Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

@vladafkv

Temu AI ima ogranicenu bazu i za očekivati je da na masu pitanja ne postoji
pravi odgovor , ali zato vrlo brzo prebacuje na podrsku operatera.
E tu najcesce nastaje pakao :(
Zestoko su ogranicili operatere i prave od njih debile...

Oni ( retki ) koji razmisljaju kazu imamo ogranicenja i to i to sistem dozvoljava da
saopstimo.
Recimo za pracenje posiljki kazu : zadnji status po Temu pracenju i
internom kodu je taj i taj , ali logistika moze da ima druge podatke.

Oni koji ne razmisljaju , samo prepisuju genericke odgovore i na tome se sve zavrsava.
Ne pomaze nikakvo ubedjivanje i prica :(

Sa takvima ne treba imati ni malo milosti - treba im bez ustrucavanja reci da
su ****** , zahtevati da prekinu razgovor i dati im negativnu ocenu i ostaviti negativan komentar.

Podelio sam im svima po jednu zvezdicu i par fotki sa dark weba da se istaumiraju do kraja nedelje. Ni da mi dodele neki kupon na sledecu porudzbinu, nista. Kazu mi da se snadjem na neki drugi nacin sa placanjem :LOL: ko da oni mene placaju

Sa tih par porudzbina sam nabio 20,000 u wincredits i sad naravno nista od toga, istekao 10% points back odavno. Mozda su zbog toga i otkazali, ko zna.

Kojim karticama plaćate na Temu i u kojoj valuti? Imam Visa Internet i onu sa čipom (ne znam tačno koja) kojom može da se plaća beskontaktno, pa ne znam kako se najviše isplati i kojom je uopšte mogu karticom i u kojoj valuti plaćati.

Ja plaćam putem Googled Pay koji je vezan na običnu debitnu MasterCard.
Kako misliš najviše isplati? Piše koliko je dinara i toliko platiš.

Mislio sam jel ima fora kao na AE da se menjaju valute, pa se više isplati platiti u recimo evrima sa devizne kartice.

Drustvo ima li nekog ko je narucio srafcigere a da je ok dobijeno ulozeno. Trebaju mi pravi, krstasti i zvezdasti. Hvala

Drustvo ima li nekog ko je narucio srafcigere a da je ok dobijeno ulozeno. Trebaju mi pravi, krstasti i zvezdasti. Hvala

Ne znam koliko su na Temu, ali su u Lidlu skoro džabe, a zaista su ok šrafcigeri.
Kupovao sam setove, a danas mi stolar kaže da trenutno imaju i na komad, 99 dinara. Ako su isti kao ovi moji, ne bih čekao Temu isporuku ili još gore, smarao se sa našom poštom. Imam trenutno jedan Temu paket, 2 puta išao do pošte, nisam mogao da udjem od gužve. Zatrpani paketima. Sutra idem, pa čekam, jer mi je to iz paketa sada zaista potrebno.

Ne znam koliko su na Temu, ali su u Lidlu skoro džabe, a zaista su ok šrafcigeri.
Kupovao sam setove, a danas mi stolar kaže da trenutno imaju i na komad, 99 dinara. Ako su isti kao ovi moji, ne bih čekao Temu isporuku ili još gore, smarao se sa našom poštom. Imam trenutno jedan Temu paket, 2 puta išao do pošte, nisam mogao da udjem od gužve. Zatrpani paketima. Sutra idem, pa čekam, jer mi je to iz paketa sada zaista potrebno.
Ok ajde bacicu pogled u Lidl

Stigao mi tablet danas. Za ove pare stvarno super zezalica. Znate već šta se dobija u pakovanju, inače došao bez ikakvih oštećenja i na kutiji, sve bilo super.
Korektno radi, ne koči, ekran naravno ništa posebno ali upotrebljivo. Kvalitet izrade čak deluje iznad očekivanja barem meni. Onaj stalak je krš, slušalice nisam probao, futrola je super, tastatura korektna skroz.

Meni paket stigao za 7 dana, iznos 4000, uzeo neki komplet bokserica i 2 spavaćice ženske.

@dedamrsoje

BMAX tablet - plastika , ali kvalitetna - na prvi pogled deluje
kao da je metalno kuciste :)
Nije uopste lagan.

• Like
Reagovanja: fix
@yugokoral

Oni koji su imali srece da ga "uhvate" u trenutku kada su imali
akciju 30-60-90% povracaj kredita , uzeli su ga za oko 2.800

Ja bih ga i 7000 platio, ali ga nema više. I ako se pojavi sigurno ću ga opet propustiti

@Gorannn

Kod vecine je 32.000 da bi dobili 10.000
Da li si za tih 17.000 mogao da kupis proizvode koji su
imali minimalnu osnovnu cenu ?

@Nesbat

Zbog cega ga ne bi kupio ?

@sasa022

Nije 32000... na 1. kupovinu daju 5% u vidu novčića, a minimalna kupovina je za 2000 RSD ( tu treba kupiti nešto neznatno skuplje od tih 2000 )... druga i sve naredne kupovine imaju 10% povrata u vidu novčića, tako da treba potrošiti još oko 15000. U idealnom slučaju za potrošenih 17000 sakupi se dovoljan br. novčića za povrat od 10000 RSD. U praksi to ne ide baš tako lako. Nema SEARCH opcije, pa sve treba unapred staviti u korpu, a kasnije ume da bude poprilično teško sve te proizvode naći i odabrati jer pored njih nude i brdo drugih koji nisu u korpi. Uz sve to postoji i vremensko ograničenje, pa treba požuriti sa kupovinom. Baš su ga zakomplikovali, pa ako se unapred sve ne isplanira i ne preračuna suma koja treba da bude potrošena za povrat od 10000 RSD ume da bude dosta veća od 17000.

@del botRo

Da, u vidu kredita koji "legne" za par dana
Da li si za tih 17.000 mogao da kupis proizvode koji su
imali minimalnu osnovnu cenu ?
Da... ali ume da bude mučenje naći ih među gomilom drugih koje ti nude

Prilozi

• k.jpg
    k.jpg
    70.7 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
@Gorannn
@serbiadiablo

Kako ?
Koja kombinacija ?

Nemojte u finalni racun da racunate placanje kreditom !
Nemam pojma iskreno, nisam pro temu kupac kao kolege sa foruma :) Video ovde link ka tom tabletu, kliknuo na njega, otišao u korpu kad tamo popust 50%. I tako je izašlo toliko, nikakve dzidza midze, povrati i slično, ne bavim se tom gimnastikom :D
Javljam kakav je kad stigne…

Nazad
Vrh Dno