Evo da javim da je sve proslo kao sto si i rekao, tj kao u tvojoj situaciji, prisao sam rampi i samo se podigla. Hvala za info!Istu situaciju sam imao u septembru ove godine, online rezervisao i platio zbog popusta, ostavio sam broj tablice, ali se rampa kada sam prišao vozilom nije podigla automatski, niti sam mogao da očitam QR kod sa rezervacije (mlatio papirom i telefonom oko skenera bezuspešno), tako da sam uzeo karticu i ušao na parking.
Posle povratka sa letovanja, samo sam prišao izlaznoj rampi (iskusno krajnjoj desnoj da ne pravim gužvu ako negde "zapne") i rampa se sama otvorila, tako da kapiram da neće biti problema
Javi kako je prošlo.
Šta je bio problem sa P11?!Hvala, izabrao sam drugi privatni parking (napisaću iskustva u februaru kada se vratim) s obzirom da nisam uspeo da rezervišem P11. Cena je oko 9000 za P11 naspram nešto manje od sedam hiljada na ovom.
A ja sa privatnikom odlicno prosaoPo meni velika prednost P11 je što šatl busić do i od parkinga ide redovno, ne moram da se cimam da zivkam zaposlene na privatnom parkingu kad sletim, pa zauzeti, pa nedostupni, pa se ne javljaju, pa da pešačim uzbrdo sa koferima do ulice, jer ne mogu kombijem da uđu dole na dolaske, pa da ih čekam 20 minuta dok ne dođu... (tako su prošli naši prijatelji letos kada smo se vratili sa letovanja, mi već izašli sa P11 a oni još nisu ni stigli do svog auta)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari