Šta je novo?

EON prepaid paket više ne postoji (SPORT)?

Gde onda najbolje da pitam za alternativu za Eon Sport, u SBB temi ili Online servisima?

Gde god pitao isto ti dođe. Pošto osim ilegalnih piratskih IPTV lista nemaš varijantu da jednom uplatom pokriješ sva 3 takmičenja koja si naveo.

Ne mora jedna uplata ali da bude povoljnije od tri odvojene, posto Evroliga, F1 TV i VideoPass kostaju vise od Eon Light.

Hah, sad sam bacio pogled na mojsbb. Tamo mi i dalje stoji stara kartica, a ne ona koju sam dodao neposredno pre kupovine paketa.
Pozdrav
Evo update sa moje strane.
Pre nekoliko dana sam prešao na novu MojSBB aplikaciju, i u njoj se i dalje videla stara kartica. Onda sam pokušao da promenim karticu na novu, transakcija je prošla (1RSD skinut sa računa), a u aplikaciji sam dobio grešku "Not allowed". Posle restarta aplikacije se ipak uredno videla nova kartica u sekciji "Informacija o plačanju".
Danas je paket Sport uredno automatski obnovljen, stigao i mail sa računom.
Sad ostaje da ih nateram da mi vrate taj 1RSD koji su uzeli za verifikaciju kartice.
Pozdrav

Danas sam dobio poziv od tehničke službe SBB-a, gde mi je rečeno da je problem sa plaćanjem otklonjen, i da pokušam ponovo da kupim paket. Objasnio sam im da na novom interfejsu više nemam opciju da izaberem sportski paket, već da me prebacuje samo na nove. Rečeno mi je da kupim Prepaid Light paket (2049 RSD), i da nakon toga nazovem korisnički servis i tražim da me vrate nazad na sportski. To sam i uradio, opet ostavio broj telefona, i rečeno mi je da će me zvati. U suštini, žena koja je razgovarala sa mnom mi je rekla da je korisnički servis sada upoznat sa ovim problemom, i da će novčana razlika između dva paketa biti refundirana, a da će se ubuduće sve automatski obnavljati, kao što je to do sada bio slučaj. Pratiću narednih dana koji su mi kanali dostupni, verujem da će me u trenutku refundacije vratiti nazad na SK1-10.

Ako vam nije problem, da li mozete da okacite (ili posaljete u poruci) screenshot gde se vidi aktiviran Sport (ili porodicni + sport) paket a u ponudi Light (ili obrnuto) ili bar ponuda gde se vide i jedan i drugi? Naravno bez nekih licnih podataka. I broj tehnicke sluzbe koju ste zvali (ili s kog su oni vas zvali)?

Ako vam nije problem, da li mozete da okacite (ili posaljete u poruci) screenshot gde se vidi aktiviran Sport (ili porodicni + sport) paket a u ponudi Light (ili obrnuto) ili bar ponuda gde se vide i jedan i drugi? Naravno bez nekih licnih podataka. I broj tehnicke sluzbe koju ste zvali (ili s kog su oni vas zvali)?
Evo ga na mojeon.rs, na sbb.rs piše samo "EON SPORT PAKET". Broj koji sam ja zvao je 19900, što je glavni broj za korisnički servis. Broj sa kog su oni mene zvali ne bih da delim, pošto počinje sa +011, nisam siguran da li bih trebao.

Prilozi

• Screenshot 2024-11-30 at 16.36.49.png
    Screenshot 2024-11-30 at 16.36.49.png
    122 KB · Pregleda: 146
Pa, kome se ovo isplati? Za 200 din. više ima full paket, koji svakako obuhvata sve sportske kanale, kao i mnoge druge...

Tako da, ali ovako...

Evo ga na mojeon.rs, na sbb.rs piše samo "EON SPORT PAKET". Broj koji sam ja zvao je 19900, što je glavni broj za korisnički servis. Broj sa kog su oni mene zvali ne bih da delim, pošto počinje sa +011, nisam siguran da li bih trebao.
Vise me zanima to na mojsbb, pod Promeni paket ili Pogledaj opcije nadogradnje jer mi fali taj deo, imam dopisivanje s njima gde kazu da probam s drugom karticom, pa promenim mail i na kraju predlazu brisanje starog naloga (ima i ID u poruci, inace sam i to zaboravio) i pravljenje novog na isti mail, i sad ovaj gde su samo Light, Full i Premium.
sbblight.png

I mene su zvali sa nekog 011 ali sam pre par dana menjao telefon pa nisam prebacio istoriju poziva, a na 19900 nikad nece da preusmere na tehnicku sluzbu vec ili na drugog agenta u call centru ili na onaj pocetni meni za biranje 😤. Chat je jos beskorisniji pa mi ostaje da nadjem direktan broj ili da saljem mail na [email protected] (ili ako postoji neki bolji, direktniji)?

Nije taj bio, to je isto kao 19900. Jel ti sad imas aktiviran normalan Sport paket od 799 ili isto kao kolega asdex po ceni Light uz obecanu refundaciju?

Vise me zanima to na mojsbb, pod Promeni paket ili Pogledaj opcije nadogradnje jer mi fali taj deo, imam dopisivanje s njima gde kazu da probam s drugom karticom, pa promenim mail i na kraju predlazu brisanje starog naloga (ima i ID u poruci, inace sam i to zaboravio) i pravljenje novog na isti mail, i sad ovaj gde su samo Light, Full i Premium.
Pogledajte prilog 469234

I mene su zvali sa nekog 011 ali sam pre par dana menjao telefon pa nisam prebacio istoriju poziva, a na 19900 nikad nece da preusmere na tehnicku sluzbu vec ili na drugog agenta u call centru ili na onaj pocetni meni za biranje 😤. Chat je jos beskorisniji pa mi ostaje da nadjem direktan broj ili da saljem mail na [email protected] (ili ako postoji neki bolji, direktniji)?
Ja bih rekao da jedino što možeš da uradiš jeste da kupiš Light na sopstvenu odgovornost, i onda zoveš korisnički servis, i tražiš refundaciju. Kažem na sopstvenu odgovornost, jer ni ja nisam siguran da li će mi vratiti obećano, i zadržati me na 799 RSD mesečno..

Kupio sam Light iz nuzde i nakon ubedjivanja agenta da je sad posle brisanja i pravljenja novog naloga jedino to moguce, ali necu da ga obnavljam, hocu da se zalim, imam screenshot prepiske gde me jasno navode da napravim novi nalog kako bi resili problem a da stari (gde je bio Sport koji se nije automatski obnovio kad nije prosla uplata) deaktiviraju, i naravno u novom nalogu (drugi ID, e-mail i sve ostalo isto) vise nema Sport paketa.
Zato mi i treba onakav screenshot gde se vide i Sport i Light i ostali, da im nacrtam sta sam imao a sta sad imam njihovom krivicom (inace ce biti da ili nisam ni imao Sport ili da sam samoinicijativno obrisao stari nalog).

E svaka cast, onda ima nade i za nas. Jel ti nije problem screenshot sledece strane, kad odes na to "Pogledaj opcije nadogradnje", da se vidi i Sport i Light i ostali paketi zajedno (samo obrisi broj ugovora kao i tu)? Hvala unapred 👍

Zanimljivo kako se aktiviran Sport ne vidi medju ostalom ponudom za razliku od Light. Jos tu ima da se radi i popravlja i na resavanju naplate i aplikacije tj. portala.

Ja bih rekao da jedino što možeš da uradiš jeste da kupiš Light na sopstvenu odgovornost, i onda zoveš korisnički servis, i tražiš refundaciju. Kažem na sopstvenu odgovornost, jer ni ja nisam siguran da li će mi vratiti obećano, i zadržati me na 799 RSD mesečno..
Kakva je situacija, jesu refundirali? Meni vec dve nedelje ne odgovaraju na zahtev poslat mail-om.

Stigao odgovor, nisu u mogucnosti da aktiviraju Eon Sport na ovom nalogu. Lepo bogami, ja im Light vise necu placati, vreme je za trazenje alternative, taj IPTV ili tako nesto.

Pozdrav,

Bio sam korisnik Eon Sport paketa van SBB mreže od 27.11.2021. do 04.01.2025. godine. Mogu reći da sam bio zadovoljan, ali malo i razočaran kako se sve završilo. Od prvog dana sam imao novca na tekućem računu, pa su uredno povlačili 799 RSD/mes. Problem nastaje 04.01.2025. kada nisam imao novca na tekućem računu, pa nisu mogli da povuku sredstva. Novogodišnja euforija, druženje, gužva i zaboravim na dolazeću naplatu Eon Sport paketa. Od 06.01.2025. imam ponovo novca na tekućem računu, pa probam da aktiviram paket, ali neće. Pozivam korisnički centar i saopšteno mi da mogu aktivirati ponuđene pakete (Eon Light TV, Eon Full TV i Eon Premium TV), a Eon Sport paket više nije u ponudi.
Na aplikaciji promenim platnu karticu, probam da reaktiviram paket i opet neće. Ponovo pozivam korisnički centar, zamoljavam da tehnička podrška aktivira paket, ali bezuspešno (ista priča kao pri prvom pozivanju).
Gledam Eon Light TV paket koji košta 2.049 RSD/mes, ali imam već Box 4 Crveni paket, pa mi ne trebaju duplirani kanali, već samo sportski.

Da li postoji mogućnost pozajmljivanja slota od komšija koji imaju Eon Premium paket u SBB mreži?

Ako ti komšija pozajmi i internet 😁 Ili tako ili da ti neko pozajmljuje i VPN nalog.

Ako ti komšija pozajmi i internet 😁 Ili tako ili da ti neko pozajmljuje i VPN nalog.
To bi već bilo bezobrazno sa moje strane. Što se tiče VPN naloga, ne razumem se u gimnastiku.😂
Istraživao sam i na kraju sam odlučio da uzmem godišnju pretplatu za Euroleague TV i F1 TV. Još se dvoumim za Tennis TV i nisam mogao da pronađem pretplatu za MotoGP.

Samo da se izvinim SBB/EON-u jer je sledeća situacija:
Nakon prekida rada sportskog paketa, ujakov nalog, on je odlučio da uzme taj lite što je bio ponuđen.
Uplatili smo 2100 din i taj mesec je koristio isti paket.
Nakon toga su oni sami vratili (nije bilo nikakvih zvanja i intervencija) na sport paket, zaduženje na kartici je 799 din i vraćeni su kanali sportskog paketa.
Od tada je sve vraćeno po starom, naplata je 799 din.
Što se mog naloga tiče (porodični+sportski) ja i dalje samo mogu da nastavim sa lite paketom, e sad da li će mi vratit na stare pakete ne znam i nemam volje da testiram. 😀

Poslednja izmena:
To bi već bilo bezobrazno sa moje strane. Što se tiče VPN naloga, ne razumem se u gimnastiku.😂
Istraživao sam i na kraju sam odlučio da uzmem godišnju pretplatu za Euroleague TV i F1 TV. Još se dvoumim za Tennis TV i nisam mogao da pronađem pretplatu za MotoGP.
MotoGP je 150-200e godisnje, nenormalno skroz.

MotoGP je 150-200e godisnje, nenormalno skroz.
Mnogo je novca, ne isplati mi se.😵‍💫
Uzeo sam godišnju pretplatu uz pomoć koda za EuroLeague TV. Takođe, uzeo sam godišnju pretplatu za F1 TV Pro. Što se tiče Tennis TV, još se dvoumim.😀

Mnogo je novca, ne isplati mi se.😵‍💫
Uzeo sam godišnju pretplatu uz pomoć koda za EuroLeague TV. Takođe, uzeo sam godišnju pretplatu za F1 TV Pro. Što se tiče Tennis TV, još se dvoumim.😀

Gde si dobio kod za euroleague tv i koliko te je izasla pretplata ?

Evo, da ja napisem. Kod "ELYT" radi i daje 30% popusta na godisnju pretplatu. Pretplata sa ovim kodom je 3018.40din, bez koda je 4311.99din.

@ReTa da li si uzeo neki veci popust ili je ovo maksimalno sto moze da se dobije ?

Gde si dobio kod za euroleague tv i koliko te je izasla pretplata ?
Evo, da ja napisem. Kod "ELYT" radi i daje 30% popusta na godisnju pretplatu. Pretplata sa ovim kodom je 3018.40din, bez koda je 4311.99din.

@ReTa da li si uzeo neki veci popust ili je ovo maksimalno sto moze da se dobije ?
Koristio sam kod "ELTV30", što znači 30% umanjenja na godišnju pretplatu.

4.312 RSD (godišnja pretplata) - 1.293,6 RSD (30% umanjenja) = 3.018,4 RSD.
Kada se podeli iznos sa 12, to izađe 251,53 RSD mesečno.😀

Postoji kod "ELTV50", i on važi isključivo za američko tržište.

Nazad
Vrh Dno