Pre-order stavljen na s25u 512gb, crni.
Merkam 24u od kad je izašao, za crni petak za malo da ga uzmem na popustu ali odustanem.
Pre neki dan povučem okidač, udjem na sajt sa ga kupim kad vidim, S25u ima promociju sa skoro $900 vrednosti popusta. S24u mi je i dalje želja ali nema mi smisla da njega kupujem po punoj ceni kad je promocija na S25u toliko dobra...
Iskreno nisam ni pratio ni znao kad izlazi nova serija niti me zanimalo, S24u mi je prelep u svakom smislu. Pravi pravougaoni ekran, ne ovo zaobljeno što svi sad rade, kao da gledam moj stari Grundig CRT a ne moderni ekran iz 2025. Apple mi je najgrđi po tom pitanju. Vidim "zaoblili" su i ekran 25-ice ali ne preterano.
Nego vidim mnogo negativnih komentara na odluke u dizajnu i uklanjanju BT olovke, jednu stvari koju ne vidim da iko spominje je ogroman skok u snazi čipa, SD 8 Elite mi izgleda bruka, od 20 do 40% skok u sirovoj znaci je mnogo, mnogo velika stvar sa modernim čipovima.
"AI" funkcije gasim čim se izvadi iz kutije naravno. Kad dođemo do "Samsunže plati mi sve račune sam i odgovori na smaračke mailove baš kao da sam ja, i sumarizuj mi iste u 7 rečenica" onda ga palim 😁
Za sad znam sam da upalim kalendar i vidim kad je crveno slovo ili koliko ima stepeni na widgetu.
Mislim da će biti dobar telefon, i svi koji su voleli prethodne serije će biti zadovoljni i ovim, ipak ima recepte svakog Nota (Ultre), televizor u džepu sa najjačim sadašnjim komponentama i olovkom...