Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Prešao u Globaltel i preveo i ćala (oba broja preneta iz A1), ja na Fripejdu, on na nekom mesečnom planu. Često mi se dešava da kada ga zovem, dobijem obaveštenje da je nedostupan, iako nije. Onda ga zovnem sa ženinog tel. (A1) i obično ga dobijem, a onda mi stigne sms i na moj Globaltel broj da je dostupan. Dešavalo se čak i da ga zovnem sa ženinog, čuje se par puta da zvoni, a onda prekine uz obaveštenje da je nedostupan, iako je zvonilo i nije nedostupan. Sve u svemu, baš čudno.
Je li neko imao ovaj problem?

Prešao u Globaltel i preveo i ćala (oba broja preneta iz A1), ja na Fripejdu, on na nekom mesečnom planu. Često mi se dešava da kada ga zovem, dobijem obaveštenje da je nedostupan, iako nije. Onda ga zovnem sa ženinog tel. (A1) i obično ga dobijem, a onda mi stigne sms i na moj Globaltel broj da je dostupan. Dešavalo se čak i da ga zovnem sa ženinog, čuje se par puta da zvoni, a onda prekine uz obaveštenje da je nedostupan, iako je zvonilo i nije nedostupan. Sve u svemu, baš čudno.
Dobrodošao u globaltel, takođe kada zovem mog brata (on je u globaltel, ja sam u A1) imam taj isti problem.

Dobrodošao u globaltel, takođe kada zovem mog brata (on je u globaltel, ja sam u A1) imam taj isti problem.
Uh razocaranje a taman mislim da predjem iz yetela

Imao sam jedan broj na globaltel-u sa istim problemom.
Primetio sam da Globaltel ne često ali jednom ili par puta nedeljno izgubi mrežu iako je podešen automatski režim.
Nakon resetovanja sve se vraća u normalu dok ponovo ne izgubi mrežu... Sreća pa sam preneo broj u A1 i nemam više tih problema.

Mogu da potvrdim i ja da radi.
Nije mi radilo ali nisam ni pisao podršci jer ne koristim. Uzeo sada čisto da probam kad ono proradi. 😄
1737225656533.png

Lepe vesti. Još samo da uvedu VoLTE, ali preživeću i bez njega s trenutnim cenama. Ide zahtev za prenos broja u globaltel.
Ljudi ce se teleportovati pre nego sto ovi uvedu VoLTE uslugu. Eto koliko kaskaju za svim.

Postoji li neko ogranicenje u broju sim kartica registrovanih na jedno ime?

Veoma prijatno iskustvo sa Globaltel podrškom :) Nisu mi bili dodelili paket za odustajanje od prenosa na jednom od dva broja iako sam potvrdio sa A1 da je kod njih evidentiran odustanak od prenosa. Pre dva dana sam se čuo sa ženom iz podrške koja mi je rekla da će odmah to proveriti i javiti mi. Kasnije tog dana mi je aktiviran paket, ali ona danas zove, izvinjava se i zahvaljuje na strpljenju.

Ako imam Freepaid i promenim ga sa Uzbudljivom kombinacijom da li se internet prenosi? I da li se u paketu Uzbudljiva kombinacija obnovom prenose nepotroseni minuti i internet?

Ako imam Freepaid i promenim ga sa Uzbudljivom kombinacijom da li se internet prenosi? I da li se u paketu Uzbudljiva kombinacija obnovom prenose nepotroseni minuti i internet?
Internet za nacionalni saobraćaj se prenosi, roming podaci brišu, a neograničeni minuti svakako ne mogu da se ukombinuju sa jedinicama za pozive i poruke.

Znači ja imam sada onih 200gb od prenosa i mogu da se prebacim na uzbudljivi prepaid i neću ih izgubiti?

@aw snap nećeš, makar samo internet dodatkom poput 5GB za 340 dinara na 30 dana.

Kako da skinem globaltel APK na Huawei koji nema google play services :) . BEZ DA JE APK NA NETU IMA LI NESTO OFICIJALNO

Na Huawei store-u nema, jedino da snimis aurora store (on povlaci APK-ove direktno sa google play-a) i instalira ih.

Internet za nacionalni saobraćaj se prenosi, roming podaci brišu, a neograničeni minuti svakako ne mogu da se ukombinuju sa jedinicama za pozive i poruke.
Hvala za info. Ako nastavim da koristim Uzbudljivu kombinaciju npr. 1gb+150min, da li se prenosi ono sto ne potrosim?

Hvala za info. Ako nastavim da koristim Uzbudljivu kombinaciju npr. 1gb+150min, da li se prenosi ono sto ne potrosim?
Sve dok uplaćuješ planove sa jedinicama se prenosi, ali jedino se brišu ako recimo hoćeš Freepaid, sabere se onda samo internet.

Veoma prijatno iskustvo sa Globaltel podrškom :) Nisu mi bili dodelili paket za odustajanje od prenosa na jednom od dva broja iako sam potvrdio sa A1 da je kod njih evidentiran odustanak od prenosa. Pre dva dana sam se čuo sa ženom iz podrške koja mi je rekla da će odmah to proveriti i javiti mi. Kasnije tog dana mi je aktiviran paket, ali ona danas zove, izvinjava se i zahvaljuje na strpljenju.
Oni su mi od samog starta od kada sam prebacio broj u maju prošle godine iz A1 bili sjajni. Neću zaboraviti kada sam kupio prvi fripejd zbog 200 gb za prenos broja, sutradan na moju molbu vratili novac, jer je počela promocija dodatnih 30gb i aktivirali ponovo paket kako bih dobio više interneta, još uz priču da ako zaboravim da produžim paket, samo ih što pre pozovem i vratiće mi obrisano. Teško da bi to bilo koji drugi operater uradio.

Oni su mi od samog starta od kada sam prebacio broj u maju prošle godine iz A1 bili sjajni. Neću zaboraviti kada sam kupio prvi fripejd zbog 200 gb za prenos broja, sutradan na moju molbu vratili novac, jer je počela promocija dodatnih 30gb i aktivirali ponovo paket kako bih dobio više interneta, još uz priču da ako zaboravim da produžim paket, samo ih što pre pozovem i vratiće mi obrisano. Teško da bi to bilo koji drugi operater uradio.
Ovo sa popustom na cenu freepaida je sjajno!
Ko zna možda produže kampanju, al videćemo posle kraja februara.
Ja sam na zadnjoj fazi i što je dobro kad istekne kampanja, ostaješ na fazi popusta u kojoj si bio.
Freepaid mi baš odgovara.

Trenutno sam u fazi prebacivanja broja iz Yetel u globaltel.Dobicu 200 GB kao poklon.Moje pitanje je dokle ja mogu da koristim tih 200 gb,bez uplacivanja nekog paketa?Hteo bih freepaid posle da aktiviram.Ili moram odmah da uplatim neki paket,da bi uopste mogao da koristim tih 200gb?

Nazad
Vrh Dno