Stefan_D
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 06.09.2023
- Poena
- 20
šta si na kraju uradila , ni meni posle novog update ne stižu na sa notifikacijeReseno je sad i kod mene,danas je povukao update na neke aplikacije i sad sve radi.Hvala
šta si na kraju uradila , ni meni posle novog update ne stižu na sa notifikacijeReseno je sad i kod mene,danas je povukao update na neke aplikacije i sad sve radi.Hvala
Posle toga su neko vreme radile pa opet prestale.Onda sam skinula AppGalery(Huawei),preko nje skinula HMS core(apk),,mislim da sam i update odradila preko nje za health,vise se i ne secam sta sam sve uradila,i onda su notifikacije proradile,i za sada sve radi kako treba.šta si na kraju uradila , ni meni posle novog update ne stižu na sa notifikacije
Možeš ga spojit na tv i automatski se pokreće mirroring ili magic desktop mode. Pronađi u postavkama wireless projection
Кад га спојим каблом не дешава се ништа. Проблем је што морам каблом зато што на локацији не постоји бежична интернет мрежа. Значи треба да рецимо покренем уз помоћ мобилних података садржај и путем кабла га пребацим на тв.Možeš ga spojit na tv i automatski se pokreće mirroring ili magic desktop mode. Pronađi u postavkama wireless projection.
Имам такав адаптер. Свакако не ради. Изгледа да кинези не подржавају тај MHL стандард. Телефон нема могућност да шаље видео сигнал преко усб. То ми је невероватно обзиром којој класи припада. Ово тешко да ће неком затребати али ето. Узео сам адаптере зато што нисам сумњао да је ово могуће па нисам унапред проверио. Иначе сам презадовољан телефоном.Treba ti neki usb-c hub koji ima dodatan izvor napajanja tj. na kojeg ces spojit punjac. Tipa ovako nešto. Ili neki drugi sa vise priključaka, sve ovisi kaj zelis dodatno spajat.
У праву си. Ради кад се укључи та опција. Хвала ти. 😊Funkcionira kad ja to koristim. Prije nego ga spojiš uključi opciju wireless projection inače ti neće radit.
Kod mene to izadje sa 66 vati punjacem, a kada stavim neki od 67 vati Saomijev nece da izadje to.Pogledajte prilog 479056
После апдејта на деветку, ово ми излази када прикачим брзи пуњач. И када задржим онај круг промени се на брже пуњење, и стварно за пар минута је дошао са 4 на 40 посто.
Проблем је што сада када прикачим исти пуњач не могу да искључим то, а телефон се доста греје. Опет дуго држање круга не ради ништа, а у опцијама не могу да нађем тако нешто.
Pozdrav. Jesi li dobio telefon? Video sam taj oglas. Zanima me da li je sve ok. Ono, racun, papiri? Ako sam dobro razumeo to je telefon od operatera?Nov vakum pakovanje,sa garancijom i računom...
Mislim da ti Volte pravi problem.Isključi ga i poruke se šalju instant.To mi je ugašeno, ali nije do toga
Nije šuštanje već ne znam ni ja kako da objasnim, ali se čuje nešto, mada ništa jako stvarno samo nervira haha
Ovo je definitivno.Mislim da ti Volte pravi problem.Isključi ga i poruke se šalju instant.
Kad ga ukljucis da se puni imaces u padajucem meniju da je ta opcija omogucena,samo je u padajucem meniju iskljuci dok ti je telefon na punjacu.Takođe sam tražio u opcijama baterije da to super brzo punjenje ugasim, ali ga nema(ili ja ne umem da ga nađem).
Taj konkretno je bio moj primerak na oglasu... Pa pazi, na ekranu staklo full glue odlicno izgleda, prekrije ceo ekran tako da telefon izgleda kao da nemas nista na ekranu a shodno tome nemas ni osecaj folije pod prstima.. Ukoliko treba da se menja, lako se skida...Danas vidim u oglasima Honor Magic 6 Pro, kaže da mu je stavljeno kaljeno staklo full glue na displej i na kamere, kakva je to zaštita, utiče li na fotografije, prelamanje svetlosti i sl?
Ne deluje kao loša ideja, kamere su ogromne, nezaštićene, ukoliko se neko sočivo malo ogrebe, staklo matira, to drastično utiče na kvalitet slika.. Ovako se samo zameni to staklo s vremena na vreme.. Šta mislite?
Šta bi bilo to "full glue", skida li se to lako?
Probao sam ja s24u, izdrzao 2 nedelje i vratio se na honorSuper, da znam.. Hvala puno na info. Mislim da ću telefon kupovati tek u aprilu, tada očekujem neki vandredni novac da mi legne..
I dalje se malo kolebam zbog testova koje u poslednje vreme baš mnogo gledam, gde vidim da kamere i nisu tako dobre kako se predstavljaju, a to mi je dosta bitno. Konkurentni su mi S24U i Vivo X100 Pro, ali ipak i dalje mi se Honor najviše sviđa, videćemo...
Zasto? Cisto i ja sam u dilemi pa ako moze kratko pojasnjenje 😀Probao sam ja s24u, izdrzao 2 nedelje i vratio se na honor![]()
I mene ovo zanima. Sta mu je nedostajalo na Honoru.Zasto? Cisto i ja sam u dilemi pa ako moze kratko pojasnjenje 😀
Zasto? Cisto i ja sam u dilemi pa ako moze kratko pojasnjenje 😀
Pa uglavnom sam Samsung koristio, svaki model do s22ultra, relno od tog modela skoro da nema izmene u dizajnu, svake godine novi model izgleda isto.. Honor sam probao da koristim sasvim slucajno i zakljucio da je u odnosu na Samsnug kompletniji uredjaj i udobniji (prijatniji) za koriscenje i drzanje u ruci... Najvise mi je na s24u modelu zasmetalo to sto ni tada nisu resili brzinu okidanja fotografija, znaci kad fotografisem, decu uglavnom, te fotografije budu neupotrebljive...I mene ovo zanima. Sta mu je nedostajalo na Honoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari