Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Koliko vidim, opcija "Snimi" ne funkcioniše uopšte na kanalu "Pink Horor". Ni na boxu, ni preko web-a, ni preko telefona.
Možda još neki kanal ima identičnu situaciju, nisam proveravao.

Kao novi korisnik mogu da kažem da sam prilično razočaran sa interfejsom (programom) koji služi da prikazuje tv kanale...ovo je miljama iza SBBa, pa čak i MTSa....nadam se da će nešto preduzeti povodom toga.

Od pre par dana sam korisnik Yettelovih usluga, uz L paket bi trebalo da imam MAX, kako da ga aktiviram?

Kroz Yettel aplikaciju - usluge - premijum tv kanali - HBO

jesi li uvezao ugovor kroz portal?

Ja imam i broj kod njih pa u okviru Yettel aplikacije na telefonu imam i ugovor za hipernet, tu imam sve dostupne servise koji mogu da se aktiviraju.1000012573.jpg

@Yettel Srbija Bilo bi dobro kada bi dodali opciju Chromecast i malo sredite interfejs za televiziju. Zaista bi bilo odlicno :D

Samo da proverim sa postojecim korisnicima - nema ni ID ni Crime Investigation kanala na Yettelu? Tako bar pise na listi ako je azurirana.

Hm, danas sam postao novi korisnik i malo je reci da sam neprijatno iznenadjen interfejsom. Mislio sam, posto je cist android da ce biti nesto slicno eon-u, bolje od mts-a, kad ono, medjutim. ;) Ovo je katastrofa. Zaista. Cemu sluze "Omiljeni kanali" kada sam uvek na glavnoj listi. Zar ne mogu da koristim iskljucivo te omiljene? Ono, upalim boks i prikazuju mi se samo omiljeni, ostali su na skroz drugom mestu. Pa jedan MTS koji se redovno kritikuje ima tu opciju a ovi nemaju. Zaista neverovatno. A koliko vidim ni ne mogu da se poredjaju kako ja hocu.

Propustio si utakmicu Denvera Nikole Jokića i hoćeš da premotaš? Ali ne želiš da gledaš celi meč već samo par poslednjih minuta.
I šta obično radiš? Nađeš emisiju koja ide posle te utakmice, pustiš iz početka i "motaš unazad" na prethodnu vremensku liniju (njen kraj) kako bi ispratio završetak.
E pa ne može. Ovde mora da vratiš na početak same utakmice i držiš motanje unapred 5 minuta da bi došao do željene pozicije.
Ne može se premotavanjem unazad preći na prethodnu emisiju (prethodnu vremensku liniju).
E ovo je prava katastrofa.:cautious:

Propustio si utakmicu Denvera Nikole Jokića i hoćeš da premotaš? Ali ne želiš da gledaš celi meč već samo par poslednjih minuta.
I šta obično radiš? Nađeš emisiju koja ide posle te utakmice, pustiš iz početka i "motaš unazad" na prethodnu vremensku liniju (njen kraj) kako bi ispratio završetak.
E pa ne može. Ovde mora da vratiš na početak same utakmice i držiš motanje unapred 5 minuta da bi došao do željene pozicije.
Ne može se premotavanjem unazad preći na prethodnu emisiju (prethodnu vremensku liniju).
E ovo je prava katastrofa.:cautious:
To može samo na sbb-u, ređanje kanala po želji redosledu samo orion tv aplikacija ima. Za mts ne znam

Ne znam šta EON klinac može, napustio sam ih kad su hteli da mi ga uvale uz skoro dupli račun. Vrlo dobro sam znao šta D3i može i to mi je bio najbolji uređaj što se svega pobrojanog tiče.
Supernovin MOVE STB je mogao to s premotavanjem ali nije pravio liste poput D3i. Nijedan box posle nije. Ipak je moguće bilo sortirati kanale po želji ali preko TV-a uz korišćenje CAM-a (ili običnog Skymaster STB-a).

Ne znam... Meni je yettel sasvim korektan. Internetom sam prezadovoljan, jedino što je malo bezveze jeste aplikacija za telefon. Realno bitno mi je kad pustim kanal da to radi. Za sve ostale egzibicije ne vidim neku svrhu. Izvrtiš 200 kanala i na kraju od toga ništa sve same reprize filmova, isti filmovi, emisije samo se šetaju sa jednog na drugi kanal.

Izvrtiš 200 kanala i na kraju od toga ništa sve same reprize filmova, isti filmovi, emisije samo se šetaju sa jednog na drugi kanal.
Zato postoji lista omiljenih, da ne bi vrteo 200 kanala. Izaberes 5, 10, 20... kanala koje ces gledati, stavis u omiljene i ostali te ne interesuju. A ovde je i malo cudan, bar za mene, redosled kanala. Recimo, ovde je Arena poredjana tako da idu 1.2.3 Premium, za njima Premier liga, NBA, pa neka Arena 1x2 i tek onda idu ostale Arene - 1.2....

Opet ja. :D Kada promenite kanal, na ekranu je obavestenje (ona traka itd.) koje stoji oko 3 - 4 sekunde. Postoji li mogucnost da se to obavestenje iskljuci, koriguje... koliko dugo se prikazuje? Probao sam da nadjem u podesavanjima al' nista ne vidim.

STB koji je u spavaćoj sobi i koji je povezan preko WIFI-a posle sat vremena gledanja jednog kanala i ne prebacivanja na drugi, slika na tom kanalu počne da secka. Kada se prebaci na neki drugi kanal, slika bude normalna.

Kod mene pise drugacije, da mogu maksimalno 6 strimova imati. Paket od 3299 sa opticki internet 300/150 i TV.

1737319998998.png

Nazad
Vrh Dno