Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nemaš ZOK. To ti je plastična kutija na zidu iza tvog TV-a (u stanu). Neće ljudi da se cimaju (2h posla da se sve napravi).
Šaljem ti tel. akviziterke za 16m kod MTS-a (pa beži od njih bez penala čim za par meseci opet najave poskupljenje).
Kako nema ZOK ako sada koristi mts? Napisao je da mu ovih dana ističe UO za box3. Teško da će mu akviziter pomoći pošto je postojeći korisnik ali ne škodi probati

Ja sam razumeo da ima box3 ali ne na optici tako da u tom slučaju nema ZOK (neka me ispravi ako sam pogrešno razumeo).
U PP sam mu objasnio kako da se "prošvercuje" kao "novi korisnik", istina je da za postojeće nema 16m 1din.

Ako je neko potpisao skoro box 4 beli, sta pise u ugovoru za tv, osnovni hd?

Stigao mi je predlog ugovora pa pre nego sto se potpise da se proveri 😀

I dalje radi idp na 24 m 50%

@M J ,Ja sam na Box Belom i imao sam npr HBO i Apolon a sad izgleda nema pa čekam njihov odgovor.Šta kod tebe piše vezano za to po novom?

Na papiru pise osnovni hd i to je to...

Usmeno receno da ima hbo u belom.

Joj,oni ne znaju više šta pričaju.Stiže mi poruka da se naplaćuje od februara,u mejlu mi pišu da je sklopu Belog.Lud zbunjenog ...

• Like
Reagovanja: M J
Obavezno je otkazati ovaj HBO promo paket do 31. januara iako nisu pitali da li želite da aktivirate? Opet neka njihova pravila.

Joj,oni ne znaju više šta pričaju.Stiže mi poruka da se naplaćuje od februara,u mejlu mi pišu da je sklopu Belog.Lud zbunjenog ...
Lepo sam ih pitao, kazu od belog. Meni je i plavi bio sasvim dovoljan.

Je l to MTS ukinuo Box 3 bez televizije? Treba da produžim ugovor gde bih da uključim mobilni, fiksni i internet, a na sajtu sada prikazuju samo Box 3 sa TV, fiksnim i internetom.

Ja sam na Belom od septembra i kad su migrirali pakete,ukinuli mi HBO pa vratili da bi mi stigla poruka da se naplacuje od februara.
Aj videćemo, nema druge. Meni to nisu pomenuli...

Ugovor već aktiviran, potpisan mejlom.

Prilozi

• test.png
    test.png
    536.7 KB · Pregleda: 41
Je l to MTS ukinuo Box 3 bez televizije? Treba da produžim ugovor gde bih da uključim mobilni, fiksni i internet, a na sajtu sada prikazuju samo Box 3 sa TV, fiksnim i internetom.
Jeste, taj paket više ne postoji. Kolega iznad je upravo potvrdio da traženje IDP-a i dalje donosi ponudu 24x50%, pa to može da bude način da uzmeš neki BOX 4, a zadržiš približno istu cenu kao do sada za BOX 3.

@nidzesi
Mora se otkazati hbo da ne bi naplatili za sledeći mesec. Mada su ga onda i aktivirali tamo negde u decembru. Ako ga nisu aktivirali onda ga i nemaju i ne moraju otkazati

Ja uspešno raskinuo BOX 4 Beli, ne bez čekanja gotovo do zadnjeg dana da odobre, po MTS-u 30 dana. Ostavio samo mobilni broj i dalje (još koji dan u mreži), nisu mi ga ugasili. Mada hteo sam da pređem na prepaid, ali mi rekoše da onda ne mogu da ga prenesem u drugu mrežu naredna dva meseca??? Tako da sad ću da im platim još koji dan za postpaid tarifu, a broj je odobren za prenos u A1 na prepaid. MEGA plan besplatno 12m, drugi put, evo me.....
Ostaje da vidim šta će mi sve naplatiti za januar. Broj dana koliko sam koristio usluge + očekujem naplatu NET BOOST-a 149 Din, jer se on uvek aktivira prilikom promene paketa, više nije besplatan za BOX4 Beli, a to je urađeno prilikom migracije na novi BOX4 Beli, + postpaid par dana, do prelaska u A1..... Za BOX4 Zlatni NET BOOST ostao besplatan. Jedino se ne naplati za one koji ga deaktiviraju isti dan kad je i aktiviran....... Ja nisam potrefio taj dan.

Mada hteo sam da pređem na prepaid, ali mi rekoše da onda ne mogu da ga prenesem u drugu mrežu naredna dva meseca???
Ovo bi trebalo da je zastarela informacija. Nije lično iskustvo, čisto da se ogradim, ali na više mesta ovde na forumu sam pročitao da se korisnički staž više ne resetuje nakon prelaska sa postpejda na pripejd. Ranije to svakako jeste bio slučaj, tj. prelaskom si se vodio kao novi korisnik, a po regulativi je potrebno biti makar dva meseca u jednoj mreži pre prelaska u drugu.

Imam Box3 paket i odvojeno jedan postpejd broj kojem ističe sada ugovor, bio sam da pitam da li mogu da spojim sve u jedan i 'pretvorim' u box 4 paket i dobio sam ponudu - crveni box 4 12 meseci 50% i plavi paket 16 meseci 50%, jel mislite da je to ok ili da se cenkam još :D

Ako si na optici mozes traziti bolju ponudu , ako ti ističe UO boxa . Zatrazis IDP zovu te i kazes da bi box 4 koji hoćes dobices mislim bolju pšonudu. Nznm sta o tome misle drugi .

Taj box 3 mi ističe tek za godinu dana ***, a ovaj pospejd sad, pa sam zato mislio da ga spojim u box4 odma..

Kod mene slicno, box 3 u nedelju istice, a telefon u maju. Za crveni box4 ponudili 8 meseci, a za plavi 16 meseci. E sad ne znam koliko bi mogao da dobijem, ako ostanem na box3.

Kod mene slicno, box 3 u nedelju istice, a telefon u maju. Za crveni box4 ponudili 8 meseci, a za plavi 16 meseci. E sad ne znam koliko bi mogao da dobijem, ako ostanem na box3.
Trazi IDP a ako nećes sve u box 4 , kada ti istekne UO za telefon trazi da ti prebace broj gde hoces - A1 ili Yetel - sutradan će te zvati i dobićes stvarno dobruuuuu ponudu za mobilni paket na kojem si već
Ja sam tako uradio i dobio superrrr ponudu - bar za mene - Soko lite , a net i tv otisao u Yetel

Za yettel. mi pise da nisu dostupni kod mene i da ce me obavestiti, kada bude bilo dostupno. Tako da sam trenutno osudjen, sto se tice tv i neta, na mts. Jel to znaci da bi mi dali mozda preko idp box4 24x50, ako bi presao na box4? Ne znam sta nude samo za box3. U poslovnici mi pricaju pricu, da zato sto imam aktivan ugovor za tel do maja, da mi nece dati vise od 16 bilo gde.

Za yettel. mi pise da nisu dostupni kod mene i da ce me obavestiti, kada bude bilo dostupno. Tako da sam trenutno osudjen, sto se tice tv i neta, na mts. Jel to znaci da bi mi dali mozda preko idp box4 24x50, ako bi presao na box4? Ne znam sta nude samo za box3. U poslovnici mi pricaju pricu, da zato sto imam aktivan ugovor za tel do maja, da mi nece dati vise od 16 bilo gde.
16 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca za BOX 4 ili?

16 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca za BOX 4 ili?
16 meseci 50% na mesecnu na box plavi mi nude. Ako bi presao na box4. u poslovnici. Jer kao necu dobiti vise, jer imam vazeci ugovor za telefon.

Za box3 ne daju vise od 6 meseci, osim ako trazim idp.

Trazi IDP i kada te nazovu pregovaraj
Trebalo bi dobro da prođes
Meni su dosadili sa ciganisanjem koje su počeli kao i ostali operateri pa sam otisao od njih , a nisam imao problema sa uslugom za 4 uopšte - ili nesto sitno - totalno nebitno

16 meseci 50% na mesecnu na box plavi mi nude. Ako bi presao na box4. u poslovnici. Jer kao necu dobiti vise, jer imam vazeci ugovor za telefon.

Za box3 ne daju vise od 6 meseci, osim ako trazim idp.
A šta nude za nove korisnike ako su Vam rekli ( koji nemaju telefonsku paricu/imaju telefonsku paricu )?

A šta nude za nove korisnike ako su Vam rekli ( koji nemaju telefonsku paricu )?
Ja sam stari korisnik, pa se nisam raspitivao, zadnji put, kada sam bio nov, tj. uvodio optiku, tada je bilo ono 12m 1 dinar. Ali to je bilo 2023. A i tad sam imao vazeci ugovor sa popustom za telefonski paket i nisam se tada setio da pregovaram za box4.

Nazad
Vrh Dno