Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Imam 8 Pro, jel se jos nekome dogadja dok se puni telefon da stalno gubi i vraca konekciju? Pusta mi zvuk u nekom trenutku na svakih pola minuta/minut kao da sam ponovo ukljucio punjenje sa punjaca iako stalno stoji ukljuceno napajanje? Ovo nije problem struje jer u dve razlicite kuce mi se isto desava. Punjac mi je Googleov original punjac. Jel ovo neki novi softverski fastcharge momenat, jer ovo mi se nije desavalo ranije na proslom pixel telefonu?

Nakon 3 meseca nakon sto sam uzeo originalni Google punjac je crko, vise ne puni, izgleda da je bio falican primerak... Da li uzeti opet isti ili ima neki drugi povoljniji i sigurniji punjac za Pixel 8 Pro?

Bilo koji punjač od proverenih brendova. Ne ograničavaj se proizvođačem telefona. Uzmi Samsung, Anker, Razer, Ugreen...
Xiaomi je takođe dobar.

Ja uzeo za 650 i nisam se pokajao. Sa mog stanovišta, da, kupuj za 520. Bilo je i za cca580e kada sam kupovao ali bez ikakve garancije.
Vidi jel ima neka garancija ili štagod.

I ja se premisljam sad da uzmem. Zasto mislis da treba cekati april? Neka snizenja?
Tad mi rođendan 😁😁😁
Ja uzeo za 650 i nisam se pokajao. Sa mog stanovišta, da, kupuj za 520. Bilo je i za cca580e kada sam kupovao ali bez ikakve garancije.
Vidi jel ima neka garancija ili štagod.
Pa od ovih "mađara" je garancija citiram: "Garancija od 1 god. u ovlašćenom servisu, isključivo uz sačuvanu kutiju od uređaja!". Tako da pitanje koliko čekaš posle na fon i kad će ga oni opet nositi za mađarsku na reklamaciju..

Ja sam iz tog razloga ipak platio više i uzeo ga u prodavnici koja postoji duže vreme. Dobio neki papir koji bi trebalo da je garancija, saobraznost na dve godine.... Ali bar imam lokal iz koga sam izneo uređaj, nije 'lik' sa oglasa koji ima više plusića od minusića.
Nije mi čovek spominjao kutiju ukoliko budem imao reklamaciju, a sa druge strane, minimalistička je, ako je ne baciš, zaturićeš je negde među stvarima... Gde će da ga popravlja, ne znam, ali je rekao da u radnju donosimo fon zlu ne trebalo.
Da dodam: ne postoji ovlašćeni servis u Srbiji, to svi ovde znamo. Tako da ove reklame sa ovlašćenim servisom...o klin.

Nakon dosta odlaganja odradio sam update na A15 i primetio sam jednu izmenu na kameri. Ranije je bilo od opcija 0.6, 1, 2, 5, a sada su smanjili samo na UW, W, T i ta Telephoto je izgleda 5x opcija dok su izbacili onu 2x. Da li ima neka opcija da se to izmeni?

Takodje, ukapirao sam da sam zaboravio da upalim shizuku, ali nikakvih problema nisam imao, tako da cu drzati ugasenim da vidim kako ce se ponasati.

To ti je tako ako si izabrao Pro opciju i izabrao manual selection za kamere.

Nakon dosta odlaganja odradio sam update na A15 i primetio sam jednu izmenu na kameri. Ranije je bilo od opcija 0.6, 1, 2, 5, a sada su smanjili samo na UW, W, T i ta Telephoto je izgleda 5x opcija dok su izbacili onu 2x. Da li ima neka opcija da se to izmeni?

Takodje, ukapirao sam da sam zaboravio da upalim shizuku, ali nikakvih problema nisam imao, tako da cu drzati ugasenim da vidim kako ce se ponasati.
Moj predlog je da upališ shizuku ako ništa zbog volte, jer je dosta brža uspostava poziva i prosto kvalitetniji poziv sveukupno.

Prvo veliko razočaranje, za koje nisam znao pre kupovine.😄
Mrak, slabo osvetljen parkić, ćerkica se igra, rekoh da snimim, kad ono.....
Umrljane siluete i neko kretanje.🤣
Izuzetno loše, ženin iP13 mini ga pojeo, u stvari nije ni za poredjenje😅

Probaj video boost.

Imam običnu osmicu, ne pro. Mada i cela ta priča sa boostom mi je nekako kljakava, moraš da aploudujes video. Previše zavrzlame da bi dobio najbolji kvalitet iz uredjaja, umesto da odmah pri snimanju imaš isto.
Normalno bi bilo da bez neta, na samom telefonu možeš da edituješ ili je l' te bustuješ, ako već nisu omogućili po difoltu da snimanje bude u najvećem kvalitetu.

Imam običnu osmicu, ne pro. Mada i cela ta priča sa boostom mi je nekako kljakava, moraš da aploudujes video. Previše zavrzlame da bi dobio najbolji kvalitet iz uredjaja, umesto da odmah pri snimanju imaš isto.
Normalno bi bilo da bez neta, na samom telefonu možeš da edituješ ili je l' te bustuješ, ako već nisu omogućili po difoltu da snimanje bude u najvećem kvalitetu.

Jebi ga, Pro ima dosta bolju kameru.

Drugari , potrebna mala pomoć . Nudi mi se zamjena mog Honor magic 5 pro za Pixel 8 pro , što bi rekli " ključ za ključ" . Kakvo je vaše mišljenje kao korisnika piksela , dobijam li nešto ( ili gubim ) tom zamjenom ?

Poslednja izmena:
Onda je glavno pitanje čemu služi telefon. Ukoliko proc/chipset nisu dovoljno 'jaki' za svakodnevno korišćenje, onda ostani na honor.
Ukoliko ti nije neophodna za procesorska snaga, nisi gejmer na telefonu, koristiš telefon za manje zahtevne dnevne zadatke, onda uzmi pixel.
Podrška za 8icu je do 2030, ako ne grešim.
Do kada je za honor?
Ne znam kakav je honor, ali 8 pro je neverovatno dobar telefon.

Meni je tu malo bolji Pixel, ako ništa zbog softvera tj. launchera, ja Honor nisam mogao koristiti bez Nove. Ako ti se nudi takva zamjena i ako je Pixel dobro očuvan, samo naprijed. Nećeš sigurno biti ničim nezadovoljan.

Ja se jedno vreme zagrejao da menjam Honor M5pro za Pixel 9Pro ali me odbilo sto sam na A1 i sto menjam 512GB za 128GB pa i 256GB

Da se pohvalim da poslednjih mesec dana nemam problema sa deljenjem mreže HOTSPOT. Pre ako upalim ugasim pa kasnije u toku dana morao je restart telefona da bi opet uključio hotspot. To su valjda ispeglali poslednjih mesec dva.

Bio i google play system update na Januar 1. 2025. dugo novembar stajao.

<play now i traženje pesme malo slabije radi. Neće Tomu Z. da mi prepozna uvek :)

Koristi li neko 16 beta 1, da li rade bankovne aplikacije?

Nazad
Vrh Dno