Unofficial
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2024
- Poena
- 45
Niko nema telefon a svi znaju sve.
Najcesca konstatacija na samsungu, kako znas kad nemas telefon.
Ne vozim ni formulu al znam da je brza od yuga.
Niko nema telefon a svi znaju sve.
Ja bi po imenu fajlova rekao da su obe sa istog telefona 😅Koji je koji pitanje je sad 😁
Slikano sa S25u i S23u
Nisu sa istog ..nego sam u Samsung radnji slikao sa S25u pa prebacio na S23u preko Bluetooth-aJa bi po imenu fajlova rekao da su obe sa istog telefona 😅
Evo baš gledam između s23 malog i s25u slike, s23 ima još "lošiju" kameru i od s23u jel da. U pristojnom osvetljenju sa sličnim podešavanjima jako su male razlike.
Ali s25u mnoogo laguje preview u mračnijim uslovima, nemam taj problem na s23. Ne hvata toliko dobre slike u mraku kao s25u ali mnogo brže radi preview.
Leva je S23uLeva ili prva je s25u?
Kakvo besmisleno poređenje. Svakako je zabavno čitati izneverena očekivanja na bilo kojoj temi onih koju izgleda očekivali teleport i rendgenski vid kroz zadnju kameruNajcesca konstatacija na samsungu, kako znas kad nemas telefon.
Ne vozim ni formulu al znam da je brza od yuga
Kako da ne... to možda do 2038.ovim tempom samsung inovacija!
Probao sam danas onaj Gemini plus, nazvati ono "AI" eno T800 nam se prevrće u grobu.
Kad ga dorade, i ako, sa implementacijom gugl asistenta onda će biti odličan. A i asistent ne radi na srpskom.Probao sam danas onaj Gemini plus, nazvati ono "AI" eno T800 nam se prevrće u grobu. Odavno ne videh onako beskorisnu stvar, ne može nikakve komande da izvrši, lupa gluposti greši osnovne činjenice, ono je bukvalno glasovni "chatbot", najobičniji Google search sa talk back funkcijom, ali to je sve.
Edit: moram samo da pohvalim i pomenem da na srpskom radi odlično, razume sve i čak gramatički odgovara solidno.
Znam kakvu bi ja poslao za S25 seriju:^ Šta da kaže , koju poruku da pošalje ...🤔
nisu mutnije nego su prirodnije i s25 je 10 puta kvalitetnija fotka.Malo poredjenje kamera, sve je automatski, point and shoot
Cini mi se kao da su sve slike na S25 nekako mutnije nego na S23
Nisu nuzno losije ali nekako su obradjene sa manje ostrine
Nocne su mi ipak bolje na S25, ma da nisam previse testirao
Mozda mi se cini, ne znam..
Pre 6-og februara i zvanične prodaje neće biti realna recenzija. Tako su se svi jutjuberi obavezali prema Samsungu. Pre zvanične prodaje toga nema. Anboksing može ali realne recenzije,ne. Ipak,ko se usudio na takav potez,izbacivanja recenzije pre zvanične prodaje,mislim da će snositi određene sakcije kroz YT partnerstvoČudo Peca iz Benchmarka nije uradio unboxing S25u dok su pojedini sa naših prostora uradili i recenziju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari