Aleksandar_038
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.12.2020
- Poena
- 105
Ima li neko link za skidanje Yettel TV aplikacije za Android/Google TV?
Epic kanalKoliko vidim, opcija "Snimi" ne funkcioniše uopšte na kanalu "Pink Horor". Ni na boxu, ni preko web-a, ni preko telefona.
Možda još neki kanal ima identičnu situaciju, nisam proveravao.
Nadam se da grešiš ali cenim da ne grešiš.Neće ništa preuzeti, nesposobni su za to, i nije ih briga da se potrude.
Ja to nemam uopšte u Yettel aplikaciji. Kada idem na ytv.rs piše mi "Nemaš pretplatu za Yettel fiksne usluge."Kroz Yettel aplikaciju - usluge - premijum tv kanali - HBO
Ovo je bio problem, sad je okjesi li uvezao ugovor kroz portal?
Misliš na mobilnu aplikaciju? Tu bi takođe u EPG malo mogli da srede ovakav kakav je sada ne valja ništa.@Yettel Srbija Bilo bi dobro kada bi dodali opciju Chromecast i malo sredite interfejs za televiziju. Zaista bi bilo odlicno![]()
To može samo na sbb-u, ređanje kanala po želji redosledu samo orion tv aplikacija ima. Za mts ne znamPropustio si utakmicu Denvera Nikole Jokića i hoćeš da premotaš? Ali ne želiš da gledaš celi meč već samo par poslednjih minuta.
I šta obično radiš? Nađeš emisiju koja ide posle te utakmice, pustiš iz početka i "motaš unazad" na prethodnu vremensku liniju (njen kraj) kako bi ispratio završetak.
E pa ne može. Ovde mora da vratiš na početak same utakmice i držiš motanje unapred 5 minuta da bi došao do željene pozicije.
Ne može se premotavanjem unazad preći na prethodnu emisiju (prethodnu vremensku liniju).
E ovo je prava katastrofa.![]()
Zato postoji lista omiljenih, da ne bi vrteo 200 kanala. Izaberes 5, 10, 20... kanala koje ces gledati, stavis u omiljene i ostali te ne interesuju. A ovde je i malo cudan, bar za mene, redosled kanala. Recimo, ovde je Arena poredjana tako da idu 1.2.3 Premium, za njima Premier liga, NBA, pa neka Arena 1x2 i tek onda idu ostale Arene - 1.2....Izvrtiš 200 kanala i na kraju od toga ništa sve same reprize filmova, isti filmovi, emisije samo se šetaju sa jednog na drugi kanal.
Sluzi da oni znaju sta ti je omiljeno.Cemu sluze "Omiljeni kanali" kada sam uvek na glavnoj listi. Zar ne mogu da koristim iskljucivo te omiljene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari