Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ako i taj veci ima Unisoc 9863a kao ovaj manji, to je prilicno mucenje za danasnje vreme. U rangu je sa snapdragonom iz serije 400.

Nikada nisam kupovao sa Temu. Samo Ali. Da li je istina sto oni reklamiraju ako se kupuje preko aplikacije tel. a i vidim neke sajtove da daju neke kodove, sta li vec i da ima popusta?
Hvala unapred na odgovoru.

Ako je T606 onda je ok, on je uporediv sa serijom 6 kod snapdragon-a

Da li je neko mozda probao da li onaj Bmax tablet podrzava display output preko usb-c ili je samo slot usb-c sa usb2 funkcionalnosti?
Ili jos bolje, ako je neko uzeo i onaj portable/touch Anmite display, radi li kada se poveze na Bmax tablet?

Ne mogu nigde da nadjem specifikacije da potrvrdim to. Uzeo bih za web browsing/remote control ako i kada se ponovo pojavi Bmax 11.

Ima ga u Bosni... ali je cena malo veća 😏

Prilozi

• hh.png
    hh.png
    756.2 KB · Pregleda: 285
Da li je neko mozda probao da li onaj Bmax tablet podrzava display output preko usb-c ili je samo slot usb-c sa usb2 funkcionalnosti?
Ili jos bolje, ako je neko uzeo i onaj portable/touch Anmite display, radi li kada se poveze na Bmax tablet?

Ne mogu nigde da nadjem specifikacije da potrvrdim to. Uzeo bih za web browsing/remote control ako i kada se ponovo pojavi Bmax 11.
To jedva da imaju flagship telefoni, sumnjam da ovaj tablet od 30ak eur ima to.

To jedva da imaju flagship telefoni, sumnjam da ovaj tablet od 30ak eur ima to.
Tableti cesto imaju zbog docking station. Kod telefona da, nije bas cesto, posebno na starijim telefonima. Ne kazem, da ocekujem da ima, ali posto ne mogu da nadjem informacije, pitao sam da li je neko mozda probao.

Poslednja izmena:

Neće da baca sliku na Anmite 15.6.
Samo se puni preko monitora kada je monitor povezan na struju, kada nije, onda detektuje kao da tablet "puni" monitor.
Opcije za promenu tipa veze su zasivljene i ne dopušta da se menjaju.

Je l kupovao mozda neko neki tricikl?

.... i ranije sam dobijao tako neke promocije i ukoliko ih odmah ne aktiviras kad izadjem iz aplikacije pa ponovo udjem njih vise ne mogu naci.
Barem je to slucaj kod mene u aplikaciji na telefonu.
Ne znam kako je kod vas i da li nesto pogresno radim?
Zar ti nisu sve te ponude i promocije u porukama (You --> Messages --> Promotions)? Kod mene je tako, svaki put kad mi daju discount card koji važi 24h, ili nešto drugo, po ponovnom ulasku u aplikaciju ta ponuda je i dalje među tim porukama.

@nesa1966

Novi korisnici dobijaju neke pogodnosti , ali algoritam nije za sve isti.

Kada to iskoristis , uz dosta pracenja mozes u nekim kombinacijama doci
do povoljnih ponuda uz kupone.

Kada dopuste da koristis "dogadjaj" povracaj kredita - CLAIM CREDIT
koristis to , ali nije 90 ili 100% na celu sumu !!!
Ide po semi koju smo objasnili

@Spanjeli

Ja potenciram na objasnjenju da nije povrat 100% nego po
30-60-100% principu i da je maksimalni ukupni povracaj
30% na kupovinu do 2000 , 40% do 3000 i maksimalnih 55%
na 4000 kada se 100% racuna na sumu od 3-4000 ili
maksimalnih oko 53,5% kada se od 3000 do 4111 racuna povracaj 90%.
Posle 4000/4111 ukupan % povracaja opada jer je maksimum koji vracaju
2200 dinara.

@Paparazzo84

To su najcesce "teske navlakuse" 🙁

--------------------------

Tablet ce mo da komentarisemo kada stignu prvi primerci 🙂

Zar ti nisu sve te ponude i promocije u porukama (You --> Messages --> Promotions)? Kod mene je tako, svaki put kad mi daju discount card koji važi 24h, ili nešto drugo, po ponovnom ulasku u aplikaciju ta ponuda je i dalje među tim porukama.
Kod mene je tamo nema.Stalno mi daju ono zavrtite tocak popusta i onda kao imas 21 hiljadu popusta ali nigde nema tipa promocija jedan ili dva proizvoda sa ne znam 30-40 posto popusta koju sam dobio i koji vazi nekih 24 sata.Takva promocija mi se izgubi ako je odmah ne potrosim.
U sustini od svih tih promocija meni je najbolja ta koju sam naveo gde me on ne uslovljava da kupim gomilu nekih gluposti koje mi ne trebaju da bih kao ostvario taj popust od 21000 dinara.
Prosli put sam imao jedan proizvod na popustu 40 posto i kupio sam zidni sat od 12 incha koji je u tom trenutku kostao mislim 2500 dinara.Sa tim popustom me je izasao 1500 dinara sto je za taj sat u tom trenutku bila ok cena.Tu sam morao uzeti jos nesto da bih izasao na 1700 dinara pa sam uzeo rasprsivac za ulje sa staklenom bocom.I opet taj rasprsivac mi je trebao za airfryer tako da ga nisam kupio bezveze.Cena za staklenu bocu rasprsivaca od 170mll je bila nekih 500 dinara.I svuda se kretala odprilike toliko.

Porucio sam ga pa kakav god da je makar muziku da pusta u vikendici preko wifi, za ove pare ne moze da se doruckuje danas 😂😂
A i ko zna sta ce da stigne, mozda samo futrola ili staklo 😂

Prilozi

• IMG_7322.png
    IMG_7322.png
    410.7 KB · Pregleda: 221
Stigao prvi Kodak NVME 512GB. DRAMless je, u konfiguraciji 2x256GB NAND sa Maxio MAP1202C kontrolerom. Tek treba da ga isprobam, a imaću uzorak od 3 komada da vidim postoje li varijacije u komponentama (kao kod SATA modela).

IMG_7269 Copy.jpeg
IMG_7273 Copy.jpeg
IMG_7271.jpeg
Ovako na prvi pogled, na osnovu komponenti, za 1700-2100din, koliko je koštala 512GB varijanta sa cashback promocijom, solidna je kupovina. U suštini, boljih nema za taj novac. Ali po punoj ceni od ~4400din se ne isplati, jer kod nas postoje bolji/povoljniji SSD-ovi sa tim kapacitetom i višegodišnjom garancijom.

Da, Kingston SNV2/500G je tačno 4500 sa besplatnom dostavom trenutno.

Kod mene je tamo nema.Stalno mi daju ono zavrtite tocak popusta i onda kao imas 21 hiljadu popusta ali nigde nema tipa promocija jedan ili dva proizvoda sa ne znam 30-40 posto popusta koju sam dobio i koji vazi nekih 24 sata.Takva promocija mi se izgubi ako je odmah ne potrosim.
U sustini od svih tih promocija meni je najbolja ta koju sam naveo gde me on ne uslovljava da kupim gomilu nekih gluposti koje mi ne trebaju da bih kao ostvario taj popust od 21000 dinara.
Prosli put sam imao jedan proizvod na popustu 40 posto i kupio sam zidni sat od 12 incha koji je u tom trenutku kostao mislim 2500 dinara.Sa tim popustom me je izasao 1500 dinara sto je za taj sat u tom trenutku bila ok cena.Tu sam morao uzeti jos nesto da bih izasao na 1700 dinara pa sam uzeo rasprsivac za ulje sa staklenom bocom.I opet taj rasprsivac mi je trebao za airfryer tako da ga nisam kupio bezveze.Cena za staklenu bocu rasprsivaca od 170mll je bila nekih 500 dinara.I svuda se kretala odprilike toliko.
Ta ponuda se pokazala kao najbolja. Meni je poceo sada da jednom dnevno daje tu ponudu, medjutim ako se ne klikne odmah na nju ona se izgubi. E sad on tu ne uzima proizvode iz korpe, ali nudi neke slicne onima koje sam inace pregledavao i moze se naci bas dosta dobrih stvari po jako dobroj ceni, ali moze samo jedan proizvod da se izabere. Pre neki dan mi je spustio cenu za rucni espreso aparat sa 4300rsd na 2400rsd, a to sam bas zeleo, Kao i memori jastuk za sedenje na 600rsd. Generalno u toj ponudi su uvek dobre stvari, pa bi bilo idealno da daje bar dva proizvoda po toj ceni.

Inece, temu mi ukinuo onu ponudu povrata novca nakon sto sam reklamirao proizvod za koji su mi vratili novac. Uredno mi salju meilove sa tom ponudom, ali kada kliknem na nju, kazu da je istekla. Cak i kada se obratim korisnickoj sluzbi, napisu kako nemaju nikakvu ponudu za mene. Mada su posle ipak ponudili paket kupona ako kupim 3 proizvoda pa opet ispalo super. Verujem da su mi stavili zabranu za taj povrat na neki period.

Takodje sam primetio da sada kada se koristi kupon, oni nekako srazmerno umanje cenu proizvoda u koripi, pa cak i onih koje pregledavam i onda pri naplati ipak mora iznos i nakon umanjenja da bude 1700+rsd. Nema vise ono kao da kupim za 2200rsd, umanjim kuponom za 1080rsd i da mi samo naplati ostatak. Mudri su.

Da li vi pratite ostale teme na forumu ?
Na AE imate da birate punjace od 1-8$
i kablove od 0,2 - 2$ .
Jedino sto se duze ceka na dostavu u odnosu na Temu

Jedino sto se duze ceka na dostavu u odnosu na Temu
Ovo može da bude ključna zabluda što se Temu aplikacije tiče jer ljudi neopravdano (?) smatraju da roba sa Temu-a brže stiže nego sa AliExpress-a.

Zavisi. Meni, prosečno, ipak brže stiže Temu. Verovatno što imaju ugovore sa poštom i kurirskim službama.
Kod AE još uvek čekam 3 paketa koji putuju više od 100 dana. AE ne vraća pare pošto kažu da je u paket u našoj pošti, a pošta kaže da AE kod za praćenje ništa ne znači i treba im PT RS kod da bi uradili nešto.
Temu garantuje da će ti paket stići i to uglavnom bude za 2, max 3 nedelje. AE mi je od 2 do 6 nedelja (paketi koji su mi stigli).

Kako neopravdano? Preko Temu porudžbine mi stižu za 10-14 dana (nekad i 7 dana). Preko AliExpress dešava se da mi porudžbine i ne stignu. Evo porudžbine od 2. decembra sa AE mi još uvek nisu stigle. Poslednji status je od pre mesec dana.

Velika razlika je i u tome kojoj carini pripadaš. Nadam se da će i tome najzad stati na kraj, jer nije humano ovo što (ne)radi Niška carina.

Potvrđujem sve napisano 🙂

• Like
Reagovanja: s5p
Nazad
Vrh Dno