Da skratimo bespotrebnu pricu, na ovom forumu sam dugo i nijesam htio da se registrujem bas iz razloga sto se svako ko novi dodje ponavlja jedno te isto( registrovao sam se tek kada mi je trebala pomoc), umjesto da malo prvo procita, par strana opste teme ulete sa pitanjima koja su pisana 1000 puta, koja vaze za sve klime skoro. Zadnjih par dana je tolika prica o defrostu na svim mogucim temama i svaki pokusaj pojasnjenja vama od starijih clanova, koji se godinama griju je bezuspjesan, nazalost to je nesto sto radi svaka klima/toplotna puma, nije novitet, nije nesto sto se tek pojavilo. Ono sto meni je fascinantno da vama svima klime griju bez problema i taj vremenski od 2-3min ne ohladi kucu, sto znaci da ne smeta toliko, to jest na ne pravi osjecaj prohladnosti i neprijatnost. Mnoge japanske klime isto rade defrost na 50min-1h pa niko ne prica da nista ne valjaju i da ce da ih vrace i da su bespotrebni.
@Branko Petrovic
Kako mislis da ide bezveze u defrost, da li radi defrost na +7,+10, +15 sistepeni? Kako ti kao covjek mozes da znas ide li bezveze u defrost ili ne?