sad sam probao sve sa linka i radi najnormalnije.![]()
The Big Garmin Watch Crash Issue (Jan 2025): Explainer & Fixes
Here I was, just minding my own business trying to take photos for my Instinct 3 review, when some, but not all, of the watches kept crashing and rebooting every time I opened up the sports menu. Little didwww.dcrainmaker.com
možeš zmiju uzeti za utehu.sad sam probao sve sa linka i radi najnormalnije.
a baš sam hteo da uzmem bedž 🤣
Uopste nije bitno, sat regulise sam ako je punjac jaci od maksimalnog.Pitanje za Fenix 7 Pro,sa kojom jacinom punjaca ga punite?
U servisu su mi rekli da mora najslabijim,pa zato pitam i ovde ko ga koristi kojim sme da se puni.Uopste nije bitno, sat regulise sam ako je punjac jaci od maksimalnog.
Lose kazu, mada, ako ti je cimka, uvek mozes preko usb porta na racunaru da ga punis.U servisu su mi rekli da mora najslabijim,pa zato pitam i ovde ko ga koristi kojim sme da se puni.
Ovi jaki punjaci bi napravili problem,tako kazu.
Da ima muziku uzeo bih ga odmah.![]()
Garmin Instinct 3 (AMOLED & SOLAR) In-Depth Review
The Garmin Instinct series has enjoyed enormous popularity since its launch over 6 years ago. The rugged-looking watches have always aimed to deliver some of the longest battery life in the wearable-GPS world, while still maintaining much of thewww.dcrainmaker.com
Razmisljao sam mozda bi ga uzeo kao beater, ali mislim da ne vredi.
Novi sat opet ima tonu bug ova ova pri izlasku (morao je da koristi privatni beta firmware da bi završio video), zanimljivo kako solar model ima jako malo memorije pa je u problemu pri firmware update-u, wake up noću izgleda da ne radi, nema mape, nema muziku.Zanimljiva je i opaska da je to verovatno jedini amoled model u istoriji bez touch-a
I svi solari su sa narandžastim akcentom 🤮 Video sam na reditu da su korisnici počeli da farbaju ring u crno 🙃
Da li neko koristi smart watch za skijanje? Ja npr. preko Amazfit T rex 3 ne mogu da skinem ski mape iz razloga što je google maps uklonio staze/žičare sa svojih mapa (a Zepp servis koristi google mape za skidanje na sat). Da l je neko našao neku alternativu?
Ili kako/da li je to rešeno kod drugih proizvođača satova?
Bas mi se i ne puni preko racunara.Zato i pitam da li neko ovde vec neko vreme puni, i sa kojim punjacem (koje snage)?Lose kazu, mada, ako ti je cimka, uvek mozes preko usb porta na racunaru da ga punis.
Interesantno, prvi put vidim ovakav Garmin dizajn…u stilu Apple watch. Nadam se da cete dobro poslužiti.Nakon sto sam pocetkom decembra prvo dobio mrtve piksele na, a zatim i izgubio Forerunner 955 kad mu je pukao kais dok sam odglavljivao vozilo iz snega, kupio sam "nekoriscen" beli Garmin Venu Sq 2 jako povoljno jer je imao 2 ogrebotine koje se vide samo pod odredjenim uglom. Kupio sam kako bi imao bilo kakav iole moderan Garmin da nastavim da pratim sa treninge, ali moram da priznam da sam prijatno iznenadjen kvalitetom sata i pogotovu kvalitetom/materjalom kaisa. Ekran deluje svetlije/vece rezolucije u odnosu na onaj na 955 sto je jos jedno prijatno iznenadjenje.
Bas mi se i ne puni preko racunara.Zato i pitam da li neko ovde vec neko vreme puni, i sa kojim punjacem (koje snage)?
Pa ne razumem, ne valja ti struja iz punjaca, ne valja ti struja iz USB portova, najbolje ti je onda da ga stavis na prozor i da ceo dan hvata struju od sunca. Bilo koji moderni punjac ili USB port ce mu dati i vise nego adekvatnu struju, kao sto je neko u temi rekao, sat pregovara sa punjacem koliko mu struje treba i to je ustaljena tehnologija, a ti ako zbog nekog licnog dojma sumnjas u kvalitet toga, najbolje je da odes kod tog tvog servisera i od njega kupis punjac koji on preporucuje.Bas mi se i ne puni preko racunara.Zato i pitam da li neko ovde vec neko vreme puni, i sa kojim punjacem (koje snage)?
Kako sam skoro bio ozbiljno bolestan nisam jos u formi za trcanje(odradio 10km i 2 dana posle toga ne mogu da se naspavam), setam dosta po gradu i mogu da kazem da sam zadovoljan kako sat prati rutu iako nema multi-band/dual-frequency GPS/GNSS. Nekad kad ima visokih zgrada pokaze da sam sa suprotne strane ulice, ali to nije strasno.Interesantno, prvi put vidim ovakav Garmin dizajn…u stilu Apple watch. Nadam se da cete dobro poslužiti.
Bas mi se i ne puni preko racunara.Zato i pitam da li neko ovde vec neko vreme puni, i sa kojim punjacem (koje snage)?
Lupetaju, punim ga godinu i po sa Samsung 45W punjačem, baterija nije ni mrdnulaU servisu su mi rekli da mora najslabijim,pa zato pitam i ovde ko ga koristi kojim sme da se puni.
Ovi jaki punjaci bi napravili problem,tako kazu.
Da li neko koristi smart watch za skijanje?
To mozes i na telefonu da proveris.Koja komplikacija života. Za dugo zdravlje i bezbedno skijanje na velikim skijalištima pre svega treba da imate papirnu mapu u džepu i da što bolje znate gde ste, bez elektronskih pomagala, pošto ona uvek mogu da otkažu. Svakako si na žici posle svakog spuštanja i možeš da isplaniraš narednu stazu, dve, koje ćeš vezati.
Pogledajte prilog 478933
Ja volim da znam na kojoj sam n.v. i ostale statistike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari