da se to odnosi na tvoju situaciju. Ja sam gledao za moju situaciju, u vezi raskida pre isteka minimalnog roka trajanja ugovorne obaveze, za slučaj da mi ne odobre ostanak po staroj ceni. Uglavnom, sve piše u opštim uslovima i to je jedino merodavno i za njih, i za forum, a valjda i za tebe :)

Eurosport se uvek gleda, još od satelita. Mada mi ne znači ništa 4K jer je tv daleko od full HD. Ima i dalje dobrog sporta ali o ukusima se ne raspravlja.

Razumeo sam da su sve te stare pogodnosti vezane za stare pakete poništene i idu samo nove. Tako da očekujte naplatu gledaj unazad usluge, a nadam se da će Vam ostati besplatno i dalje. Meni su tako ostavili treći STB kao besplatan iako je po tadašnjem potpisivanju bilo 1+1 besplatno. Nadam se da će i dalje nastave tako ali nešto mi se čini da će da se plati ubuduće. Nikad se ne zna, uvek reklamirajte pa može i da bude pozitivno iskustvo kao u mom slučaju.

Realno nemaju šta da naplate u 4K. Nekada se i HD paket doplaćivao, pa je prešao u besplatan. Mora tu da padne mnogo bolja ponuda kanala.

Najbrže je putem četa (ne sa botom, nego sačekaš operatera). Kažeš mu šta ti zameni i ubrzo bude vidljiva promena na Moj MTS.

Podsetnik da deaktivirate HBO novogodišnju promociju da ne počnu da vam naplaćuju od prvog - najlakše je preko čet bota. Među ponuđenim opcijama na početku četa idete na Odjava HBO paketa i bot vas vodi kroz proceduru
Da se nadovežem na ovo svoje pisanije. Obratite pažnju ako ste kao ja koristili čet bot za deaktivaciju. Naime, jutros sam na portalu video da je HBO dodatak deaktiviran, ali da je ostao aktivan HBO+. Istina je da su tokom procesa deaktivacije stajale dve opcije za kliktanje - HBO i HBO+, ali je čet bot jasno naznačio da pritisnem dugme HBO. Kako ja da znam da je trebalo dva puta da koristim čet bot da bih deaktivirao obe opcije? Kako da zna moj moj otac koji jeste pismen i školovan, ali ima 65 godina, za koga to i činim? Da li smo se dva puta obraćali kada smo aktivirali promociju - nismo. Na kraju sam jutros deaktivirao preko četa sa operaterom i rekla mi je da sačekam februarski račun, pa da uložim prigovor tek ako vidim da je uvećan zbog naplate HBO+ za ova 3 dana. Naravno, imam i skrinštove svega i od kraja januara i od jutros, pa ćemo videti

Sve se to radi planski. Ne verujem koliko daleko idu sa prevarama ako je istina to sto kazes za chatbot. Znaci samo mejlom komunikacija.

Ugovor ističe us redu, idem u četvrtak taman da tražim IDP broj pa da vidim šta će biti.

A koliko imate dostupnog interneta na mobilnom u Box 4 crvenom paketu? Odakle mi sad 100gb? Prosli mesec bilo 80gb? A u specifikacijama (mislim na ponudu Box 4 crveni paket) na sajtu ako se dobro secam pisalo 50gb

Povećavaju stalno . Nznm u čemu je caka.
1738617765713.png
Krenuo sam sa 400GB kada sam potpisao ugovor u decembru - krajem , a sada vidis koliko je .
U pitanju je Soko Lite

Poslednja izmena:
Nepotrošeni podaci (po punoj brzini) prenose se u naredni mesec, tako da na paketu Omorika S možete imati do 100 GB (duplirano 50 GB, ako u prethodnom mesecu niste imali potrošnju), što je 102400 MB (tako piše meni sa crvenim BOX-om), dok je kod Soko lite moguće imati do 800 GB, što je 819200 MB, upravo ono što ima @crveni baron. Pomenuti ortak možda ima Soko max, gde je stvarno neograničeno.

Nepotrošeni podaci (po punoj brzini) prenose se u naredni mesec, tako da na paketu Omorika S možete imati do 100 GB (duplirano 50 GB, ako u prethodnom mesecu niste imali potrošnju), što je 102400 MB (tako piše meni sa crvenim BOX-om), dok je kod Soko lite moguće imati do 800 GB, što je 819200 MB, upravo ono što ima @crveni baron. Pomenuti ortak možda ima Soko max, gde je stvarno neograničeno.
Ne . Ima i on Soko lite , pokazao mi na aplikaciji . I pise mu neograničen net u Srbiji .
Da ne idemo u off topic , nesto čačkaju . Šta i kako nznm

Vidi stvarno povećavali nešto pa sad imam 100 GB. Omorika S. Lepo :)

Prilozi

• Screenshot 2025-02-04 084943.png
    Screenshot 2025-02-04 084943.png
    118.7 KB · Pregleda: 51
Ja sam box plavi, imam 200 gb neta 🤷🏻‍♂️

Sa 15 gb kad sam potpisao pre godinu dana digli na 60gb pa sad na 200 gb🤔

Prilozi

• Screenshot_2025-02-04-09-31-32-119_rs.mts-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-04-09-31-32-119_rs.mts-edit.jpg
    180.3 KB · Pregleda: 44
Migriran si na nove (skuplje) postpaid tarife u okviru box-a, pa zato imas vise neta.

Mislim da to nema veze .Ja nisam migriran na skuplje pakete . Novi ugovor potpisao elektronski 27. decembra i tada je bilo 400 gb, sada 800gb , a tek treba da stigne račun za januar . Nigde nije bilo najavljeno novo poskupljenje .

Nazad
Vrh Dno