Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

@nuk
Meni je isto tako bio status Setting up, samo sam izasao iz aplikacije, sutradan se setio da pogledam, kad ono pise Connected.

Neće kod mene, broj prebačen pre 10ak dana iz mts-a, nova kartica prebačena u nov telefon tako da ne znam da li bi factory reset imao smisla uopšte, sve drugo što sam našao na netu sam probao. Nisam kontaktirao A1 podršku, to ću sledeće

Isti problem, pise Setting up vec danima, ako neko nadje resenje, neka pise 🙂

Ima neko promo kod za prenos broja da podeli? Ganjam se celo jutro sa A1 korisničkom podrškom....

@Silja019
Koliko znam, danas(31.1.) je poslednji dan, da popust traje tokom cele ugovorne obaveze od 24 meseca.
Inace, kod od 50% je podeljen vec...

Prema informacijama iz A1 call centra, promocija za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, koja uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate, produžena je i sada važi do 28.02.2025.
Ja sad zvao korisnicki, lik mi rekao jos danas. Pisao sam im i mejl pa javljam sta su odgovorili 😁

Preokret. U mts su mi ipak dozvolili da preregistrujem na svoje ime, bilo je dovoljno da je fizički kartica kod mene - da im se javim na telefon. E sad da vidim koliko će im trebati vremena (pretpostavljam 24 časa) da prebace mene u evidenciju kao vlasnika, jer mi je zahtev za prebacivanje u A1 odbijen.
I opet preokret. Zvala me danas agentica mts i pitala zašto želim da pređem u A1. Ja obrazložio zbog akcije na pripejdu i ona mi predložila neku postpaid ponudu Omoriku S sa 50% popusta. Prvih 6 meseci tačno 963 dinara a ostalih 18 meseci po 1.200 din pretplata postpaid. Meni se to učinilo dosta povoljnim i pristao sam. Posle deset minuta stiže mi poruka od A1 da je prekinut prenos mog broja u A1. Mislim da sam dobro prošao, ovo mi uopšte ne deluje skupo kakve su cene po mrežama.

Ja htedoh da napravim neku kupovinu Online kod A1 pošto je poslednji dan određenih pogodnosti koje nude ali im je sajt nedostupan već više od sat vremena.

Ja htedoh da napravim neku kupovinu Online kod A1 pošto je poslednji dan određenih pogodnosti koje nude ali im je sajt nedostupan već više od sat vremena.
Verovatno menjaju tarife...

Pitanje za A1 korisnike koji su koristili opciju deljenja interneta (telefon služi kao virtuelni ili pravi hotspot) gde je deljeni internet 50gb max preko Neo Super ili Ultra tarifa, da li to važi samo za brojeve telefona ubačenih u deljenje interneta ili se odnosi i na to ako se recimo mobilni koristi kao hotspot u kući i deli internet na primer televizoru?
U poslovnici sam dobio odgovor da to važi i ako se koristi u kući kao hotspot, ali mi ne ulazi u glavu kako bi oni znali da internet koji ide direktno preko mobilnog telefona se deli negde drugde. Zna li neko?

Pitanje za A1 korisnike koji su koristili opciju deljenja interneta (telefon služi kao virtuelni ili pravi hotspot) gde je deljeni internet 50gb max preko Neo Super ili Ultra tarifa, da li to važi samo za brojeve telefona ubačenih u deljenje interneta ili se odnosi i na to ako se recimo mobilni koristi kao hotspot u kući i deli internet na primer televizoru?
U poslovnici sam dobio odgovor da to važi i ako se koristi u kući kao hotspot, ali mi ne ulazi u glavu kako bi oni znali da internet koji ide direktno preko mobilnog telefona se deli negde drugde. Zna li neko?
Hotspot je ograničen na 50GB, koriste TCP/IP protokol za proveru koliko si potrošio interneta za hotspot.

Može, ali moraš da zoveš korisnički centar da ti vežu sve brojeve na jedan nalog.
Ovo može samo ako se svi brojevi vode na istog potpisnika ugovora, ako se ne vode moraš kako su ti drugari rekli.
ovo vazi za postpaid brojeve
ne vazi za prepaid brojeve ... imam 6 brojeva na mene od ukucana i za svaki mora poseban email da se veze za a1 nalog ...
steta sto ne urade kao mts i yettel sve se vidi na jednom nalogu nevezano jel post ili pre paid broj

Jel ovo neka njihova greška na sajtu ili je od danas ukinuta jednokratna uplata za telefon od 15k, mislim na skuplje telefone uz koje je moralo da se plati 15k.

ovo vazi za postpaid brojeve
ne vazi za prepaid brojeve ... imam 6 brojeva na mene od ukucana i za svaki mora poseban email da se veze za a1 nalog ...
steta sto ne urade kao mts i yettel sve se vidi na jednom nalogu nevezano jel post ili pre paid broj
Pa, ja napisah iskustvo od pre neki dan u ovom postu, povezani su mi 2 postpaid i 2 prepaid broja na jedan nalog.

Pozdrav, jedno pitanje, supruga je podnela zahtev za prenos broja iz A1 u mts, u petak uveče oko 19.00, sa ciljem da dobije bolje uslove od A1, jer joj za sada ništa posebno nisu ponudili posle 10 godina u mreži. Kad će je otprilike zvati, u ponedeljak ? Il' može da se desi i da je ne pozovu i da broj bude prenet ? I šta sada nude za ostanak u A1 ? Hvala unapred.

Naravno da može da se dogodi da je ne pozovu. Veće su šanse da hoće pozvati, ali nije isključeno ni da neće. U tom slučaju trebalo bi da za svaki slučaj kontaktira mts agenta i zatraži 50% u slučaju da ne pozovu i da samo prebace broj.

Pitanje za ovaj MegaPlan:
1) da li se sa prepaid paketa moze nekako platiti parking putem sms poruke?
2) da li gigabajti iz ovog paketa vaze u zoni zapadnog Balkana?

I da li je ovo tema za prepaid ili ne?

Moja greska, izvinjavam se. Citao sam na ovoj temi da ljudi preporucuju taj prepaid pa nisam razmisljao da li postavljam pitanje u pravoj temi. Ja vise ne mogu da obrisem tu poruku, pa ako moze moderacija nek brise.

Da li i dalje vazi 12 meseci besplatno ako se prebaci broj u vip? Mega plan ili tako nesto...

Nazad
Vrh Dno