Veci je bio Unisoc T606 ko Bmax i11s, bar tako pisalo na stranici i uputstvuAko i taj veci ima Unisoc 9863a kao ovaj manji, to je prilicno mucenje za danasnje vreme. U rangu je sa snapdragonom iz serije 400.
Kreneš od prve strane. Tome služe forumi.Nikada nisam kupovao sa Temu. Samo Ali. Da li je istina sto oni reklamiraju ako se kupuje preko aplikacije tel. a i vidim neke sajtove da daju neke kodove, sta li vec i da ima popusta?
Hvala unapred na odgovoru.
To jedva da imaju flagship telefoni, sumnjam da ovaj tablet od 30ak eur ima to.Da li je neko mozda probao da li onaj Bmax tablet podrzava display output preko usb-c ili je samo slot usb-c sa usb2 funkcionalnosti?
Ili jos bolje, ako je neko uzeo i onaj portable/touch Anmite display, radi li kada se poveze na Bmax tablet?
Ne mogu nigde da nadjem specifikacije da potrvrdim to. Uzeo bih za web browsing/remote control ako i kada se ponovo pojavi Bmax 11.
Tableti cesto imaju zbog docking station. Kod telefona da, nije bas cesto, posebno na starijim telefonima. Ne kazem, da ocekujem da ima, ali posto ne mogu da nadjem informacije, pitao sam da li je neko mozda probao.To jedva da imaju flagship telefoni, sumnjam da ovaj tablet od 30ak eur ima to.
Neće da baca sliku na Anmite 15.6.Da li je neko mozda probao da li onaj Bmax tablet podrzava display output preko usb-c ili je samo slot usb-c sa usb2 funkcionalnosti?
Ili jos bolje, ako je neko uzeo i onaj portable/touch Anmite display, radi li kada se poveze na Bmax tablet?
Ne mogu nigde da nadjem specifikacije da potrvrdim to. Uzeo bih za web browsing/remote control ako i kada se ponovo pojavi Bmax 11.
Hvala, ocekivano.Neće da baca sliku na Anmite 15.6.
Samo se puni preko monitora kada monitor je monitor povezan na struju, kada nije, onda detektuje kao da tablet "puni" monitor.
Opcije za promenu tipa veze su zasivljene i ne da da se menjaju.
Zar ti nisu sve te ponude i promocije u porukama (You --> Messages --> Promotions)? Kod mene je tako, svaki put kad mi daju discount card koji važi 24h, ili nešto drugo, po ponovnom ulasku u aplikaciju ta ponuda je i dalje među tim porukama..... i ranije sam dobijao tako neke promocije i ukoliko ih odmah ne aktiviras kad izadjem iz aplikacije pa ponovo udjem njih vise ne mogu naci.
Barem je to slucaj kod mene u aplikaciji na telefonu.
Ne znam kako je kod vas i da li nesto pogresno radim?
@Spanjeli
Ja potenciram na objasnjenju da nije povrat 100% nego po
30-60-100% principu i da je maksimalni ukupni povracaj
30% na kupovinu do 2000 , 40% do 3000 i maksimalnih 55%
na 4000 kada se 100% racuna na sumu od 3-4000 ili
maksimalnih oko 53,5% kada se od 3000 do 4111 racuna povracaj 90%.
Posle 4000/4111 ukupan % povracaja opada jer je maksimum koji vracaju
2200 dinara.
Kod mene je tamo nema.Stalno mi daju ono zavrtite tocak popusta i onda kao imas 21 hiljadu popusta ali nigde nema tipa promocija jedan ili dva proizvoda sa ne znam 30-40 posto popusta koju sam dobio i koji vazi nekih 24 sata.Takva promocija mi se izgubi ako je odmah ne potrosim.Zar ti nisu sve te ponude i promocije u porukama (You --> Messages --> Promotions)? Kod mene je tako, svaki put kad mi daju discount card koji važi 24h, ili nešto drugo, po ponovnom ulasku u aplikaciju ta ponuda je i dalje među tim porukama.

Ta ponuda se pokazala kao najbolja. Meni je poceo sada da jednom dnevno daje tu ponudu, medjutim ako se ne klikne odmah na nju ona se izgubi. E sad on tu ne uzima proizvode iz korpe, ali nudi neke slicne onima koje sam inace pregledavao i moze se naci bas dosta dobrih stvari po jako dobroj ceni, ali moze samo jedan proizvod da se izabere. Pre neki dan mi je spustio cenu za rucni espreso aparat sa 4300rsd na 2400rsd, a to sam bas zeleo, Kao i memori jastuk za sedenje na 600rsd. Generalno u toj ponudi su uvek dobre stvari, pa bi bilo idealno da daje bar dva proizvoda po toj ceni.Kod mene je tamo nema.Stalno mi daju ono zavrtite tocak popusta i onda kao imas 21 hiljadu popusta ali nigde nema tipa promocija jedan ili dva proizvoda sa ne znam 30-40 posto popusta koju sam dobio i koji vazi nekih 24 sata.Takva promocija mi se izgubi ako je odmah ne potrosim.
U sustini od svih tih promocija meni je najbolja ta koju sam naveo gde me on ne uslovljava da kupim gomilu nekih gluposti koje mi ne trebaju da bih kao ostvario taj popust od 21000 dinara.
Prosli put sam imao jedan proizvod na popustu 40 posto i kupio sam zidni sat od 12 incha koji je u tom trenutku kostao mislim 2500 dinara.Sa tim popustom me je izasao 1500 dinara sto je za taj sat u tom trenutku bila ok cena.Tu sam morao uzeti jos nesto da bih izasao na 1700 dinara pa sam uzeo rasprsivac za ulje sa staklenom bocom.I opet taj rasprsivac mi je trebao za airfryer tako da ga nisam kupio bezveze.Cena za staklenu bocu rasprsivaca od 170mll je bila nekih 500 dinara.I svuda se kretala odprilike toliko.
Meni su se jako dobro pokazali svi proizvodi kompanije Essager. Ukucaj u temu search pa vidi, kablovi i punjači su odličnog kvaliteta.Moze preporuka za neki usb kabl i punjac za telefon?
Poco F3 33W
Ovo može da bude ključna zabluda što se Temu aplikacije tiče jer ljudi neopravdano (?) smatraju da roba sa Temu-a brže stiže nego sa AliExpress-a.Jedino sto se duze ceka na dostavu u odnosu na Temu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari