Šta je novo?

iOS 18

Da li bi neko mogao samo da proveri ko je digao na .3 da li i dalje u galeriji pri skrolovanju pojedinacnih slika dolazi do trazanja/seckanja? Msm samo na modele koji imaji promotion.

Da li bi neko mogao samo da proveri ko je digao na .3 da li i dalje u galeriji pri skrolovanju pojedinacnih slika dolazi do trazanja/seckanja? Msm samo na modele koji imaji promotion.
Dizi slobodno na.3, sve je flujidnije bar na 16 pro

Ip14 od pocetka a tel je star mesec dana, baterija kao slabo da drži... Azuriran na 18.3 i evo trenutno stanje, da li to tako treba ne znam? Jedva izgura dan.
1000003336.jpg

Mislim da je to ok, s obzirom koliko trošiš vremena na pozive i društvene mreže koje dosta opterete telefon. Meni je od instagrama znao da bude vreo telefon, kao da sam pokrenuo neki benchmark ili stres test.

To je top s obrizom da si punio do 82% a urnisao ga pozivima I Insta koji jede bateriju.

Da je punjen do kraja, bilo bi to oko 7h ekrana što je top.

zasto ne napunis do 100% ako ti do 80 jedva izgura dan?

Kakva su iskustva sa baterijom na 18.3 (16 Pro), ima li nekih negativnih uticaja?

Ne piraj za bateriju na temi, banovace te fake moderator 😂

zasto ne napunis do 100% ako ti do 80 jedva izgura dan?
Cuva bateriju punjenjem do 80%

220px-Trollface.png

Meni radi bas fino, jos uvek radi ono indeksiranje koje od ako sam dobro video od ovog iosa . Primetio sam da kameru brze otvara, da lepse prebacuje zum napred nazad, 15pm

samo da se odjavim iz sveta iphone-a do možda nekih budućih vremena :) nakon više i od mesec dana korištenja, ipak sam shvatio da android trenutno više odgovara mojim potrebama i načinu korištenja mobitela, tako da je 11-ka otišla u ruke novog vlasnika.

hvala na savetima i sve vas pozdravljam :)

Ako sam dobro razumeo ECG u health app ne radi kod nas, ne može da se aktivira ( ako je uredjaj kupljen kod nas)? Bar ja to nisam uspeo jer su i sat i telefon kupljeni kod nas

Moraš do neke obližnje EU granice, da se načakiš na stranog operatera pa onda da odradiš aktivaciju.

Sve pohvale za .1 Meni telefon radi bolje i responzivnije. Odziv na tastaturi je brzi, i daleko mi animacije lepse sada skakucu, nesto su definitivno promenili. Photos i dalje radi ocajno..

Može li neko da snimi kako photos očajno radi da probam? Ne primećujem ništa, samo sam sklonio gomilu onih stvari, ostavio slike i Utilities ispod njih (da bi video favourites i Deleted).

Nemam izmeni gore iznad.

Ima li neko ideju šta tačno da ugasim da se ne pali lokacija, ugasio sam svašta ali nikako da pogodim šta tačno, non stop se pali lokacija od prelaska na .1?
IMG_0399.jpeg

Settings > Privacy & Security > Location Services > System Services

Pronađi stavku sa ljubičastom strelicom, ta opcija je nedavno (ili trenutno) pristupala tvojoj lokaciji.

Ugasio sam tu već dosta opcija, ali tek kada sam sve ugasio onda se ne pali, a to mi nije rešenje da ugasim find my iPhone i još neke (nikad pre ovakav problem):

Prilozi

• IMG_0400.png
    IMG_0400.png
    177.5 KB · Pregleda: 30
Može li neko da snimi kako photos očajno radi da probam? Ne primećujem ništa, samo sam sklonio gomilu onih stvari, ostavio slike i Utilities ispod njih (da bi video favourites i Deleted).
Otvoris sliku, celu ne samo galeriju vec fotku iz galerije. I motaj polako slike u levo pa u desno. Stuca,, secka, laguje haos. Probao na 16pm, 16p i naravno na mom svuda je isto

Ljudi , imam ozbiljan problem sa 13 pro od kako sam na update 18.3.1 ... pre toga nisam imao neke probleme sa 17, ali desio mi se nagli drop sinoc gde sam napuio na nekih 70 %( ne se cam se oko 6 uvece i oko pola 10 je bio mrtav ! jako malo sam ga koristio , smao znam da sam ga prejkuce digao na zadnuu verziju a pre 4 dana sam ga tek podigao na 18 ios... Batery health mi 82 % a sada vec imam onu poruku u sistemu da je zrela za menjanje ? Stvarno nit tu poruku arnije nisam imao , niti mi se desavalo da toliko drain battery ... nisam neki heavy user. Jel se desavalo ovo jos nekom ?

P.s : daans bolje prica malo duze traje baterija ali pojma nemam sto se zabagovo toliko

Uradi backup, restore bez vraćanja backup-a i vidi kako se ponoša. Ako je ok, vrati backup i uporedi. Ako identično radi sa čistim sistemom, očigledno mora zamena baterije.

Nazad
Vrh Dno