Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Ne radi chrome cast, outlook notifikacije, na neke manje apk ne možeš se ulogirat sa google računom (npr. stocard) i sl. Na HOS-u to sve radi i imaš play store kao svaki drugi google phone.

Pozdrav od kada imamo emui 14 microg zavrsava dobar posao...pomomocicu vam malo... Da se ne napravi pometnja u telefonu... Odma u microg kad instalirate u advanced stavite da vas pita koju app da preuzme pod svoje... Pitace vas jedno po jedno... Vodite racuna, prihvatite sve sto trazi google kao sto je insta, Twitter, tiktok, i dr.... Odbijte viber ukoliko vam je sa appgallery itd U tome je caka.... Cela poenta podesavanja...korisnik p60pro ovde... Pozdrav

Sto da se odbije viber?
Koristim Mate x6, i sve radi kako treba.
Mozda nisi razumeo....instaliran viber sa appgallery ne trazi google servise... Ukoliko microg automatski preuzme push notifikacije i za taj viber a u jednom trenutku hoce....nece ti vise stizati notifikacije.... Zato, ponavljam... Ukoliko ti je viber iz nekog drugog izvora, tipa aurora store itd... Onda prihvatis alow... Ako nije..( appgalery) deny.... Sve aplikacije koje instalirate sa appgallery a vode vas van na neki drugi izvor... Npr appparks prihvatite allow... Tiktot, instagram... I druge.... Mnogo prosto.....telefon je sada kao i svaki drugi telefon sa google servisima... Pozdrav

Gbox zavrsava posao mnogima koji nemaju emui14. 2 ali ipak microg je mnogoo bolji. Samo treba malo podesavanja... Voleo bih u buducnosi da kod nasih operatera se pojavi mate serija.... Ja sam imao p9, p20pro, p60pro sada koristim... Ali voleo bih da probam i neki mate... Jako mi se svidjaju i oni rasklopivi... Steta sto imamo u ponudi u a1 samo nova seriju i p ili pura... Ljudi slabo uzimaju jer se plase zbog google servisa... Sada je sve prosto i treba pola minuta podesavanja... Mislim da je p60pro pravi i poslednji p telefon... Pura mi se svidja... Ali nesto mi nije wow kao p60pro... Dok sa druge strane mate 70 i ovaj mate80 sto najavljuju jako lepo izgledaju... Ako skroz nestane huawei sa naseg trzista... Imamo honor...alii ipak je huawei nekako za jednu klasu kvalitetniji... Moje misljenje....

Nece nestati :)
Sledece sto izlazi je nova pura serija, i x6 kod ostalih operatera.

Za mate nisam siguran da ce ove godine biti u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno