Mobilanček
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2025
- Poena
- 2
U maxi-i ima deloghi ecp 31.21 za samo 9k dinara. Meni crkla gran gaggia, pa uzeo kao zamenu, pravi bolju kafu od gaggie...
Ja sam uzeo u mirijevuU kom Maxiju tacno?
Sto mislis da je to bolje od nekog obicnog aparata? Ja npr imam u firmi automatik neki philipsov i najvise me nervira sto malo malo pa aparat mora da se pere, i onda blokira ceo aparat i ne mozes nista da radis dok ne zavrsi sa procesom pranja koje traje 30ak minuta.Ili neki full automatik ili neki na kapsule.
U kom pošto na 1 km od mene ima 5 maxija a svi su u Mirijevu. Da nije onaj veliki kod crkve?Ja sam uzeo u mirijevu
Taj, taj, posle mene je ostalo još 5 komada, ja uzeo prekjučeU kom pošto na 1 km od mene ima 5 maxija a svi su u Mirijevu. Da nije onaj veliki kod crkve?
Gde kupovati u Srbiji filter kafu?
Jedino što sam našao u Lidlu 2 vrste Rosso i Gold za 450 & 500 din (250gr).
Ima i neka Doncafe filter brlja za 600-700din što je neprihvatljivo
Verovatno ima još neki u malo većim maksi radnjama. Ja sam kupio u četvrtak u velikom maksiju u mirijevu. Posle mene je ostalo još 5 komada.Da li je ovaj delonghi aparat za espresso u mega maxiju ili ima i u običnom maxiju? Našao na sajtu. Piše da više nije dostupan
Hvala na sugestiji. Da budem iskren razmišljao sam da kupim GCP i da potom sam instaliram gagguino, ali nisam 100% siguran koliko je to posla. Da li možda neko kod nas to radi?@iOSDeveloper Iako nisam testirao ni Victoriu ni Go, i meni na osnovu specifikacija deluje da su prilicno slicni aparati. Meni licno je nekako lepsa Victoria, ali sam video da na Go-u mozes da podesavas OPV (pritisak prilikom ekstrakcije), tako da ti to daje malo vecu fleksibilnost da se igras i eksperimentises da li zelis espresso 7, 8, 9 bara.
A evo sta mozes takodje da uzmes u obzir za otprilike isti ili malcice veci novac - na ovom sajtu https://www.thehomebaristas.co.uk/coffeemachines mozes da kupis novu modifikovanu Gaggia Classic Pro koja sa svim dodacima (PID + flow control dodatkom + super steamer) je sigurno bolja opcija i od Go/Victorie.
E sad, jedino treba platiti transport iz UK, za to postoje servisi, izguglaj "transport iz engleske" : )
Nisam imao prillike da koristim Victoria-u, ali Profitec Go jesam i odlican je. Za kucnu upotrebu cisto sumnjam da je potrebno nesto vise...Posle dugogodišnje upotrebe Nespresso uređaja odlučio sam se za sledeći korak. Što se tiče mlina 99.99% ću uzeti DF64 v2 (sa idejom da u nekom trenutku unutra stavim SSP Espresso). Što se tiče espresso aparata imam dilemu između Lelit Victoria i Profitec Go (ne bih davao preko 1.000e za aparat). Zanima me da li neko ovde ima iskustva sa ovim aparatima kao i mišljenje ostalih.
Posle dugogodišnje upotrebe Nespresso uređaja odlučio sam se za sledeći korak. Što se tiče mlina 99.99% ću uzeti DF64 v2 (sa idejom da u nekom trenutku unutra stavim SSP Espresso). Što se tiče espresso aparata imam dilemu između Lelit Victoria i Profitec Go (ne bih davao preko 1.000e za aparat). Zanima me da li neko ovde ima iskustva sa ovim aparatima kao i mišljenje ostalih.
Odličan! Bolji od gran gaggia style... Čekam još bottomless portafilter da ugođaj bude potpun 🙂DeLonghi ECP31.21 Kako ste zadvoljni ljudi , pitao one koji su kupili u maxiju!.Hvala
Mozda glupo pitanje, da li je opravdan prelazak sa Nespressa na ovo? Hocu da kupim neki full automatik, ali nisam jos nacisto sta bih, a svakako bih da cancel-ujem Nespresso, tripujem da su te aluminijumske kapsule stetne na duzi rok. Pa bih ovo mozda razmotrio kao neko prelazno resenje....Odličan! Bolji od gran gaggia style... Čekam još bottomless portafilter da ugođaj bude potpun 🙂
Hvala puno. Ono što me brine kod profitec-a je da možda nema prostora da se stavi vaga tokom eksrakcije.Moj izbor bi bio Profitec Go, i to samo zbog dizajna i mozda nesto kvalitetnije izrade ali nisam bas nesto ubedjen u to.
Iako je u vlasnistvu EMC-a, kazu da je za nijansu slabijeg kvaliteta od mladjeg brata i pravi se u Italiji a ne u Nemackoj ali to nista ne menja.
Neke od prednost u odnosu na viktoriju je bolji steamer (dve rupe umesto jedne kod viktorije),
potenciometar za podesavanje pritiska i po meni prekidac za paljenje (push button vs rocker switch), mada to zavisi od ukusa.
Profitec je mozda vise fensi jer je nemacki proizvodjac (build quality), ali viktorija ima nekih tehnickih prednosti koje ga stavljaju ispred nemca.
Neke od njih su:
-osvetljen barometar i temp.display i na visoj poziciji u vidnom polju(kod Profiteca moras da se sagnes da ih vidis)
-resetka na drip tray-u tako da se ne grebe od soljica za razliku od plehanog hromiranog kod profiteka na kome se vidi svaka ogrebotina
-ima prekidac za toplu vodu dok kod profiteka moras da skidas sito i da stavljas slepi filter, da ukljucis pumpu i odvrnes stimer.
-bolja servisna mreza (u susednom Segedinu-AVX).
Hvala puno.
Težinu. Ono što sam video dosta ljudi na 18gr mlevene kafe napravi 36gr kafe.Da li se na vagici meri u gramima ili mililitrima kad izlazi kafa u soljicu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari