Može, ne radi login na Google nalog pa time ni sinhronizacija sa drugim uredjajimada li preko apkpure moze da se instalira google mape ili sta jos?
Google mape rade super preko Gboxa na P40, 50,60 i sasvim normalno se logijes sa svojim google nalogom. Rekao sam ne radi samo Gpay, Android Auto, Meets, moguce Gemini da baguje. Sve ostalo sasvim normalno radi.da li preko apkpure moze da se instalira google mape ili sta jos?
P30 lite ima isti cipset kao p smart 2019 samo 1gb vise rama, nece tu biti nikakvog upgradea al ajde, cisto da znasuh to mi bas treba, mozda cu da prolongiram ovaj problem tako sto cu uzeti p30 lite, pa kada mu isteram dusu kao ovom p smartu, predjem na nesto novije. verovatno ce onda biti i boljih i jeftinijih resenja koja ce mi vise odgovarati
Ni Harmony više neće biti nadograđen na P40 seriju. Dosta je više,ovo 5 godina 😀Da li se isplati prelazak na Harmony OS? Vidim da P40 i PRO više neće dobijati ažuriranje posle 4.2...
Isplati se. Harmony 4.2 je bolji sistem od emui 12, (4.2~=emui14.2) na mom P40 radi fluidnije, imaš neke nove funkcije, malo duže trajanje baterije i naravno Google servisi (sem gpay i android auto) rade normalno.Da li se isplati prelazak na Harmony OS? Vidim da P40 i PRO više neće dobijati ažuriranje posle 4.2...
Ja iskreno jesam bio konvertovao, ali nista spec nisam dobio i pri tom neki battery drain se javljao jer ima kineskih servisa koji drljaju u pozadini. Ok, stizu google notifikacije, ali sve ostalo isto. Nije sertifikovan, i sa play stora rade pretezno google aplikacije. Aplikacije trećih strana, bankovne i sl i dalje mora sa App Gallery ili Gboxa. Konkretno Yettel banka nece sa play stora, a hoce preko Gboxa koji simulira google.Za nadogradnju ok. Generalno, kolko sam video lakše se ubacuju Google servisi telefoni su generalno dobili više ažuriranja od globalnih verzija?
sa kojim programom se meri kapacitet baterije? ove sto sam ja nasao me pokazuje zdravlje baterijeMeni na Pro verziji, posle 2.5 godine koriscenja i to intenzivnog, kapacitet baterije na 91%. Msm da je Pro mobi ovlascen, kazem pisali su ljudi da su zamenili baterije i na novoj 5T i na P30 pro i da je sve korektno. Ti vidi, moj savet, e sad radi kako hoces
Pa to je to.sa kojim programom se meri kapacitet baterije? ove sto sam ja nasao me pokazuje zdravlje baterije
P40 serija u podešavanjima prikazuje battery healthsa kojim programom se meri kapacitet baterije? ove sto sam ja nasao me pokazuje zdravlje baterije
Ja gledam po klasicnoj a kazu da je najbolji battery guru, skini pa ces videtisa kojim programom se meri kapacitet baterije? ove sto sam ja nasao me pokazuje zdravlje baterije
Da bi ga prebacio treba ti Harmony TP kabal i 30Usd i za p40 najverobatnije da cea morati da otvoris telefon za test point. Ja nisam otvarao na p40 pro, ali neki na p40 su morali da otvaraju.@duki92 hvala na odgovoru, planiram svoj P40 da prebacim na Harmony OS, do sada nije puno korišćen zbog servisa...
Da li aplikacije moraju da se ubace odmah posle promene sistema ili mogu i posle kad se nadogradi na 4.2?
Pa to je to.
Za prebacivanje P40 na Harmony OS od skoro je neophodno otvaranje telefona. Ne razumem ovo pitanje za aplikacije?@duki92 hvala na odgovoru, planiram svoj P40 da prebacim na Harmony OS, do sada nije puno korišćen zbog servisa...
Da li aplikacije moraju da se ubace odmah posle promene sistema ili mogu i posle kad se nadogradi na 4.2?
Ne možeš samostalno da nadogradiš na Harmony, moraš platiti uslugu jer softver za prebacivanje nije dostupan.Jel moze samostalno da se uradi prelazak na Harmony OS?
Edit: Preduhitri me
Jel imas neko uputstvo/video za prebacivanje na Harmony?
Evo imam ja tutorijal kako se aktivira MicroG na Harmony OS 4.2Pročitao sam već vaše odgovore na prethodnim stranama što se tiče konverzije i otvaranje telefona. Za Google servise sam pitao ali sam našao da mogu i na 4.2 verziju da se ubace.
Tip na Facebooku, GMS Install radi P40 bez otvaranja poklopca...Za prebacivanje P40 na Harmony OS od skoro je neophodno otvaranje telefona. Ne razumem ovo pitanje za aplikacije?
Ne možeš samostalno da nadogradiš na Harmony, moraš platiti uslugu jer softver za prebacivanje nije dostupan.
Znam ko je, s njim sam radio Mate 50, ne može više, Huawei je onemogućio downrade na 10.1 preko HiSuite. Ili bar nije moglo krajem prošle godine, sad su možda opet omogućili ako se nešto promenilo u međuvremenu.Tip na Facebooku, GMS Install radi P40 bez otvaranja poklopca...
Baš sam otvorio njegov profil i pohvalio se da je odradio P40 bez otvaranja.Znam ko je, s njim sam radio Mate 50, ne može više, Huawei je onemogućio downrade na 10.1 preko HiSuite. Ili bar nije moglo krajem prošle godine, sad su možda opet omogućili ako se nešto promenilo u međuvremenu.
Evo vidim i ja sad na njegovom profilu. Verovatno se promenilo nešto u međuvremenu, možda je huawei opet dozvolio downgrade na 10.1 ili su našli drugi način. Svakako vredna informacija.Baš sam otvorio njegov profil i pohvalio se da je odradio P40 bez otvaranja.
Ne bih znao, Gmail ne koristim, nisam imao problema sa Viber i Messenger notifikacijama ni kad sam bio na EMUI pa ni sada na Harmony. Je l' su ti zaključane app u memoriji, povlačenjem na dole? Moj brat je to zaboravio nakon konverzije pa je imao nekih problema.P40 Pro konvertiran u Harmony OS 4.2, instaliran GMS. Ne prikazuje mi notifikacije za Viber, Messenger i Gmail. Tek kad ih otvorim onda su poruke vidljive. WhatsUp uredno radi. Pogasio sam one optimizacije....Zna li neko zašto?
Kad pređeš na Harmony, instaliraj ih sa play store. Ne znam šta bih ti predložio sem da resetuješ telefon, ubaciš ponovo google servise, pa tek onda instaliraš sve. Ako nisi taj, isprati tutorial sa i do najsitnijeg detalja, naročito 17;23 dozvole, zna da se potkrade i posle pravi probleme, i posle daj sve moguće dozvole microg-u. Meni iz nekog razloga stoje 2 instalirana microg u telefonu, pa obrati pažnju i na to da na oba dozvoliš ukoliko je i kod tebe to slučajPokušao sam instalirati s AppGallery, PlayStorea i Aurore, ista stvar. Nisu zaključane iako sam i to isprobao. Za Viber i Messenger se makar pojavi ona kvačica pored ikone kad stigne poruka, ali za Gmail ništa, tek kad je otvorim. Skroz čudno....
Kad pređeš na Harmony, instaliraj ih sa play store. Ne znam šta bih ti predložio sem da resetuješ telefon, ubaciš ponovo google servise, pa tek onda instaliraš sve. Ako nisi taj, isprati tutorial sa i do najsitnijeg detalja, naročito 17;23 dozvole, zna da se potkrade i posle pravi probleme, i posle daj sve moguće dozvole microg-u. Meni iz nekog razloga stoje 2 instalirana microg u telefonu, pa obrati pažnju i na to da na oba dozvoliš ukoliko je i kod tebe to slučaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari