Dobrodošao u globaltel, takođe kada zovem mog brata (on je u globaltel, ja sam u A1) imam taj isti problem.Prešao u Globaltel i preveo i ćala (oba broja preneta iz A1), ja na Fripejdu, on na nekom mesečnom planu. Često mi se dešava da kada ga zovem, dobijem obaveštenje da je nedostupan, iako nije. Onda ga zovnem sa ženinog tel. (A1) i obično ga dobijem, a onda mi stigne sms i na moj Globaltel broj da je dostupan. Dešavalo se čak i da ga zovnem sa ženinog, čuje se par puta da zvoni, a onda prekine uz obaveštenje da je nedostupan, iako je zvonilo i nije nedostupan. Sve u svemu, baš čudno.
Je li neko imao ovaj problem?
Prešao u Globaltel i preveo i ćala (oba broja preneta iz A1), ja na Fripejdu, on na nekom mesečnom planu. Često mi se dešava da kada ga zovem, dobijem obaveštenje da je nedostupan, iako nije. Onda ga zovnem sa ženinog tel. (A1) i obično ga dobijem, a onda mi stigne sms i na moj Globaltel broj da je dostupan. Dešavalo se čak i da ga zovnem sa ženinog, čuje se par puta da zvoni, a onda prekine uz obaveštenje da je nedostupan, iako je zvonilo i nije nedostupan. Sve u svemu, baš čudno.
Uh razocaranje a taman mislim da predjem iz yetelaDobrodošao u globaltel, takođe kada zovem mog brata (on je u globaltel, ja sam u A1) imam taj isti problem.
Imao sam jedan broj na globaltel-u sa istim problemom.Prešao u Globaltel i preveo i ćala (oba broja preneta iz A1), ja na Fripejdu, on na nekom mesečnom planu. Često mi se dešava da kada ga zovem, dobijem obaveštenje da je nedostupan, iako nije. Onda ga zovnem sa ženinog tel. (A1) i obično ga dobijem, a onda mi stigne sms i na moj Globaltel broj da je dostupan. Dešavalo se čak i da ga zovnem sa ženinog, čuje se par puta da zvoni, a onda prekine uz obaveštenje da je nedostupan, iako je zvonilo i nije nedostupan. Sve u svemu, baš čudno.
Lepe vesti. Još samo da uvedu VoLTE, ali preživeću i bez njega s trenutnim cenama. Ide zahtev za prenos broja u globaltel.Mogu da potvrdim i ja da radi.
Nije mi radilo ali nisam ni pisao podršci jer ne koristim. Uzeo sada čisto da probam kad ono proradi. 😄
Pogledajte prilog 476855
Ljudi ce se teleportovati pre nego sto ovi uvedu VoLTE uslugu. Eto koliko kaskaju za svim.Lepe vesti. Još samo da uvedu VoLTE, ali preživeću i bez njega s trenutnim cenama. Ide zahtev za prenos broja u globaltel.
U Nemačkoj koristim Lebara karticu, isto virtuelni operater, takođe nema VoLTE. Možda samo prate evropske standarde.Ljudi ce se teleportovati pre nego sto ovi uvedu VoLTE uslugu. Eto koliko kaskaju za svim.
Maksimalno 10 registrovanih prepaid sim kartica po jednoj osobi!Postoji li neko ogranicenje u broju sim kartica registrovanih na jedno ime?
Neki izvor za ovu informaciju?Maksimalno 10 registrovanih prepaid sim kartica po jednoj osobi!
Globaltel nije virtuelni operaterU Nemačkoj koristim Lebara karticu, isto virtuelni operater, takođe nema VoLTE. Možda samo prate evropske standarde.![]()
predji slobodno. nikakav problem nemam.Uh razocaranje a taman mislim da predjem iz yetela
Internet za nacionalni saobraćaj se prenosi, roming podaci brišu, a neograničeni minuti svakako ne mogu da se ukombinuju sa jedinicama za pozive i poruke.Ako imam Freepaid i promenim ga sa Uzbudljivom kombinacijom da li se internet prenosi? I da li se u paketu Uzbudljiva kombinacija obnovom prenose nepotroseni minuti i internet?
Hvala za info. Ako nastavim da koristim Uzbudljivu kombinaciju npr. 1gb+150min, da li se prenosi ono sto ne potrosim?Internet za nacionalni saobraćaj se prenosi, roming podaci brišu, a neograničeni minuti svakako ne mogu da se ukombinuju sa jedinicama za pozive i poruke.
Može i apkstore, skine njihovu aplikaciju pa preko nje. Sigurno i pouzdanoNa Huawei store-u nema, jedino da snimis aurora store (on povlaci APK-ove direktno sa google play-a) i instalira ih.
Sve dok uplaćuješ planove sa jedinicama se prenosi, ali jedino se brišu ako recimo hoćeš Freepaid, sabere se onda samo internet.Hvala za info. Ako nastavim da koristim Uzbudljivu kombinaciju npr. 1gb+150min, da li se prenosi ono sto ne potrosim?
Oni su mi od samog starta od kada sam prebacio broj u maju prošle godine iz A1 bili sjajni. Neću zaboraviti kada sam kupio prvi fripejd zbog 200 gb za prenos broja, sutradan na moju molbu vratili novac, jer je počela promocija dodatnih 30gb i aktivirali ponovo paket kako bih dobio više interneta, još uz priču da ako zaboravim da produžim paket, samo ih što pre pozovem i vratiće mi obrisano. Teško da bi to bilo koji drugi operater uradio.Veoma prijatno iskustvo sa Globaltel podrškomNisu mi bili dodelili paket za odustajanje od prenosa na jednom od dva broja iako sam potvrdio sa A1 da je kod njih evidentiran odustanak od prenosa. Pre dva dana sam se čuo sa ženom iz podrške koja mi je rekla da će odmah to proveriti i javiti mi. Kasnije tog dana mi je aktiviran paket, ali ona danas zove, izvinjava se i zahvaljuje na strpljenju.
Ovo sa popustom na cenu freepaida je sjajno!Oni su mi od samog starta od kada sam prebacio broj u maju prošle godine iz A1 bili sjajni. Neću zaboraviti kada sam kupio prvi fripejd zbog 200 gb za prenos broja, sutradan na moju molbu vratili novac, jer je počela promocija dodatnih 30gb i aktivirali ponovo paket kako bih dobio više interneta, još uz priču da ako zaboravim da produžim paket, samo ih što pre pozovem i vratiće mi obrisano. Teško da bi to bilo koji drugi operater uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari