Evo update sa moje strane.Hah, sad sam bacio pogled na mojsbb. Tamo mi i dalje stoji stara kartica, a ne ona koju sam dodao neposredno pre kupovine paketa.
Pozdrav
Evo ga na mojeon.rs, na sbb.rs piše samo "EON SPORT PAKET". Broj koji sam ja zvao je 19900, što je glavni broj za korisnički servis. Broj sa kog su oni mene zvali ne bih da delim, pošto počinje sa +011, nisam siguran da li bih trebao.Ako vam nije problem, da li mozete da okacite (ili posaljete u poruci) screenshot gde se vidi aktiviran Sport (ili porodicni + sport) paket a u ponudi Light (ili obrnuto) ili bar ponuda gde se vide i jedan i drugi? Naravno bez nekih licnih podataka. I broj tehnicke sluzbe koju ste zvali (ili s kog su oni vas zvali)?
Isplati se ako vrate 1250 RSD kao što su obećali, i nastave da naplaćuju 799 mesečno za sportski paket.Pa, kome se ovo isplati? Za 200 din. više ima full paket, koji svakako obuhvata sve sportske kanale, kao i mnoge druge...
Vise me zanima to na mojsbb, pod Promeni paket ili Pogledaj opcije nadogradnje jer mi fali taj deo, imam dopisivanje s njima gde kazu da probam s drugom karticom, pa promenim mail i na kraju predlazu brisanje starog naloga (ima i ID u poruci, inace sam i to zaboravio) i pravljenje novog na isti mail, i sad ovaj gde su samo Light, Full i Premium.Evo ga na mojeon.rs, na sbb.rs piše samo "EON SPORT PAKET". Broj koji sam ja zvao je 19900, što je glavni broj za korisnički servis. Broj sa kog su oni mene zvali ne bih da delim, pošto počinje sa +011, nisam siguran da li bih trebao.
Ja bih rekao da jedino što možeš da uradiš jeste da kupiš Light na sopstvenu odgovornost, i onda zoveš korisnički servis, i tražiš refundaciju. Kažem na sopstvenu odgovornost, jer ni ja nisam siguran da li će mi vratiti obećano, i zadržati me na 799 RSD mesečno..Vise me zanima to na mojsbb, pod Promeni paket ili Pogledaj opcije nadogradnje jer mi fali taj deo, imam dopisivanje s njima gde kazu da probam s drugom karticom, pa promenim mail i na kraju predlazu brisanje starog naloga (ima i ID u poruci, inace sam i to zaboravio) i pravljenje novog na isti mail, i sad ovaj gde su samo Light, Full i Premium.
Pogledajte prilog 469234
I mene su zvali sa nekog 011 ali sam pre par dana menjao telefon pa nisam prebacio istoriju poziva, a na 19900 nikad nece da preusmere na tehnicku sluzbu vec ili na drugog agenta u call centru ili na onaj pocetni meni za biranje 😤. Chat je jos beskorisniji pa mi ostaje da nadjem direktan broj ili da saljem mail na [email protected] (ili ako postoji neki bolji, direktniji)?
Imam ponovo Sport paket po ceni od 799 - čak se pre nedelju dana sam obnovio.Nije taj bio, to je isto kao 19900. Jel ti sad imas aktiviran normalan Sport paket od 799 ili isto kao kolega asdex po ceni Light uz obecanu refundaciju?

Kakva je situacija, jesu refundirali? Meni vec dve nedelje ne odgovaraju na zahtev poslat mail-om.Ja bih rekao da jedino što možeš da uradiš jeste da kupiš Light na sopstvenu odgovornost, i onda zoveš korisnički servis, i tražiš refundaciju. Kažem na sopstvenu odgovornost, jer ni ja nisam siguran da li će mi vratiti obećano, i zadržati me na 799 RSD mesečno..
To bi već bilo bezobrazno sa moje strane. Što se tiče VPN naloga, ne razumem se u gimnastiku.😂Ako ti komšija pozajmi i internet 😁 Ili tako ili da ti neko pozajmljuje i VPN nalog.
MotoGP je 150-200e godisnje, nenormalno skroz.To bi već bilo bezobrazno sa moje strane. Što se tiče VPN naloga, ne razumem se u gimnastiku.😂
Istraživao sam i na kraju sam odlučio da uzmem godišnju pretplatu za Euroleague TV i F1 TV. Još se dvoumim za Tennis TV i nisam mogao da pronađem pretplatu za MotoGP.
Mnogo je novca, ne isplati mi se.😵💫MotoGP je 150-200e godisnje, nenormalno skroz.
Mnogo je novca, ne isplati mi se.😵💫
Uzeo sam godišnju pretplatu uz pomoć koda za EuroLeague TV. Takođe, uzeo sam godišnju pretplatu za F1 TV Pro. Što se tiče Tennis TV, još se dvoumim.😀
Gde si dobio kod za euroleague tv i koliko te je izasla pretplata ?
Koristio sam kod "ELTV30", što znači 30% umanjenja na godišnju pretplatu.Evo, da ja napisem. Kod "ELYT" radi i daje 30% popusta na godisnju pretplatu. Pretplata sa ovim kodom je 3018.40din, bez koda je 4311.99din.
@ReTa da li si uzeo neki veci popust ili je ovo maksimalno sto moze da se dobije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari