Taj sigurno čisti kuću, kuva ručak, pere vešIpak Kp vodi, eno ga s25u sija za 1685e (512gb), skuplje nego u radnjama.
Možda čak i ženu zadovolji umesto tebe
Taj sigurno čisti kuću, kuva ručak, pere vešIpak Kp vodi, eno ga s25u sija za 1685e (512gb), skuplje nego u radnjama.
Ово сам веома глупо питао, телефон вероватно још није стигао у продавнице.Јел га видео неко?
15 februar prva isporukaОво сам веома глупо питао, телефон вероватно још није стигао у продавнице.
Ne bolja baterija, već drugačija.Kako je trebao da izgleda S25 Ultra, po vama, da bi se reklo da je Samsung ove godine pokidao?
Bolja baterija. Šta još?
Nema šta da se ispostavi, tako i jeste. Kada se malo jače nagazi troši više nego SoC od prošle godine. Nisu Kinezi ludi što guraju 6000mah u nove telefone.Koliko vidim malo dok prođe hype ispostavice se da je i novi čip energetski zahtevniji i da više ždere bateriju
Ti očekuješ matematiku u liberlkanom kapitalizmu sa opštium grabežom za što viiše profita?Moze li neko da mi objasni njihovu matematiku?
Prvih 12 meseci je 7600
Drugih 12 je 8600
A kad treba da se pošalje zahtev piše 9650 mesečno..
Ali dobili smo "drugačiji" procesor, "drugačiji" dizajn...Hoću da kažem da ćemo svake godine dobiti ta minimalna poboljšanja, jedne godine baterija, druge procesor, treće možda RAM...jednostavno nema više velikih skokova. Dok ne izmisle hologramsku tastaturu/ekran mislim da je to to. :|Ne bolja baterija, već drugačija.
Obe zum kamere po 50mp, brže punjenje, sređen softver kamere. Već bi bio upgrade vredan pažnje. Ovako nije vredno ozbiljnijeg pomena, kamoli kupovine.
Svakako da oni koji imaju s24 ultra nemaju razlog da prelaze. Ali mi koji na primer imamo s21 ultra, ili stariji tel, mislim da je dobar prelaz. Posto do kineza(Vivo, Oppo) ne mozemo, jedini konkurent je Honor.
Slicna stvar se desila mom kolegi, hteo je Honor 7 pro da uzme za kes uz NEO super tarifu, sto ga ispada na sajtu 96 hiljada, ali posto vec ima staru NEO NEO tarifu i nije novi korisnik, on mora da plati 109 hiljada, i ne mogu da ga prenesu na tu NEO super tarifu nego ostaje na NEO NEO i placa redovno nove 2 godine tu tarifu koja vise ni ne postoji. Da je hteo na rate, po sajtu ga je izlazilo prvih 12 meseci 5850, drugih 6850, ni to nije mogao vec okvirno 7,5 hiljada na 2 godine.Moze li neko da mi objasni njihovu matematiku?
Prvih 12 meseci je 7600
Drugih 12 je 8600
A kad treba da se pošalje zahtev piše 9650 mesečno..
Da znaš da se i ja zanosim idejom da stavim isti takav oglas. Poslednji ultra/note telefon koji mi se vizuelno dopada.Ako neko prodaje S23U za 550e nek mi se javi 😂😂😂
Zbaci nista od s25....bar baterju da su stavili vecu
Ne vredi brate tužba je iz raja izašla 🤣Da znaš da se i ja zanosim idejom da stavim isti takav oglas. Poslednji ultra/note telefon koji mi se vizuelno dopada.
Nego nisam uspeo da ispratim temu skroz, jel na kraju definitivno snap u svim modelima ili smo opet sirotinja sa exynosom u malim telefonima?
@milke86 ja mislim da ti njih tužiš za pokušja prevare, možda zabodeš tel badava ovaj put. Možeš i mene da dodaš pa da bude grupna tužba ako će da poveća mogućnost![]()
Ja obično preskacem jedan model i idem na neparne brojeve..mada u mom slučaju jurim kameru..slika i video mi je na prvom mestu..bavim se Detailingom pa mi znaci dobra kamera..za 3 meseca će biti tačno 2god kako koristim S23u..sad se dvoumim između Honor magic 7pro i S25u..@milke86 Ako, apsolutno podržavam...i treba stati na vrat svim tim velikanima koji bi da varaju sirotinju, nikad im dosta nije.
Hvala za info...mada iskreno ne vidim ni najmanji razlig zašto bi sa 23 prešao na 25 nažalost.
Ne vredi pokušao sam Iphone da koristim nedelju dana i džaba ne mogu da se naviknem..Druze, tebi ako je bitna kamera, slike i video, na pogresnoj si strani, iPhone is the way.
Ko je vise casual u tome, moze Samsung, inace profi, samo iPhone.
Druze, tebi ako je bitna kamera, slike i video, na pogresnoj si strani, iPhone is the way.
Ko je vise casual u tome, moze Samsung, inace profi, samo iPhone.
Ne da ulazim u raspravu, ali profi i slikanje i snimanje telefonom ne ide u istu rečenicu.Necemo sad u detalje, ali definitivno kamera im je bolja nego na S seriji. Svi profi koji slikaju, snimaju a ne zele profi aparat, koriste iPhone.
Nisam do sada cuo da koriste Samsung ili kineze, ali verujem da ima i takvih, ne osporavam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari