Ispravka, 2300. kafa, 1070 duplih i 80 singleIma da sluzi, ja sam na mojoj samleo 1150 kafa (oko 20 kg) za godinu i kusur dana i nema znakova umora...
Ispravka, 2300. kafa, 1070 duplih i 80 singleIma da sluzi, ja sam na mojoj samleo 1150 kafa (oko 20 kg) za godinu i kusur dana i nema znakova umora...
Nije šema, javna tajna je da KP “izlazi u susret” ljudima sa velikim brojem oglasa, u prevodu - ljudima koji plaćaju za obnovu, promociju, itd.Ja sam moj budući ECM poručio preko KP korisnika "j A p A n A c". Rok isporuke je dugačak zbog praznika, očekujem aparat negde sredinom februara. Za skuplje stvari insistira na uplati avansa i preuzimanju u Subotici. Ako ti se ne žuri, sačekaj 2-3 nedelje pa ću ti javiti konkretnije utiske o saradnji.
Inače, mislim da KP prodavci imaju neku šemu za brisanje negativnih recenzija. Svi imaju po 0 negativnih ocena, što je statistički nemoguće.
Ako je neki onlajn servis besplatan, ti nisi korisnik nego proizvod - potvrđeno po hiljaditi put.Nije šema, javna tajna je da KP “izlazi u susret” ljudima sa velikim brojem oglasa, u prevodu - ljudima koji plaćaju za obnovu, promociju, itd.
Da odgovorim sam sebi. Mozda sam i brzopleto uzeo aparat sa slike nakon sto mi je pre par dana puklo pancir crevo na gaggia viva,zamalo da izazove pozar.Gaggia viva polako posustaje posle popravke izgleda negde je kapuckalo i kondenz je vremenom nagrizao srafove tako da gledam neku jeftinu alternativu kao zamenu
Da li je ovo ok aparat slicnih karakteristika? U medjuveenu sam uradio kuhinju i svi aparati su beli jedino je gaggia strcala pa zato gledam beli
Ma nije niko vraćao ni zadržavao ništa. U samom uputstvu piše da ESE korpa ne dolazi u svim varijantama, ali je lakše izmišljati neke teorije zavere, nego poverovati u ono što piše.Najrealnije je da je neko kupio pa vratio, a deo pakovanja zadržao.
cekaj, ese filteri nisu kapsule nego ćalde (cialde)... Kapsule su u plasticne a ese (calde) su kao kesice za caj sa "kompresovanom" kafom.@CarnX
Ma ne, c4 ESE filter je baš za kapsule, nije isti basket. Fora je što je otvor unutar na kutiji predviđen za to a njega tu nema, stoji rupa prazna, trebalo bi sasvim sigurno da ide i on, gde god sam pogledao svi ga imaju kao i ovu posudu u nastavku koji mi takođe nisu dali a gde god sam gledao svi je imaju u pakovanju, to je a10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari