Pandora994
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2020
- Poena
- 50
Jel VoLTE na A1 i dalje ne funkcionise?
Isti problem imam i ja na Pixel 8. Skoro sam uvek nedostupan. Probao sam sve varijante da iskljucim ili ukljucim VoLTE i sad vise nema razlike... Ako se iskljuci opcija allow 2g onda ne rade pozivi u opste.Evo da se pohvalim da me posle godina koriscenja pixela na A1 pocinjem da budem naglo nedostupan na A1. Imao sam 7, 7pro i sada 8pro. Zadnjih 10ak dana uzas. Kaze drug da A1 polako ukida 3g i da Pixel ne uspe da se sam prebaci na 2g i nedostupan si. Simpromaticno je da supruga nema problema na 7pro.
I ja sam imao bas velikih problema sa P8, bas sam cesto bio nedostupan. P6, P7 mi nisu bas tolike probleme pravili. Problem za sad sam resio tako sto sam otisao u poslovnicu A1 i podneo zahtev za gasenje VoLTE usluge.Evo da se pohvalim da me posle godina koriscenja pixela na A1 pocinjem da budem naglo nedostupan na A1. Imao sam 7, 7pro i sada 8pro. Zadnjih 10ak dana uzas. Kaze drug da A1 polako ukida 3g i da Pixel ne uspe da se sam prebaci na 2g i nedostupan si. Simpromaticno je da supruga nema problema na 7pro.
A1 je pogasio 3G bazne stanice?Zanima me kako je pocelo odjednom. Sta se promenilo?
?Nema ni logike da pogase 3G a ostave 2G.
LolNe znam, bas moras biti veliki entuzijasta da koristis Pixel (dok ne srede modem, valjda P10).
Znaci ili mts/yettel ili da se menja mob? Nije do modema u pixelima?Za sve koji su na A1, polako mogu da se oprastaju od Pixela. Ovo je najavljeno jos pre koji mesec.
Hoces da kazes da si okej od kako si zatrazio da ti ugase volte na broju? U A1?Ja dok nisam ugasio VoLTE, nije bilo pravila od prvog dana. Desi se da mesec dana radi normalno i onda odjednom krene da ispada iz mreze i tako u krug 🤷♂️
Nisam nikad bio nedostupan u podrzanoj zemlji, nema potrebe da trolujes, shvatili smo da ne volis Pixel telefone.Slicno se desava i u ostalim zemljama, gdje je i podrzan, nedosupnost i sl. Kako drugi telefoni uredno prebacuju 4G/3G/2G sta vec ima, samo Pixel ne. Voleo bih i ja da nije do tensora/modema, ali jeste, nazalost.
Mislim da je receno da treba da trazis da ti sistemski ugase voLTE da ti ne bi pravio problem na pixelu u A1.Hoces da kazes da si okej od kako si zatrazio da ti ugase volte na broju? U A1?
Tako je, za sad je Ok.Hoces da kazes da si okej od kako si zatrazio da ti ugase volte na broju? U A1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari