Šta je novo?

Privatni parkinzi u blizini aerodroma

sve ide spojeno
Регистрска таблица
NS***SV

Da, meni deluje da je iz nekog razloga Š problem, a ako stavim SA to je oznaka za Sentu, mozda ce praviti problem na ulazu u parking

Nije bilo obavezno unošenje koliko se sećam.

Nije obavezno, rezervisano uspesno i bez tablica, nego kad sam hteo da unesem izbacuje gresku pa me zanimalo da li mi nesto ocigledno promice

Istu situaciju sam imao u septembru ove godine, online rezervisao i platio zbog popusta, ostavio sam broj tablice, ali se rampa kada sam prišao vozilom nije podigla automatski, niti sam mogao da očitam QR kod sa rezervacije (mlatio papirom i telefonom oko skenera bezuspešno), tako da sam uzeo karticu i ušao na parking.

Posle povratka sa letovanja, samo sam prišao izlaznoj rampi (iskusno krajnjoj desnoj da ne pravim gužvu ako negde "zapne") i rampa se sama otvorila, tako da kapiram da neće biti problema :)

Javi kako je prošlo.
Evo da javim da je sve proslo kao sto si i rekao, tj kao u tvojoj situaciji, prisao sam rampi i samo se podigla. Hvala za info! :)
Inace koliko videh svi privatni parkinzi oko aerodroma su blatom pokriveni ili u najboljem slucaju tucanikom koji je takodje blatnjav... Tesla parking tj P11 parking aerodroma Nikola Tesla je jedini asfaltiran. U buducnosti cu koristiti iskljucivo njega.

Ja kad sam video kakav agresivan marketing imaju, iz inata ne bih otisao kod njih.

Hvala, izabrao sam drugi privatni parking (napisaću iskustva u februaru kada se vratim) s obzirom da nisam uspeo da rezervišem P11. Cena je oko 9000 za P11 naspram nešto manje od sedam hiljada na ovom.

Hvala, izabrao sam drugi privatni parking (napisaću iskustva u februaru kada se vratim) s obzirom da nisam uspeo da rezervišem P11. Cena je oko 9000 za P11 naspram nešto manje od sedam hiljada na ovom.
Šta je bio problem sa P11?!

Realno, posle ovog poslednjeg povećanja cijena na P11 (od pre ljetnje sezone), za veći broj dana su dosta jeftiniji privatni parkinzi. Prije godinu/dvije je P11 bio najpovoljniji.

Pre mesec dana sam bio u inostranstvu 5 dana. online rezervacija, parking za 5 dana na P11 sam platio 2000 din! Privatni parkinzi za 5 dana su kostali 2500din.

Inace cena bez rezervacija na P11 je isto 2500 din.

Po meni velika prednost P11 je što šatl busić do i od parkinga ide redovno, ne moram da se cimam da zivkam zaposlene na privatnom parkingu kad sletim, pa zauzeti, pa nedostupni, pa se ne javljaju, pa da pešačim uzbrdo sa koferima do ulice, jer ne mogu kombijem da uđu dole na dolaske, pa da ih čekam 20 minuta dok ne dođu... (tako su prošli naši prijatelji letos kada smo se vratili sa letovanja, mi već izašli sa P11 a oni još nisu ni stigli do svog auta :))

Kakva je šansa naći parking na P11 ukoliko online stoji da nije moguća rezervacija?

Po meni velika prednost P11 je što šatl busić do i od parkinga ide redovno, ne moram da se cimam da zivkam zaposlene na privatnom parkingu kad sletim, pa zauzeti, pa nedostupni, pa se ne javljaju, pa da pešačim uzbrdo sa koferima do ulice, jer ne mogu kombijem da uđu dole na dolaske, pa da ih čekam 20 minuta dok ne dođu... (tako su prošli naši prijatelji letos kada smo se vratili sa letovanja, mi već izašli sa P11 a oni još nisu ni stigli do svog auta :))
A ja sa privatnikom odlicno prosao :)
Sleteli u gluvo doba , nesto 3 ujutru, poslao poruku na viber gde je i bila cela komunikacija, nije seen, poslao posle 10 min opet , nista, zvao 3-4x nista. Prosli sve, carine pasose, stigli koferi, nista..... Ja u taxi , pravac na parking , sednem u kola i odem :)
Tako da je bio bas jeftin parking ( 1000 ( za taxi ) din 10 dana, pokriven parking )

@cekipa najbolji odgovor ce vam dati vlasnik parkinga koji unajmljujete moja preporuka je fa se koriste parkinzi dostupni za rezervaciju na beg.aero

Tacno ,kontaktirao sam ih sinoc.Nocas dobio odgovor transver je uracunat u cenu.
Prvi put ovako parkiram,valjda ce sve biti ok?Taksi od Panceva je mnogo skuplji.

Ne bi smelo da bude bilo kakvih problema, a što se tiče tog busa koji ide od P11, niko ne proverava da li oni koji ulaze imaju kartu za P11, tako da svako može njime da se vozi.

Moze ali taj autobus staje na P11 i ispred terminala pa se svakako mora pesaciti do odabranog privatnika.

Prvi deo uspesno izveden.Rezervisao,parkirao I ondea su me prevezli do zgrade aerodroma.Veoma sam zadovoljan za sada.Za par Dana kad se vratim ,kompletiracu pricu.Verujem da ce biti ok.

Moja preporuka za Aeropark011 i Beoparking....Aero smo koristili za novu godinu, zgodni su jer imaju natkriveni deo parkinga pa kada je losije veme u smislu padavina moze se auto koliko toliko zasititi, Beoparking smo prethodni vikend koristili, oni su prakticno najblizi aerodromu. Oba rade po istom principu, po parkiranju svog vozila odmah se prebacujes u njihov kombi i voze te na terminal ili (uglavnom) do Waltera (tamo su nas i pokupili). Sve po dogovoru i za odlazak i povratak, cene su im mislim jako slicne ako ne i iste.

Aerodromski P11 nisam do sada koristio jer je uvek bio zauzet za moja putovanja, dao bih prednost ovim privatnim sto odmah prelazis u njihov kombi prilikom ostavljanja auta tako da nema cekanja onog autobusa, sto moze da znaci ako je vreme napolju lose.

I da kompletiram pricu ,vratio sam se sa putovanja u ponoc zvao parking,dosao covek za 5 min.Preuzeo auto i sve ok.Ovo mi izadje povoljnije od taxija iz Panceva do Surcina dva puta.

Htedoh da reservisem parking na teslinom P11 ali izgleda rade neko odrzavanje sajta ili im pao sistem pa trenutno nije moguca rezervacija, kolike su sanse da samo odem bez rezervacije i da bude mesta? Da li u tom slucaju mogu na neki privatni da odem bez prethodne najave ili svi straze prethodnu rezervaciju?

Veliki je to parking, velike su šanse da bude mesta. Ako nema, u blizini ima nekoliko privatnih.

Preporuka za BeoParking. Prošle nedelje vozio stariju osobu iz Niša na Beogradski aerodrom na let za Pariz. Dan ranije sam rezervisao mesto na BeoParking parkingu. Odmah po dolasku su nas prevezli kombijem do terminala i kasnije mene vratili od terminala do auta. Generalno svi funkcionišu na ovom principu. Ako bih ostavljao auto na duže verovatno bih izabrao "Natkriveni parking" jer je natkriven. 😁

Neka preporuka za Niš? Najjeftiniji je 2500rsd za 7 dana sto je ok nego ne znam je l imaju neki losi u nekom smislu?

Nazad
Vrh Dno